Roosa nauha -kumppanit 2023

Saammeko esitellä: vuoden 2023 Roosa nauha -kumppanit. Tutustu kumppaniemme kokemuksiin Roosa nauha -yhteistyöstä ja liity mukaan rakkauden rintamaan!

K‑ryhmä on Roosa nauha -keräyksen kivijalka

Roosa nauhan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani K-ryhmä on ollut mukana tukemassa suomalaista syöpätutkimusta jo 15 vuoden ajan.

Lindex on tukenut syöpätutkimusta jo 20 vuoden ajan

Pääyhteistyökumppanimme Lindex on ollut alusta asti kanssamme yhtenä rintamana tukemassa suomalaista syöpätutkimusta sekä syöpään sairastuneita.

S-ryhmä kannustaa pukeutumaan Roosa nauhaan

Yhtenä keräyksemme tärkeänä tukipilarina toimii tänäkin vuonna pääyhteistyökumppanimme SOK, jonka myymälöistä voi ostaa Roosa nauhaa sekä ranneketta.

Finnair on mukana Roosa nauhan rakkauden rintamassa

Lokakuun ajan Roosaa nauhaa kantavat rintapielissään Finnairin työntekijät niin maassa kuin ilmassa. Tiesitkö, että voit lahjoittaa Finnair Plus -pisteitäsi keräykseen?

Airam tuo valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam on jälleen tänä vuonna tukemassa keräystä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Roosa nauhasta kasvoi Sinituotteen onnistunein hyväntekeväisyysyhteistyö

Sinituote on Roosa nauhan pitkäaikainen kumppani, jonka keräystuotteita odotetaan malttamattomana jo etukäteen.

Lantmännen Unibake on ollut Roosa nauhan kumppani jo vuodesta 2015 lähtien

Roosa nauha ja pulla yhdistävät Lantmännen Unibaken työntekijät ja asiakkaat yhteisen hyvän äärelle.

Orthex tavoittelee ennätyspottia Roosa nauha keräyksen hyväksi

Pohjoismaiden johtaviin kodin käyttötavaroiden valmistajiin kuuluva Orthex jatkaa Roosa nauhan pitkäaikaisena kumppanina.

Famifarm kokee Roosa nauha -kampanjaan osallistumisen merkityksellisenä

Järvikylän Pehtoorin salaatti on muodostunut Järvikylässä jo perinteikkääksi Roosa nauha -tuotteeksi.

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha -yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Annala kääriytyy tänä vuonna Roosa nauha RAKAS-peitteeseen

Laura Annala on tehnyt pitkään yhteistyötä Syöpäsäätiön kanssa antaen nuorten aikuisten aivosyövälle kasvot ja sairastuneen pelolle äänen.

Martinex liittyi mukaan tukemaan syöpätutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Essity ja Roosa nauha – jo 13 tuloksellista yhteistyövuotta

Pitkäaikainen yhteistyö on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt brändien näkyvyyttä myymälöissä.

Elonen tuo tänä vuonna eloa Roosa nauha -keräykseen

“Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

AIG on kerännyt Roosa nauhalle jo lähes miljoonapotin

AIG on tukenut Roosa nauha -kampanjaa pitkään ja yhteistyövuosien aikana kerätty lahjoitussumma syöpätutkimukselle on jo yhteensä lähes miljoona euroa!

Lindroos lahjoittaa pisaran hyvää Roosa nauha -keräykseen

Suomalainen kello- ja kultasepänliike Lindroos jatkaa jo kolmatta vuotta Roosa nauha -keräyksen uskollisena tukijana omalla Roosa nauha -mallistollaan.

Suomen Korttipiste auttaa välittämään tunteita Roosa nauha -keräyksessä

“Käsin kirjoitettu tervehdys kertoo, että joku on miettinyt sinua ja halunnut valita juuri sinulle sopivan kortin ja tärkeät sanat”, tiimi pohtii Roosa nauha -korteista.

Firstar kantaa yhteiskuntavastuuta osallistumalla Roosa nauha -keräykseen

Firstar on uusi Roosa nauha -yrityskumppani: ”Meille kampanjassa mukana oleminen tarkoittaa yhteiskuntavastuun kantamista omalta osaltamme ja myös sitä, että me haluamme auttaa.”

Suomisen maito tukee Roosa nauha -keräystä herkullisella Jymy-jäätelöllään

Herkuttelemalla voi samalla tehdä hyvää! Suomisen maito on uusi Roosa nauha -kumppani ja mukana keräyksessä uudella Jymy-jäätelön vadelma-vaniljakermajäätelöllä.

Arabia kutsuu kaikki mukaan Roosa nauha -keräykseen

Arabia on jo kuudetta kertaa mukana Roosa nauha -keräyksessä. Kampanjan aikana Arabia rohkaisee kaikkia tekemään hyvää ja ottamaan hetken itselleen sekä läheisilleen.

Kalevala Korun amuletti tuo onnea Roosa nauha -keräykseen

Kalevala Koru on jo yhdeksännen kerran mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä. Tänä vuonna he tuovat keräykseen ripauksen onnea amuletillaan.

Bunge levittää hyvää Roosa nauha -keräykseen Keiju-levitteellän

Tänä syksynä leivän voi sivellä pinkiksi! Bunge osallistuu Roosa nauha -keräykseen uudella vaaleanpunaisella Keiju-levitteellään, joka saa värinsä punajuurimehusta.

Roosa nauha on Tree of Pets -tiimille poikkeuksellinen kampanja

Roosa nauha -keräys poikkeea Tree of Petsin normaalista kampanjakalenterista ja on koko tiimille erityisen merkityksellinen yhteistyö.

Kipukaupan työntekijä on Roosa nauha Vaistoa-paljasjalkakenkien taustalla

“Mahtavaa, saadaan eri värivaihtoehtoja asiakkaille ja samalla pääsemme tekemään hyväntekeväisyyttä erittäin tärkeän asian vuoksi.”

Anglo-Nordic tuo pitkään toivotut avainnauhat Roosa nauha -keräykseen

Anglo-Nordic on jälleen mukana tekemässä hyvää. Jokaisesta myydystä Roosa nauha -tuotteestaan Ango-Nordic lahjoittaa 10 % keräykseen. Tämän vuoden uutuuksia ovat pitkään toivotut avainnauhat.

Haleon on mukana edistämässä terveyttä Roosa nauha -keräyksessä Sensodyne-tuotteillaan

Pitkäaikaiselle Roosa nauha -kumppanillemme Haleonille terveyden edistäminen on sydämenasia. Yritys lahjoittaa kampanjan ajan jokaisesta myydystä Sensodyne-hammastahnasta 0,20 euroa keräykseen.

Accepta toimittaa yhtä kampanjan odotetuimmista klassikkotuotteista

Acceptan taskullinen Roosa nauha -seinäkalenteri on vuodesta toiseen yksi kampanjan odotetuimmista yhteistyötuotteista. Pitkäaikaisen kumppanimme Roosa nauha -tuoteperhe laajenee vuosittain myös kiinnostavilla uutuuksilla.

Fiskars tukee keräystä ainutlaatuisilla Roosa nauha -saksillaan

Fiskarsin Roosa nauha -saksien ainutlaatuinen pinkki kuviointi on suunniteltu Ruotsissa Berghin yliopiston opiskelijoiden toimesta Rintasyöpäyhdistyksen hyväksi.

Roosa nauhan luovat kumppanit

N2 Yhtenä rintamana rakkaudesta Roosa nauhaan

N2 Creative on luova toimisto, joka on Roosa nauhan markkinointiviestinnän luottokumppani ja osa Roosa nauhan menestystarinaa.

Mellakka Helsinki auttaa vauhdittamaan Roosa nauha -kampanjaa

Kokoonnuimme inspiroitumaan kampanjakonseptista yhdessä yrityskumppanien sekä luovan kumppanimme Mellakka Helsingin kanssa.

Kiitos kaikille Roosa nauha -keräyksen kumppaneille

6 syytä lähteä mukaan Roosa nauha -keräykseen

Jätä yhteystietosi ja lataa opas menestyksekkään yritysyhteistyön periaatteista. Pääset kurkistamaan mahdollisuuksia, joita yhteistyö tarjoaa yrityksellesi.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Marika Salonen
Yritysyhteistyön päällikkö
p. 050 448 8324
[email protected]

Milena Zaremba
Yritysvarainhankinnan asiakkuusvastaava
p. 050 571 6440
[email protected]