Malta vielä hetki!

Keräys alkaa 22. syyskuuta

Paljastamme 22.9. uuden Roosa nauhan ja sen suunnittelijan. Sitä odotellessa voit muistella edellisvuosien Roosa nauhoja ja tutustua tämän vuoden keräystuotteisiin alta. Keräyksellä tuetaan tänäkin vuonna rintasyöpätutkimuksen lisäksi muiden syöpien tutkimusta. Roosa nauha -päivää vietetään 7.10.

 

Evan ennätystulos!

Eva Wahlström suunnitteli Roosa nauhan viime vuonna. Kuulithan jo, että keräys rikkoi rajoja lähes 5 miljoonan euron ennätystuloksella? Kiitos!

Mikä nauha on suosikkisi?

Roosa nauhan kuvagalleriasta löydät edellisvuosien nauhat ja suunnittelijat. Muistatko tarinat niiden takaa?

Tutustu keräystuotteisiin

Täältä löydät tämän vuoden Roosa nauha -keräystuotteita. Joukosta löytyy uusia ja vanhoja suosikkeja!

Mitä keräysvaroilla on saatu aikaan?

Lahjoittajien tuella Roosa nauha -suurapuraha suolistosyövän tutkimukseen

Syöpäsäätiö on jakanut syöpätutkijoille apurahoina 6,5 miljoonaa euroa vuonna 2020. Merkittävä osa tutkimusrahoista kertyi Roosa nauha -lahjoituksista. Lue lisää

Roosa nauha on vienyt syöpätutkimusta eteenpäin

Syöpäsäätiö on jakanut Roosa nauha -keräysvaroista rahoitusta rintasyövän ja gynekologisten syöpien tutkimukseen yli 10,5 miljoonaa euroa. Lue lisää

Mitä Evalle ja Markolle kuuluu nyt?

”Hallauksia ja sydänemoji kaikille!” Lue mitä kuuluu Eva Wahlströmille ja Marko Keräselle nyt.

Mitä kuuluu Merville ja Tonille nyt?

Ryhdy yrityskumppaniksi

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde, joka antaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Moni yritys on jo mukana, olisiko nyt hyvä hetki teidänkin yritykselle?

Roosa nauha 2021

Nauhassa näkyi kesyttämätön siveltimen veto, joka edusti rajattomuutta. Rajatonta rakkautta läheisiään kohtaan, rajatonta ikävää jo mennyttä kohtaan.

Nauha ei ole enää myynnissä. Vuoden 2022 Roosa nauha tulee myyntiin 22. syyskuuta.

Roosa ranneke 2021

Roosa nauhaa ja Roosa ranneketta kannettiin ylistyksenä elämälle ja rajoja rikkovalle syöpätutkimukselle. Yhdessä näytimme, etteivät rajat ole meitä varten.

Ranneke ei ole enää myynnissä. Vuoden 2022 Roosa nauha tulee myyntiin 22. syyskuuta.

Eva Wahlström kertoo koskettavan tarinan Roosa nauhan synnystä

Isästä oli päästettävä irti. Luopuminen merkitsi lapsuuden loppua, sillä Eva oli isän tyttö.

Katso koskettava video.

Luitko jo?

Toni Seppälä: Suomen syöpätutkimus romahtaisi ilman säätiöiden rahoitusta

Toni Seppälä on huippututkija, joka on juuri palannut Yhdysvalloista kotimaahan – mukanaan painavaa asiaa suolistosyöpien torjunnasta. Tutkimuksen tulevaisuus Suomessa huolettaa Seppälää. Rahoitusleikkaukset heikentävät syöpätutkimuksen mahdollisuuksia. Lue lisää

Miten syöpään sairastumista voisi välttää? Terveellisten elämäntapojen merkitys

Suomessa joka kolmas ihminen sairastuu syöpään jossakin elämänsä vaiheessa. Syöpä on ennen kaikkea ikääntyvien ihmisten sairaus ja syöpätapausten määrä kasvaa Suomessa tasaisesti. Syövän yleistyminen johtuu paitsi väestön ikääntymisestä myös elämäntavoistamme. Terveellisillä elämäntavoilla voi pienentää mahdollisuutta sairastua syöpään. Lue lisää

Roosa nauha -keräyksellä ennätystulos: lähes 5 miljoonaa euroa syöpätutkimukselle

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys saavutti ennätystuloksen. Keräys sai viime syksyn aikana kokoon kotimaiselle syöpätutkimukselle 4,9 miljoonaa euroa. Keräyksen tuotoilla tuetaan laajasti eri syöpien tutkimusta. Keräyksen teemana oli tällä kertaa suolistosyövät. Lue lisää

Roosa-annokset

Vuonna 2021 Roosa nauha -kampanja laajeni myös ravintoloihin. Viisi helsinkiläistä huippuravintolaa – Palace, Olo, Nude, Ego ja Emo – tarjosivat Roosa nauhan inspiroimia annoksia, joiden myynnistä osa meni kampanjalle.

Roosa-juoksu

Vuonna 2021 liikuttiin hyvän asian puolesta! Roosa juoksu innosti ihmisiä ja nelijalkaisia ystäviämme juoksemaan Roosa nauhan muotoisen lenkin ja lahjoittamaan tempauksesta.

Roosa nauha -keräyksen dreamteam

Roosa nauha -tiimin kokoonpano ylsi kaikkien aikojen keräykseen.

Roosa podcast

Roosa podcasteissa keskustellaan toinen toistaan upeampien vieraiden kanssa syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä. Kuuntele tarinoita toivosta.

Eva Wahlström

Isän kuolema oli Evalle niin kova paikka, että herkkyys katosi pitkäksi aikaa elämästä. Se on onneksi löytänyt myöhemmin tiensä takaisin. Kuuntele Roosa nauhan suunnittelijan inspiroiva tarina.

Varpu Hintsanen

Varpu kertoo tyttärensä Senjan tarinan. Senja sairastui syöpään, jota ei pystytty parantamaan. Kuuntele tarina rakkaudesta ja luopumisesta.

Juha Tapio

Juha Tapion laulut ovat koskettaneet montaa syöpään sairastunutta. Mistä hän itse saa voimaa ja kuinka hän osoittaa välittämistä?