Löydä oma tapasi auttaa

Roosa nauha -keräykseen voi osallistua monella tavalla. Jokainen niistä on arvokas sairastuneille ja syöpätutkimukselle. Alta löydät erilaisia tapoja osallistua keräykseen, jotka sopivat yrityksille ja yksityishenkilöille. Kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus

Tee kertalahjoitus. Lahjoituksesi tukee syöpätutkimusta sekä sairastuneille suunnattuja neuvontapalveluita. Jokainen lahjoitus auttaa! Yrityslahjoittajille tarjoamme kiitoksena Roosa nauhan ja joulun materiaalipaketin.

Lahjoita puhelimella

Tee lahjoitus nopeasti tekstiviestillä tai Mobile Paylla! Lahjoituksesi tukee syöpätutkimusta sekä sairastuneille suunnattuja neuvontapalveluita.

Perusta Roosa nauha –keräyspotti

Voit perustaa verkossa oman keräyspottisi ja haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan tietyllä summalla. Lähetämme tukijamerkin automaattisesti kaikille oman keräyksen perustaneille lahjoittajille.

Lahjoita toisen keräyspottiin

Voit myös lahjoittaa suoraan toisen henkilön tai ryhmän perustamaan Roosa nauha -keräyspottiin. Osoitat samalla tukesi keräyksen perustajalle, että syöpätutkimukselle. Teet siis kaksin verroin hyvää!

Perusta Facebook -keräys

Perusta Roosa nauha -keräys Facebook-sivullamme ja kannusta ystäviäsi lahjoittamaan keräykseen! Kaikki Roosa nauha -keräykset Facebookissa ohjautuvat turvallisesti Syöpäsäätiölle syöpätutkimuksen ja neuvontapalveluiden hyväksi.

Järjestä oma Roosa nauha -tapahtuma!

Voit järjestää Roosa nauha -tapahtuman ympäri vuoden. Keräystä tukeva tapahtuma voi olla taidenäyttely, juoksulenkki tai konsertti. Myös arpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa. Keksi oma tapasi!

Osta Roosa nauha

Koko Roosa nauhan neljän euron myyntihinta lahjoitetaan suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Tänä syksynä Roosa nauhat ovat myynnissä 22. syyskuusta alkaen.

Osta Roosa nauha-tuotteita

Roosa nauha -logolla varustettuja yhteiskumppaneidemme tuotteita löydät syys-lokakuussa useimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Yritysten osallistuminen ja yhteistyö

Roosa nauha -yritysyhteistyö tarjoaa useita mahdollisuuksia yrityksille olla mukana tekemässä hyvää ja vahvistamassa omaa yritysvastuullisuuttaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin lahjoitukset käytetään? Haluatko tietää enemmän lahjoittamisesta?

Ota yhteyttä

Kysy lahjoittamisesta lomakkeella tai lahjoittajapalvelustamme:
[email protected] tai soita 09 1353 3286. Autamme mielellämme!

Tuellasi on merkitystä

Tutustu lahjoitusvarojen käyttöön tarkemmin ja lue, miten lahjoitukset kohdistuvat.