Roosa nauha -keräys yrityksille

Osallistumalla keräykseen yrityksenne jättää ainutlaatuisen jäljen tuleville sukupolville. Tervetuloa mukaan!

Kutsumme yritykset mukaan tukemaan syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään.

Joka kolmas suomalainen sairastuu elämänsä aikana syöpään. Se aiheuttaa suurta huolta ja pelkoa sairastuneille ja heidän läheisilleen. Maamme syöpätutkimus koskettaa siksi meitä jokaista.

Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja: Tutkimuksen avulla kehitetään syövän varhaista diagnostiikkaa, syövän ehkäisyä ja hoitoa. Syöpätutkimus on yksi suomalaisen tutkimuksen kansainvälisesti menestyneimmistä aloista. Lue lisää tutkimuksen tuloksista täältä.

Syöpätutkimuksen julkinen rahoitus on vähentynyt merkittävästi ja tutkijat ovat huolissaan rahoituksen jatkumisesta.

Yritykset voi olla nyt mukana varmistamassa, että sairastuneet saavat parhaan mahdollisen hoidon eikä tulevaisuudessa lapsiemme tarvitse menehtyä syöpään.

Syöpätutkimukselle tehdyt 850–50 000 euron lahjoitukset ovat yrityksille verovähennyskelpoisia.

Tervetuloa mukaan – tehdään suomalaisista maailman välittävin kansa!

4 syytä lähteä mukaan Roosa nauha -keräykseen

Jätä yhteystietosi ja lataa yhteenvetomme yhteistyön hyödyistä yrityksellesi.

Tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 35 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

Vaaleanpunaisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että meistä jokainen voi saada parasta mahdollista syöpähoitoa Suomessa.

*Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2020 -tutkimus.

Tutkitusti merkittävää yhteistyötä ja kilpailuetua

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 39 tunnetuimman järjestön ja keräyksen joukossa. Roosa nauha -kumppanin kampanjatuotteen ostaminen on suomalisille mieluisin tapa osallistua keräykseen. Keräykseen osallistuminen tarjoaakin yrityksille tutkitusti merkittävää kilpailuetua.

Vaaleanpuneisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että jokainen meistä voi saada parasta mahdollista hoitoa suomessa.

”Meille on tärkeää tehdä pitkäjänteistä ja merkityksellistä avustustyötä. Asiakkaamme osaavat jo odottaa vaaleanpunaisia SINI-siivousvälineitä ja -kuivaustelineitä. Kuluttaja voi osallistua kampanjaan ostamalla tuotteita, joita arjessa joutuu muutenkin uusimaan ja ostamaan kuten tiskiharjat tai keittiöliinat. Roosa nauha -kampanja on Sinituotteella koko henkilökunnan yhteinen juttu tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta aina myyntiin ja markkinointiin saakka. Tämän vuoksi olemme myös joka vuosi hankkineet koko henkilökunnalle Roosa nauha -rusetit.”

Toimitusjohtaja Johanna Hamro-Drotz, Sinituote

”Yrityksille voin lämpimästi suositella Roosa nauha -kumppanuutta. Syöpä koskettaa niin monia, lähes jokaista suomalaista. Ihmiset haluavat olla tässä mukana.”

Liisa Myllylä, Kesko

Ryhdy yrityskumppaniksi

Tarjoamme yrityksille useita eri kumppanuustasoja, joista voit valita teille soivimman.

  • Pääkumppanuus 100 000€
  • Kumppanuus 50 000€
  • Kumppanuus 15 000€
  • Tukija alle 15 000€

Ota yhteyttä:

Marika Salonen
Yritysvarainhankinnan päällikkö
puh. 050 4488324
[email protected]

Elli Vanhanen
Lahjoittajapalvelun assistentti / yritysasiat
Puh. 050 4708 543
[email protected]

Yhteistyökumppanit 2020

Kesko lähti mukaan Roosa nauha -keräykseen Liisa Myllylän ideasta.

Vuonna 2020 Kesko keräsi kampanjatuotteilla ja rintanauhojen myynnillä Syöpäsäätiölle lähes 900 000 euroa. Lue lisää

Huippututkija Johanna Ivaska: ”Tutkimusrahoitus on kaikkein suurin haaste.”

Johanna Ivaska on tehnyt vuosia syöpätutkimusta lahjoitusten avulla. Hän käyttää lahjoitetut eurot siihen, että syöpään sairastuneilla olisi tulevaisuudessa enemmän elinaikaa. Tutkimusryhmän johtajana hän tietää, että ilman tukea ei ole tutkimusta. Lue lisää

Janina Fry: ”Oman itsensä kantaminen ja jalan nostaminenkin oli raskasta.”

Äidin sairastamista oli raastavaa seurata vierestä. Yrittäjänä toimiva Janina väsyi ja hänestä tuntui, että jalan nostaminenkin oli raskasta. Nyt hän tanssii sunnuntaisin miljoonayleisön edessä. Kuinka se on mahdollista? Lue lisää

Osallistu keräykseen tekemällä kertalahjoitus yrityksenä

Roosa nauha -keräykseen voi osallistua myös tekemällä kertalahjoitus yrityksenä. 850 – 50 000 euron lahjoitukset syöpätutkimukseen ovat vähennettävissä verotuksessa.

 

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona.

Lahjoita tilisiirrolla ja käytä lahjoitusta maksaessasi viitenumeroa 54454, joka kohdentaa lahjoituksen Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.

Nordea IBAN: FI20 2344 1800 0032 29, BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki IBAN: FI39 5780 3820 0385 85, BIC: OKOYFIHH

Aktia IBAN: FI17 4055 1120 0577 93, BIC: HELSFIHH

Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme yritysten käyttöön Roosa nauhan ja joulun viestintäpaketin. Mikäli teet lahjoituksen tilisiirtona ja haluat viestintäpaketin yrityksesi käyttöön, ota yhteyttä: Elli Vanhanen puh. 050 470 8543 tai [email protected]

Lahjoittamiseen ja laskutukseen liittyvät kyselyt:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu
puh. 09 1353 3286 tai [email protected]