Järjestä Roosa nauha -tapahtuma!

Oletko järjestämässä tapahtumaa, jonka tuotot haluat ohjata syöpätutkimuksen hyväksi? Täältä löydät tietoa tapahtuman järjestämisestä.

Tapahtuman järjestäjille

Minkälaisen tapahtuman voi järjestää?

Voit järjestää oman Roosa nauha -tapahtuman tai tempauksen ympäri vuoden. Keräystä tukeva tapahtuma voi olla konsertti, kahvihetki työpaikalla, roosansävyiset pippalot ystävien kesken tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi. Myös esimerkiksi pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa.  Voit keksiä täysin omanäköisesi tapahtuman!

Miten voi lahjoittaa?

Tapahtumalla kerättävät tuotot voi lahjoittaa Roosa nauha –keräykseen esimerkiksi verkossa toteutettavan oman keräyspotin kautta tai tekemällä lahjoituksen tilisiirrolla.

Lahjoita tilisiirrolla ja käytä lahjoitusta maksaessasi viitenumeroa 5445 (Yritykset: 54454) , joka kohdentaa lahjoituksen Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.

Nordea IBAN: FI20 2344 1800 0032 29, BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki IBAN: FI39 5780 3820 0385 85, BIC: OKOYFIHH

Aktia IBAN: FI17 4055 1120 0577 93, BIC: HELSFIHH

Tapahtuman markkinointi?

Voit markkinoida Roosa nauha -hyväntekeväisyystapahtumaa hyvillä mielin etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai printtimediassa. Voit käyttää sähköisessä markkinoinnissa Roosa nauha -tukijamerkkiä. Tapahtuman markkinoinnissa on tärkeä kertoa, että sillä tuetaan Roosa nauha -keräystä. Lisäksi on hyvä viestiä, mikä osuus tapahtumatuotoista ja mikä lahjoitussumma Roosa nauha -keräykselle lahjoitetaan.

Tukijamerkin käyttö:

Tapahtuman markkinoinnin tueksi voit saada käyttöösi sähköisen Roosa nauha –tukijamerkin. Ole sähköpostitse yhteydessä [email protected] niin toimitamme sinulle tukijamerkin. Virallisen Roosa nauha -logon käyttö vaatii aina yhteistyösopimusta ja sitoutumista vähintään 15 000 € lahjoitukseen.

 

Ota yhteyttä!

Jäikö vielä kysymyksiä mielen päälle? Laita viestiä [email protected].

Kiitos, että haluat tukea tapahtumallasi Roosa nauha -keräystä!