Jokainen estetty syöpäkuolema on tutkimuksen ansiota. Tee kertalahjoitus nyt.

Yhtenä rintamana rakkaudesta elämään

Roosa nauha -keräys 2023 kutsuu kaikki yhteen rintamaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita. Roosa nauhan suunnittelivat Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Keräyksen teema on lasten syövät.

Marika Korpela: ”En tiennyt, että niin paljon voi pelätä”

Kun Vilin syöpähoidot alkoivat, Marikasta tuntui kuin hänen kehonsa olisi vajonnut pinnan alle. Oli vaikea hengittää ja katsella ihmisiä, jotka elivät tavallista elämää. Tämä on maailmaa rakastavan Vilin tarina.

Roosa nauha ja Finnair yllättivät perheet hangaarivisiitillä

Roosa nauha ja Finnair yllättivät perheen pienimmät hangaarivisiitillä. Halusimme muistaa perheitä, joita syöpä on koskettanut.

Tämän vuoden Roosa nauhan suunnittelivat Apulanta-yhtyeestä tutut Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Videossa he kertovat, miksi ovat keräyksessä mukana ja miten tämän vuoden nauha syntyi.

Joka viikko joku lapsi tai nuori saa Suomessa syöpädiagnoosin, sillä syöpä ei katso ikää. Tämän vuoden keräyksen teemana on lasten syövät.

Roosa nauhan suunnittelijat yhtenä rintamana rakkaudesta elämään

Tämän vuoden teemana on lasten syövät. Roosa nauhan suunnitelleet Toni ja Sipe kannustavat kaikkia mukaan liittymään yhteiseen rintamaan.

Lasten leukemian tutkijan tavoitteena kokonainen elinikä

Tänä vuonna Roosa nauha -keräys nostaa esiin lasten syövät. Syöpätutkija Merja Heinäniemi tutkii lasten leukemiaa ja täsmähoitoja siihen.

Millaisia ovat lasten syövät?

Lasten syövistä noin kolmasosa on leukemiaa, kolmasosa aivokasvaimia ja loput muita erilaisia harvinaisia syöpäsairauksia.  Tutkimuksen avulla luodaan yhä parempia hoitoja ja valoisampaa tulevaisuutta syöpään sairastuville lapsille.

Kiitos yhteistyökumppaneille

Tutustu kaikkiin tämän vuoden Roosa nauha -kumppaneihin täältä.

Yritysyhteistyön mahdollisuudet

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde, joka antaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Moni yritys on jo mukana, olisiko nyt hyvä hetki teidänkin yritykselle?

Kiitos Roosa nauha -keräykseen lahjoittaneille yrityksille

Tiesitkö, että rakastettuun keräykseemme voit osallistua monella eri tavalla

Valitse oma tapasi tulla mukaan. Roosa nauha -keräystuotteet löytyvät nyt myymälöistä, voit myös perustaa oman keräyksen tai tapahtuman suomalaisen syöpätutkimuksen tueksi tai tehdä lahjoituksen.

Lahjoita

♥ Jokainen lahjoitus auttaa. Tee kertalahjoitus verkossa tai mobilepayllä. Yrityslahjoittajille tarjoamme kiitoksena Roosa nauhan ja joulun materiaalipaketin.

Perusta oma keräys tai tapahtuma

Tule mukaan ja perusta oma keräyspottisi tai tee lahjoitus jo valmiiseen pottiin. Voit kutsua mukaan ystävät, tuttavat ja kylänmiehet keräyspottiasi kartuttamaan.

Osta Roosa nauha -tuotteita

Keräyksen Roosa nauha -tuotteet ovat nyt myynnissä. Joukosta löytyy vanhoja klassikoita ja uusia suosikkeja. Mikä on suosikkisi?

Esittelyssä kumppanituotteita:

Tutustu kaikkiin tämän vuoden Roosa nauha -tuotteisiin täältä.

Iloleipuri Sydänvuoka Silikoni Roosa nauha

Sydämen muotoinen silikonivuoka, kakuille ja jäädykkeille

Paletti 1-os neliökortti Roosa nauha kukat

Ilahduta ystävää ihanilla Paletti-korteilla. Paletti-postikortti, koko 125 x 125 mm, mattalakkaus.

Arabia, Krokus muki 0,3L Roosa nauha

Esteri Tomulan 1970-luvun lopulla suunnittelema Krokus-kuvio on saanut vaaleanpunaisen värin Roosa nauhan kunniaksi.

Lindroos Pisara minussa -kaulakoru

Ihana Pisara minussa -kaulakorun väreissä säihkyy kirkas elämänilo ja kauniina punertava veri, timantti ja pinkin sävyinen jalokivi.

Roosa nauha 2023

Tonin ja Sipen suunnittelema farkkunauha edustaa rintamaa rakkaudesta elämään. Tämä Roosa nauha voi olla viimeinen niitti, jolla syöpä nujerretaan.

Roosa nauha ranneke 2023

Roosa nauha rannekkeessa toistuu samat värit ja kuosi kuin tämän vuoden rintanauhassa. Rannekkeita on vain rajoitettu määrä.

Roosa nauha -tuotteet, tutustu!

Täältä löydät yrityskumppaneidemme Roosa nauha 2023 -keräystuotteita. Joukosta löytyy uusia ja vanhoja suosikkeja!

Keräyksen julkistamistilaisuus 21.9.

Roosa nauha -keräys alkoi torstaina 21.9. Katso tallenne tapahtuman julkistustilaisuudesta.

Roosa viikko 2.-8.10.

Tule mukaan, perusta tempaus tai tapahtuma.

Myös tänä vuonna Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Tähtitanssijat ja upeat artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. Jakso nähdään MTV3-kanavilla 29.10. klo 19.30-21.30

Odotatko sinäkin Sinituotteen keräystuotteita?

Roosa nauha -tuotteet herättävät valtavasti kiinnostusta kuluttajissa ja vuosittain kuluttajat odottavatkin malttamattomina, mitkä yritykset ja tuotteet ovat mukana kampanjassa. Yksi odotetuimmista tuotteista ovat Sinituotteen vaaleanpunaiset siivoustuotteet – löytyykö niitä sinunkin kaapeistasi?

Roosa nauha -keräyksen vastuullisuus

Suomalaisten mieluisimpana lahjoituskohteena Roosa nauha -keräyksellä on merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Työmme koskettaa jokaista suomalaista, koska syöpä on niin yleinen. Vastuullisuus tarkoittaa meille suomalaisten terveyden edistämistä ja varainhankinnan läpinäkyvyyttä.

Mitä keräysvaroilla on saatu aikaan?

Lahjoittajien tuella Roosa nauha -suurapuraha suolistosyövän tutkimukseen

Syöpäsäätiö on jakanut syöpätutkijoille apurahoina 6,5 miljoonaa euroa vuonna 2020. Merkittävä osa tutkimusrahoista kertyi Roosa nauha -lahjoituksista. Lue lisää

Roosa nauha on vienyt syöpätutkimusta eteenpäin

Syöpäsäätiö on jakanut Roosa nauha -keräysvaroista rahoitusta rintasyövän ja gynekologisten syöpien tutkimukseen yli 10,5 miljoonaa euroa. Lue lisää

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys täytti 2023 20 vuotta. Olemme tehneet töitä yhtenä rintamana elämän puolesta jo vuodesta 2003. Roosa nauha -keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita.