Ryhdy Roosa nauha -yritystukijaksi

Tule mukaan Roosa nauha -yritystukijaksi!

Yritystukijana myös pienillä yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan vaaleanpunaiseen kampanjaan tukemaan syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita. Kutsumme Roosa nauha -yritystukijoiksi mukaan myös suuremmat yritykset, jotka haluavat tehdä lahjoituksen tai järjestää tempauksen ilman virallista Roosa nauha -kumppanuutta.

Valitse yrityksellesi sopiva tapa osallistua

Lahjoitus

Voit lahjoittaa yrityksenä Roosa nauhaa -keräykseen ympäri vuoden. Kiitoksena lahjoituksesta saat yrityksesi käyttöön sähköisen Roosa nauha -tukijabannerin yrityksenne verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla keräykseen 21.9.-29.10. välisenä aikana tarjoamme yrityksesi käyttöön Roosa nauhan sähköisen viestintäpaketin. Sähköistä viestintäpakettia voi käyttää tuotemyynnin tai tempauksen markkinoinnin tukena kampanja-aikana. Materiaaleja ei ole mahdollista painaa tuotteisiin.

Tempaus

Yritys voi myös järjestää Roosa nauha -tempauksia ja -tapahtumia ympäri vuoden. Ne voivat olla luonteeltaan kertaluontoisia ja lyhytkestoisia esimerkiksi kaksi päviää, mutta maksimissaan viikon.

Tuotemyynti

Yritys voi järjestää myyntitapahtuman Roosa nauha -kampanjan aikana lokakuussa 1.10.–29.10. välisenä aikana. Roosa nauha -tuotemyynti on mahdollista mikroyrityksille (max. 500 000 € liikevaihto) koko lokakuun ajan. Sitä suurempi yritys voi tehdä myyntiä enintään viikon ajan.

Lahjoitusta ei voi liittää yksittäisen tuotteen myyntiin. Suosittelemme lahjoituksen kartuttamista esimerkiksi kokonaisesta tuoteryhmästä tai tietyn ajanjakson kokonaismyynnistä.  Poikkeuksena yritykset, jotka myyvät vain yhtä tuotetta. Yksittäiset tuotteet eivät voi kuitenkaan kilpailla virallisten yhteistyökumppaneidemme tuotteiden kanssa.

Kiitoksena Roosa nauha -yhteistyöstä tarjoamme yritysten käyttöön sähköisen tukijamerkin verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Tukijamerkkiä voi käyttää markkinoinnin tukena kampanjan aikana.

💡 Tutkimukselle tehdyt 850–50 000 euron lahjoitukset ovat yhteisöille verovähennyskelpoisia. 💡

Kiinnostaako Roosa nauhan yritystukijuus?

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä yrityksellenne paras tapa lähteä mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta.

Ota yhteyttä:
Milena Zaremba
Asiakkuusvastaava
+358 505716440
[email protected]

 

Osallistu keräykseen tekemällä kertalahjoitus yrityksenä

Roosa nauha – keräykseen voi osallistua myös kertalahjoituksella. 850 – 50 000 euron lahjoitukset syöpätutkimukselle ovat verovähennyskelpoisia. Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme yrityksille sähköisen Roosa nauha -viestintäpaketin.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Olemme tehneet töitä yhtenä rintamana elämän puolesta jo vuodesta 2003. Roosa nauha -keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita.