Onko yrityksesi vuoden 2024 Roosa nauha -kumppani?

Tule mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita. Roosa nauha -kumppanuudella vahvistat yrityksesi brändiä. Valitse yrityksellesi sopiva kumppanuustaso.

Tervetuloa mukaan Roosa nauha -kumppaniksi!

Vuoden 2023 Roosa nauha -keräys on käynnissä lokakuun loppuun saakka. Vuoden 2022 historiallinen keräyspotti 5 miljoonaa euroa saavutettiin pitkälti yritysyhteistyön ansiosta. Myös yritykset hyötyivät lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamisen hyväksi.

Haluaako yrityksesi tehdä konkreettisen vastuullisuusteon?

Roosa nauha -kumppanuus mahdollistaa yrityksille vaikuttavan ja vastuullisen yhteistyön suomalaisen syöpätutkimuksen ja sairastuneiden hyväksi.

Monet nykyisistä yrityskumppaneistamme kokevat, että Roosa nauha -keräyksen kumppanuus on tukenut erinomaisesti yrityksen vastuullisuustavoitteita. Löydät lisätietoa kumppaneidemme kokemuksista lataamalla alempaa oppaan: ”Viisi syytä lähteä Roosa nauha -kumppaniksi.”

”Roosa nauha -keräys sopii erinomaisesti vastuullisuustavoitteisiimme.” – Kesko

Valitse Roosa nauha -kumppanuustaso:

Pääkumppanuus 100 000 €

Räätälöimme Roosa nauhan pääkumppanuuden sopimaan yrityksesi tarpeisiin. Pääkumppanuus mahdollistaa muun muassa nauhojen myynnin, näkyvyyden kampanjamainonnassa sekä yhteistyön tuotteisiin ja palveluihin liittyen.

Kumppanuus 50 000 €

Tähän Roosa nauha kumppanuuteen voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Tuotemyynnillä voi kerryttää kumppanuustason lahjoitusta (minimi 50 000 €). Yhteistyöstä tehdään aina sopimus, joka kattaa vähintään yhden kampanjatuotteen tai -tuoteryhmän. Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Roosa nauha -logoa kampanjatuotteen myynnissä ja markkinoinnissa.

Kumppanuus 15 000 €

Kumppanuustaso mahdollistaa virallisen Roosa nauha -logon käyttöoikeuden viestinnässä ja tapahtumissa, sekä nauhojen ennakko-ostamisen henkilökunnalle. Lisäksi taso oikeuttaa pienyrityksille (liikevaihto enintään 10 milj.  €) tuotemyynnin. Tästä kumppanuustasosta solmitaan sopimus, jossa määritellään myytävät tuotteet, Roosa nauha -keräykselle tuloutuva osuus (vähintään 10 % tuotteen hinnasta) sekä tilityspäivämäärät. Kumppanuustason lahjoitusta (minimi 15 000 €) voi kerryttää tuotemyynnillä.

Ota yhteyttä:
Marika Salonen

Yritysyhteistyön päällikkö
+358 504488324
[email protected]

Tukija 200-14 999 €

Roosa nauhan tukijaksi voi liittyä tekemällä kertalahjoituksen ympäri vuoden tai järjestämällä tempauksen tai myynnin Roosa nauhan kampanja-aikana 21.9.-29.10. Lue lisää yritystukijuudesta täällä.

Lisätietoja:
Milena Zaremba
Asiakkuusvastaava
+358 505716440
[email protected]

 

Roosa nauha -kumppanit 2023

Osallistu keräykseen tekemällä kertalahjoitus yrityksenä

Roosa nauha – keräykseen voi osallistua myös kertalahjoituksella. 850 – 50 000 euron lahjoitukset syöpätutkimukselle ovat verovähennyskelpoisia. Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme yrityksille sähköisen Roosa nauha -viestintäpaketin.

Koskettaako syöpä sinua?

Syöpä on niin yleinen, että monilla työpaikoillakin on kokemusta siitä. Roosa nauha -kumppanuus syöpätietoisuuden ja tutkimuksen puolesta tuntuu erityisen merkitykselliseltä silloin, kun taustalla on henkilökohtainen syöpäkokemus.

Roosa nauha ❤️ Kipukauppa

Kipukaupan ja Roosa nauhan yhteistyötarina alkoi 2021 siitä, kun heidän ensimmäisellä työntekijällä Marjatalla todettiin aggressiivinen rintasyöpä toukokuussa 2021. Marjatta ei saanut parasta ennustetta syövälle, mutta ei luopunut toivosta.

5 syytä lähteä mukaan Roosa nauha -keräykseen

Jätä yhteystietosi ja lataa opas menestyksekkään yritysyhteistyön periaatteista. Pääset kurkistamaan mahdollisuuksia, joita yhteistyö tarjoaa yrityksellesi.

Tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde

Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2022 -tutkimuksen mukaan Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 45 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

Vaaleanpunaisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että meistä jokainen voi saada parasta mahdollista syöpähoitoa Suomessa.

*Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2022 -tutkimus.

Tutkitusti merkittävää yhteistyötä ja kilpailuetua

Tutkimme myös itse säännöllisesti Roosa nauha -yritysyhteistyön vaikuttavuutta ja tuloksia, jotta voimme tarjota kumppaneillemme sekä Roosa nauha -yhteistyöstä kiinnostuneille yrityksille luotettavaa ja ajankohtaista tietoa.

Aula Research: Roosa nauha -kuluttajatutkimuksen mukaan Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 45 tunnetuimman järjestön ja keräyksen joukossa. Lisäksi Roosa nauha -kumppanin kampanjatuotteen ostaminen on suomalaisille mieluisin tapa osallistua keräykseen. Roosa nauha -keräykseen osallistuminen tarjoaakin yrityksille tutkitusti merkittävää kilpailuetua.

Roosa nauha -kumppanien kokemuksia

”Roosa nauha 2022 -keräys oli jälleen kerran tosi positiivinen kokemus. Tämä on upeasti järjestetty kampanja, jossa onnistuimme itse tekemään jälleen uuden myyntiennätyksen ja sitä kautta myös kaikista suurimman tähänastisen lahjoituksemme suomalaisen syöpätutkimuksen tukemiseksi. Lisäksi keräyksessä mukanaoloa kiitellään ja arvostetaan. Eräs henkilöstömme edustaja oli kommentoinut sisäistä intrauutista aiheesta sanoilla ’Tämän kampanjan takana on helppo seisoa.’ Uskon sen edustavan hyvin kaikkien kokemusta tästä.”
– Unit Director / Retail sales Elina Tolonen, Airam

Roosa nauha yhteistyön periaatteet

Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

  • Meille on tärkeää, että voimme jakaa yrityskumppaniemme kanssa yhteisen näkemyksen suomalaisten terveyden edistämisen ja syöpätutkimuksen tukemisen tärkeydestä.
  • Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista kirjalliset sopimukset.
  • Syöpäsäätiö ei solmi yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voisi julkistaa.
  • Syöpäsäätiö on riippumaton toimija ja haluamme korostaa, että yhteistyökumppanimme eivät vaikuta muuten Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään.
  • Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.
  • Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti pitkään toimineiden, vakiintuneiden yritysten kanssa.
  • Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi-, tupakka- ja aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.

Lue lisää Roosa nauha -keräyksen vastuullisuudesta.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Olemme tehneet töitä yhtenä rintamana elämän puolesta jo vuodesta 2003. Roosa nauha -keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita.