Monta tapaa tulla mukaan

Hei yrityspäättäjä! Tiesitkö, että Roosa nauha -keräys on yrityksillesi erinomainen mahdollisuus tukea suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita? Osallistumisen tapoja on monia, valitse omasi.

Yhdessä kohti syöpätutkimuksen seuraavaa läpimurtoa

Joka kolmas suomalainen sairastuu elämänsä aikana syöpään. Se aiheuttaa suurta huolta ja pelkoa sairastuneille ja heidän läheisilleen. Samaan aikaan syöpätutkimuksen julkinen rahoitus on vähentynyt merkittävästi ja tutkijat ovat huolissaan rahoituksen jatkumisesta.

Yrityksesi voi olla nyt mukana varmistamassa, että sairastuneet saavat parhaan mahdollisen hoidon eikä tulevaisuudessa lapsiemme tarvitse menehtyä syöpään. Syöpätutkimuksen lisäksi lahjoitusvaroilla tuetaan myös syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpätutkimukselle tehdyt 850–50 000 euron lahjoitukset ovat yhteisöille verovähennyskelpoisia. Lue syöpätutkimuksen tuloksista ja vaikuttavuudesta täältä.

Haluaako yrityksesi tehdä konkreettisen vastuullisuusteon?

Roosa nauha -kumppanuus mahdollistaa vaikuttavan ja vastuullisen yhteistyön suomalaisen syöpätutkimuksen ja sairastuneiden hyväksi. Monet nykyisistä yrityskumppaneista kokevat, että keräyksen kumppanuus on tukenut erinomaisesti yrityksen vastuullisuustavoitteita. Lataa alta opas ja lue lisää yhteistyöstä.

5 syytä lähteä mukaan Roosa nauha -keräykseen

Jätä yhteystietosi ja lataa opas menestyksekkään yritysyhteistyön periaatteista. Pääset kurkistamaan mahdollisuuksia, joita yhteistyö tarjoaa yrityksellesi.

Entä Roosa nauhan vastuullisuus?

Suomalaisten mieluisimpana lahjoituskohteena Roosa nauha -keräyksellä on merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Tutustu varainhankintaamme, nauhojen tuotantoon ja lahjoitusvarojen käyttöön.

Työmme on vaikuttavaa

Työllämme on merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttavuus, sillä olemme suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija Suomessa. Teemme vastuullista työtä, joka koskettaa jokaista suomalaista.

Tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 45 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

Vaaleanpunaisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että meistä jokainen voi saada parasta mahdollista syöpähoitoa Suomessa.

*Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2022 -tutkimus.

Tutkitusti merkittävää yhteistyötä ja kilpailuetua

Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 45 tunnetuimman järjestön ja keräyksen joukossa. Roosa nauha -kumppanin kampanjatuotteen ostaminen on suomalaisille mieluisin tapa osallistua keräykseen. Keräykseen osallistuminen tarjoaakin yrityksille tutkitusti merkittävää kilpailuetua.

Vaaleanpunaisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että jokainen meistä voi saada parasta mahdollista hoitoa suomessa.

Kumppaneidemme kokemuksia

”Roosa nauha 2022 -keräys oli jälleen kerran tosi positiivinen kokemus. Tämä on upeasti järjestetty kampanja, jossa onnistuimme itse tekemään jälleen uuden myyntiennätyksen ja sitä kautta myös kaikista suurimman tähänastisen lahjoituksemme suomalaisen syöpätutkimuksen tukemiseksi. Lisäksi keräyksessä mukanaoloa kiitellään ja arvostetaan. Erän henkilöstömme edustaja oli kommentoinut sisäistä intrauutista aiheesta sanoilla ’Tämän kampanjan takana on helppo seisoa.’ Uskon sen edustavan hyvin kaikkien kokemusta tästä.”
Unit Director / Retail sales Elina Tolonen, Airam

”Haluamme olla brändi, josta asiakkaat voivat olla ylpeitä ja tämä yhteistyö onkin vahvistanut meidän sidettä niin kuluttajiin kuin yhteistyökumppaneihin. Roosa nauha -keräyksellä on pitkät perinteet ja kampanjaa tehdään rautaisella ammattitaidolla. Tämä antaa myös yritykselle vapauden suunnitella yhteistyön ja toteutukset juuri omista lähtökohdista.”
Myyntijohtaja Teemu Jutila, SodaStream Suomi

 

Yrityksille: Syöpätutkimus romahtaisi ilman säätiöiden rahoitusta

Toni Seppälä on huippututkija, palasi muutama vuosi sitten Yhdysvalloista kotimaahan – mukanaan painavaa asiaa suolistosyöpien torjunnasta. Tutkimuksen tulevaisuus Suomessa huolettaa Seppälää. Rahoitusleikkaukset heikentävät syöpätutkimuksen mahdollisuuksia. Lue lisää

Sari Laurila: Vaikea haimasyöpä selätettiin uusilla hoidoilla

Jo yli 30 vuotta kauppiaana työskennellyt Sari Laurila nauttii työstään. Sari ja hänen miehensä työskentelevät yhdessä K-market Villilässä Tampereella. He ovat kokeneita ja tamperelaisille tuttuja kauppiaita. Myös heidän aikuiset poikansa ovat valinneet uran kauppiaina. Muutama vuosi sitten syöpä pysäytti aktiivisen ja ahkeran Sarin. Lue lisää

Huippututkimusta Syöpäsäätiön ja lahjoittajien tuella

Juha Klefströmin tutkimusryhmän tavoitteena on löytää mekanismi, jolla syöpäsolut saadaan tuhoamaan itse itsensä. Hän on kehittänyt tutkimusryhmänsä kanssa elimistön omaan puolustusjärjestelmään perustuvia hoitomuotoja viimeisten 19 vuoden ajan, paljolti Syöpäsäätiön lahjoittajien avulla. Nyt työryhmä on kehittämässä MYC syöpägeenin virittämään syöpäsolujen itsemurha -mekanismiin perustuvia hoitoja, jotka valikoivasti tuhoaisivat syöpäsoluja ja jättäisivät terveet solut rauhaan. Tutkimustyötä toteutetaan kansainvälisessä yhteistyössä huippuyliopistojen kanssa. Klefström on kuitenkin huolissaan suomalaisen syöpätutkimuksen rahoituksesta. Lue lisää

Ryhdy yrityskumppaniksi

Tarjoamme yrityksille useita eri kumppanuustasoja, joista voit valita teille soivimman.

  • Pääkumppanuus 100 000€
  • Kumppanuus 50 000€
  • Kumppanuus 15 000€
  • Tukija alle 15 000€

Ota yhteyttä

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
puh. 050 4488 324
[email protected]

Elli Vanhanen
Yritysyhteistyön koordinaattori
puh. 050 4708 543
[email protected]

Yhteistyökumppanit 2022

Osallistu keräykseen tekemällä kertalahjoitus yrityksenä

Roosa nauha -keräykseen voi osallistua myös tekemällä kertalahjoitus yrityksenä. 850 – 50 000 euron lahjoitukset syöpätutkimukseen ovat vähennettävissä verotuksessa.

 

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona.

Lahjoita tilisiirrolla ja käytä lahjoitusta maksaessasi viitenumeroa 54454, joka kohdentaa lahjoituksen Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.

Nordea IBAN: FI20 2344 1800 0032 29, BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki IBAN: FI39 5780 3820 0385 85, BIC: OKOYFIHH

Aktia IBAN: FI17 4055 1120 0577 93, BIC: HELSFIHH

Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme yritysten käyttöön Roosa nauhan ja joulun viestintäpaketin. Mikäli teet lahjoituksen tilisiirtona ja haluat viestintäpaketin yrityksesi käyttöön, ota yhteyttä: Elli Vanhanen puh. 050 470 8543 tai [email protected]

Lahjoittamiseen ja laskutukseen liittyvät kyselyt:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu
puh. 09 1353 3286 tai [email protected]