Hetki tehdä hyvää on nyt.

Jokainen estetty syöpäkuolema on tutkimuksen ansiota.

Tämä hetki on meidän

Vuoden 2022 Roosa nauhan suunnitteli isänsä haimasyövälle menettänyt Maria Veitola. Hänen suunnittelemansa Roosa nauhan mosaiikkikuvio kuvastaa elämän erilaisia ja sävyisiä hetkiä. Keräyksen tutkimusteemana oli huonoennusteiset syövät. Roosa nauha -keräyksellä tuetaan laajasti kaikkien syöpien tutkimusta.

Roosa nauha -keräys ylsi kaikkien aikojen tulokseen – kiitos kuuluu lahjoittajille

Vaikeista taloudellisista ajoista huolimatta suomalaiset osallistuivat innolla Roosa nauha -keräykseen viime syksynä. Yksityisten ihmisten ja yritysten lahjoitussumma nousi viiden miljoonan euron ennätystulokseen. Kiitos lahjoittajille yhteisestä ponnistuksesta suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi!

Tiesitkö, että voit osallistua keräykseen ympäri vuoden?

Tee kertalahjoitus tai lahjoita MobilePay 55714.
Täytäthän vähintään * merkityt kentät, jotta pääset vahvistamaan lahjoituksesi.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Lahjoita

♥ Jokainen lahjoitus auttaa. Tee kertalahjoitus verkossa tai mobilepayllä. Yrityslahjoittajille tarjoamme kiitoksena Roosa nauhan ja joulun materiaalipaketin.

Perusta oma keräys tai tapahtuma

Tule mukaan ja perusta oma keräyspottisi tai tee lahjoitus jo valmiiseen pottiin. Voit kutsua mukaan ystävät, tuttavat ja kylänmiehet keräyspottiasi kartuttamaan.

Osta Roosa nauha -tuotteita

Keräyksen Roosa nauha -tuotteet ovat nyt myynnissä. Joukosta löytyy vanhoja klassikoita ja uusia suosikkeja. Mikä on suosikkisi?

Kiitos lahjoittajille

Odotatko sinäkin Sinituotteen keräystuotteita?

Roosa nauha -tuotteet herättävät valtavasti kiinnostusta kuluttajissa ja vuosittain kuluttajat odottavatkin malttamattomina, mitkä yritykset ja tuotteet ovat mukana kampanjassa. Yksi odotetuimmista tuotteista ovat Sinituotteen vaaleanpunaiset siivoustuotteet – löytyykö niitä sinunkin kaapeistasi?

Miltä läheisen menettäminen tuntuu?

Poikkeuksellisen rehellinen ja avoin keskustelu ei mahtunut muutamaan minuuttiin. Maria Veitola ja Jaakko Saariluoma käyvät läpi elämän merkityksellisyyttä ja sitä, miltä läheisen menettäminen tuntuu. Katso ainutlaatuinen keskustelu.

Roosa nauha -annokset

Vuonna 2021 pilotoinut yhteistyö Roosa nauha -keräyksen ja huippukokkien välillä sai jatkoa. Syksyn keräyksessä mukana olivat ravintolat Ragu, Olo, Emo, Ego, Brasa, Sikke’s, Fiasco? sekä Ora, joissa nautituista Roosa nauha -annoksista lahjoitettiin osa keräykseen.

Roosa nauha -juoksu

Tule mukaan liikkumaan hyvän asian puolesta! Roosa nauha -juoksuhaaste on käynnissä ympäri vuoden ja osallistuminen on helppoa. Lähde ystävän kanssa Roosa lenkille ja lahjoita keräykseen 1€/kilometri. Liikkumisen tapa on vapaa!

Roosa nauha 2022

Maria Veitolan Roosa nauha koostuu eri väreistä, erilaisista hetkistä, jotka muodostavat mosaiikkimaisen kuvion. Jokainen nauha on kantajansa tavoin uniikki.

Roosa nauha ranneke

Roosa nauha rannekkeessa toistuu samat värit ja mosaiikkimainen kuviointi kuin nauhassa. Rannekkeita on vain rajoitettu määrä.

Esittelyssä viikon kumppanituotteet:

AIG:n syöpävakuutukset

Varaudu syövän aiheuttamiin taloudellisiin seurauksiin. Huomattava korvaus heti syövän toteamisen jälkeen.

Kalevalan Roosa nauha -koruja on useita

Esimerkiksi suosittu ja herkkä Haave tai Vanamo-korusarja

Ilahduta ystävää Paletin korteilla

Kauniilla Paletin Roosa nauha -korteilla ilahdutat ystävää.

Yhteistyökumppanit 2022

Tutustu keräystuotteisiin

Täältä löydät tämän vuoden Roosa nauha -keräystuotteita. Joukosta löytyy uusia ja vanhoja suosikkeja!

”Loppumetreillä uskalsimme puhua vaikeistakin asioista.”

Marian isän kuolema johti murskaavaan suruun, mutta myös syvään ymmärrykseen siitä, että rakkaus ei katoa koskaan. Roosa nauhan suunnittelija kertoo nyt elämänsä avainkokemuksista.

Tutkija haluaa iskeä syövän heikkoihin kohtiin

Moni luulee, että kaikki selviävät rintasyövästä. Aggressiivisen rintasyövän tutkija Pauliina Munne tietää, että tämä ei ole totta. Hän keskittyy työssään siihen, että tappavat rintasyövät voitaisiin tulevaisuudessa hoitaa.

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suomalaiselle syöpätutkimukselle

Tähtitanssijat ja upeat artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. Kaksituntinen hyväntekeväisyysjakso nähdään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaina 30.10. klo 19.30 alkaen.

Roosa nauha -keräyksen vastuullisuus

Suomalaisten mieluisimpana lahjoituskohteena Roosa nauha -keräyksellä on merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Työmme koskettaa jokaista suomalaista, koska syöpä on niin yleinen. Vastuullisuus tarkoittaa meille suomalaisten terveyden edistämistä ja varainhankinnan läpinäkyvyyttä.

Mitä keräysvaroilla on saatu aikaan?

Lahjoittajien tuella Roosa nauha -suurapuraha suolistosyövän tutkimukseen

Syöpäsäätiö on jakanut syöpätutkijoille apurahoina 6,5 miljoonaa euroa vuonna 2020. Merkittävä osa tutkimusrahoista kertyi Roosa nauha -lahjoituksista. Lue lisää

Roosa nauha on vienyt syöpätutkimusta eteenpäin

Syöpäsäätiö on jakanut Roosa nauha -keräysvaroista rahoitusta rintasyövän ja gynekologisten syöpien tutkimukseen yli 10,5 miljoonaa euroa. Lue lisää

Ryhdy yrityskumppaniksi

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde, joka antaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Moni yritys on jo mukana, olisiko nyt hyvä hetki teidänkin yritykselle?

Luitko jo?

Roosa nauha -keräyksen tulos pääsihteeri Juha Pekka Turusen blogi

Syöpäsäätiö täyttää tänä vuonna 75 vuotta ja Roosa nauha 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi on hyvä hetki pysähtyä kertaamaan, minkälainen vaikutus Syöpäsäätiön työllä ja Roosa nauha -keräyksellä on suomalaiseen syöpätutkimukseen. Lue lisää

Ulla-Maria Mesiä: ”On saatava uudestaan toivon reunasta kiinni”

Levinnyttä rintasyöpää sairastava Ulla-Maria elää tällä hetkellä uusimpien syöpälääkkeiden ansiosta. Elämä on parantumattomasta sairaudesta huolimatta täysipainoista, mikä ei ole itsestään selvää ihmiselle, jonka kimppuun syöpä on käynyt tällaisella voimalla. Lue lisää

Sari Laurila: Vaikea haimasyöpä selätettiin uusilla hoidoilla

Jo yli 30 vuotta kauppiaana työskennellyt Sari Laurila nauttii työstään. Sari ja hänen miehensä työskentelevät yhdessä K-market Villilässä Tampereella. He ovat kokeneita ja tamperelaisille tuttuja kauppiaita. Myös heidän aikuiset poikansa ovat valinneet uran kauppiaina. Muutama vuosi sitten syöpä pysäytti aktiivisen ja ahkeran Sarin. Lue lisää

Roosa podcast

Roosa podcasteissa keskustellaan toinen toistaan upeampien vieraiden kanssa syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä. Kuuntele tarinoita toivosta.

Eva Wahlström

Isän kuolema oli Evalle niin kova paikka, että herkkyys katosi pitkäksi aikaa elämästä. Se on onneksi löytänyt myöhemmin tiensä takaisin. Kuuntele Roosa nauhan suunnittelijan inspiroiva tarina.

Varpu Hintsanen

Varpu kertoo tyttärensä Senjan tarinan. Senja sairastui syöpään, jota ei pystytty parantamaan. Kuuntele tarina rakkaudesta ja luopumisesta.

Juha Tapio

Juha Tapion laulut ovat koskettaneet montaa syöpään sairastunutta. Mistä hän itse saa voimaa ja kuinka hän osoittaa välittämistä?