Onko yrityksesi vuoden 2024 Roosa nauha -kumppani?

Viime vuoden historiallinen keräyspotti 5,3 miljoonaa euroa saavutettiin pitkälti yritysyhteistyön ansiosta. Myös yritykset hyötyivät lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Tule mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään!

Valitse sopiva kumppanuustaso:

 

Pääkumppanuus 100 000 €

Räätälöimme Roosa nauhan pääkumppanuuden sopimaan yrityksesi tarpeisiin. Pääkumppanuus mahdollistaa muun muassa nauhojen myynnin, näkyvyyden kampanjamainonnassa sekä yhteistyön tuotteisiin ja palveluihin liittyen. Pääyhteistyökumppanuuteen sisältyy myös 500 kappaletta Roosa nauhoja henkilökunnallesi.

Kumppanuus 50 000 €

Tämä Roosa nauha -kumppanuustaso on tarkoitettu yrityksellesi, jonka liikevaihto on yli 10 miljoona euroa ja haluat osallistua kampanjaan myymällä Roosa nauha -brändättyjä tuotteita tai palveluita. Myynnillä voit kerryttää kumppanuustason lahjoitusta, joka on tässä tasossa minimissään 50 000 euroa. Tähän kumppanuustasoon sisältyy myös 100 kappaletta Roosa nauhoja henkilökunnallesi.

Kumppanuus 15 000 €

Tämä Roosa nauha -kumppanuustaso on tarkoitettu yrityksellesi, jonka liikevaihto on korkeintaan 10 miljoona euroa ja haluat osallistua kampanjaan myymällä Roosa nauha -brändättyjä tuotteita tai palveluita. Myynnillä voit kerryttää kumppanuustason lahjoitusta, joka on tässä tasossa minimissään 15 000 euroa.

Kumppanuustaso sopii myös yritykselle, joka ei halua liittää kumppanuutta tuote- tai palvelumyyntiin, mutta haluaa käyttöönsä Roosa nauha -brändin, kuten nimen ja logon, yrityksen viestinnällisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin.

Tähän kumppanuustasoon sisältyy myös 50 kappaletta Roosa nauhoja henkilökunnallesi.

Yleistä kumppanuuksista ja kampanja-ajan myynnistä

Jokaisesta kumppanuustasosta solmitaan sopimus, jossa määritellään yrityksellesi räätälöidyt yhteistyön yksityiskohdat.

Mikäli yritykselläsi on myynnissä kampanjatuotteita tai -palveluita, määritellään sopimuksessa myös myyntiin liittyvä lahjoitusosuus, joka on vähintään 10 % tuotteen hinnasta sekä tuotteiden tai palveluiden myyntiaika.

Jokaiseen kumppanuuteen sisältyy kumppanuustason mukaiset määrät Roosa nauhoja yrityksesi henkilökunnalle. Kumppanina voit myös tilata ennakkoon suuremman määrän henkilökuntanauhoja.

Ota yhteyttä:
Marika Salonen

Yritysyhteistyön päällikkö
+358 50 448 8324
[email protected]

Yritystukijuus 200-14 999 €

Voit ryhtyä Roosa nauhan yritystukijaksi tekemällä kertalahjoituksen tai järjestämällä tempauksen joko Roosa nauha kampanja-aikana tai muuna yrityksellesi sopivana aikana. Lue lisää yritystukijuudesta täällä.

Lisätietoja:
Milena Zaremba
Asiakkuusvastaava
+358 50 571 6440
[email protected]

 

Roosa nauha -kumppanit 2023

Tutustu Roosa nauha -kumppaneihimme ja liity mukaan rakkauden rintamaan!

Haluaako yrityksesi tehdä konkreettisen vastuullisuusteon?

Roosa nauha -kumppanuus mahdollistaa yrityksille vaikuttavan ja vastuullisen yhteistyön suomalaisen syöpätutkimuksen ja sairastuneiden hyväksi.

Monet nykyisistä yrityskumppaneistamme kokevat, että Roosa nauha -keräyksen kumppanuus on tukenut erinomaisesti yrityksen vastuullisuustavoitteita. Löydät lisätietoa kumppaneidemme kokemuksista lataamalla alempaa oppaan: ”Kuusi syytä lähteä Roosa nauha -kumppaniksi.”

”Roosa nauha -keräys sopii erinomaisesti vastuullisuustavoitteisiimme.” – Kesko

6 syytä lähteä mukaan Roosa nauha -keräykseen

Jätä yhteystietosi ja lataa opas menestyksekkään yritysyhteistyön periaatteista. Pääset kurkistamaan mahdollisuuksia, joita yhteistyö tarjoaa yrityksellesi.

Syöpä koskettää monia työyhteisöjä

Syöpä on niin yleinen, että monilla työpaikoillakin on kokemusta siitä. Roosa nauha -kumppanuus syöpätietoisuuden ja tutkimuksen puolesta tuntuu erityisen merkitykselliseltä silloin, kun taustalla on henkilökohtainen syöpäkokemus.

Roosa nauha ❤️ Kipukauppa

Kipukaupan ja Roosa nauhan yhteistyötarina alkoi jo vuonna 2021 siitä, kun heidän ensimmäisellä työntekijällä Marjatalla todettiin aggressiivinen rintasyöpä. Marjatta ei saanut parasta ennustetta syövälle, mutta ei luopunut toivosta.

Tutkitusti suomalaisten suosituin lahjoituskohde

Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2022 -tutkimuksen mukaan Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 45 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

Vaaleanpunaisen kampanjan menestyksellä on lopulta vain yksi yhteinen päämäärä: se, että meistä jokainen voi saada parasta mahdollista syöpähoitoa Suomessa.

*Taloustutkimuksen Hyväntekeväisyys 2022 -tutkimus.

Tutkitusti merkittävää yhteistyötä ja kilpailuetua

Tutkimme myös itse säännöllisesti Roosa nauha -yritysyhteistyön vaikuttavuutta ja tuloksia, jotta voimme tarjota kumppaneillemme sekä Roosa nauha -yhteistyöstä kiinnostuneille yrityksille luotettavaa ja ajankohtaista tietoa.

Aula Research: Roosa nauha -kuluttajatutkimuksen mukaan Roosa nauha -keräys on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 45 tunnetuimman järjestön ja keräyksen joukossa. Lisäksi Roosa nauha -kumppanin kampanjatuotteen ostaminen on suomalaisille mieluisin tapa osallistua keräykseen. Roosa nauha -keräykseen osallistuminen tarjoaakin yrityksille tutkitusti merkittävää kilpailuetua.

”Roosa nauha 2022 -keräys oli jälleen kerran tosi positiivinen kokemus. Tämä on upeasti järjestetty kampanja, jossa onnistuimme itse tekemään jälleen uuden myyntiennätyksen ja sitä kautta myös kaikista suurimman tähänastisen lahjoituksemme suomalaisen syöpätutkimuksen tukemiseksi. Lisäksi keräyksessä mukanaoloa kiitellään ja arvostetaan. Eräs henkilöstömme edustaja oli kommentoinut sisäistä intrauutista aiheesta sanoilla ’Tämän kampanjan takana on helppo seisoa.’ Uskon sen edustavan hyvin kaikkien kokemusta tästä.”
– Unit Director / Retail sales Elina Tolonen, Airam

Osallistu keräykseen tekemällä kertalahjoitus yrityksenä

Yritys voi osallistua Roosa nauha – keräykseen myös kertalahjoituksella. Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme yritysten käyttöön sähköisen Roosa nauha -viestintäpaketin.

Roosa nauha yhteistyön periaatteet

Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista. Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

  • Meille on tärkeää, että voimme jakaa yrityskumppaniemme kanssa yhteisen näkemyksen suomalaisten terveyden edistämisen ja syöpätutkimuksen tukemisen tärkeydestä.
  • Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista kirjalliset sopimukset.
  • Syöpäsäätiö ei solmi yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voisi julkistaa.
  • Syöpäsäätiö on riippumaton toimija ja haluamme korostaa, että yhteistyökumppanimme eivät vaikuta muuten Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään.
  • Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.
  • Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti pitkään toimineiden, vakiintuneiden yritysten kanssa.
  • Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi-, tupakka- ja aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.

Lue lisää Roosa nauha -keräyksen vastuullisuudesta.

Tutustu vuoden 2023 kumppaneihin

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus? Tutustu kumppaneihimme ja heidän kokemuksiinsa yhteistyöstä ja liity mukaan.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys täytti 2023 20 vuotta. Olemme tehneet töitä yhtenä rintamana elämän puolesta jo vuodesta 2003. Roosa nauha -keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita.