Roosa nauha -annokset 2022

Huippukokit tempaisevat syöpää vastaan!

Vuonna 2021 pilotoinut yhteistyö Roosa nauha -keräyksen ja huippukokkien välillä sai jatkoa. Mukana olivat ravintolat Ragu, Olo, Emo, Ego, Brasa, Sikke’s, Fiasco? sekä Ora, joissa nautituista Roosa nauha -annoksista lahjoitettiin keräykseen.

Kuten niin monella meistä, myös mukana olevilla huippukokeilla on kokemusta syövästä omassa lähipiirissä ja halu tukea syöpätutkimusta motivoi lähtemään mukaan.

Tuomas Vierelä – Ravintola Olo

Annoksessa maistuvat kotimainen maissi ja hasselpähkinä. Annos on saatavilla Pekka Terävän Olo-ravintolassa 22.9.–30.10.2022

Taneli Korsiala- Ravintola Brasa

Annoksessa maistuvat kuusiparfait, kotimainen puolukka ja umeboshi. Annos on saatavilla Pekka Terävän Brasa-ravintolassa 22.9.–30.10.2022

Pipsa Hurmerinta – Ravintola Sikke’s

Annoksessa maistuvat endiivi, Peltolan blue-juusto ja Piemonten hasselpähkinä piimäkastikkeessa. Annos on saatavilla Sikke Sumarin Sikke’s-ravintolassa 22.9.–30.10.2022

Kalle Tanner – Ravintola Ego

Annoksessa maistuvat kirjolohi crudo, omena ja piparjuuri. Annos on saatavilla Pekka Terävän Ego-ravintolassa 22.9.–30.10.2022

Niko Suomalainen – Ravintola Emo

Annoksessa maistuvat ruusu, vadelma ja pistaasi. Annos on saatavilla Pekka Terävän Emo-ravintolassa 22.9.–30.10.2022

Antti Asujamaa – Ravintola Ragu

Annoksessa maistuvat upea kotimainen kirsikka yhdistettynä lakritsiin ja hapatettuun kermaan.

Henri Alén – Ravintola Fiasco?

Annoksessa maistuvat laventelilla maustettu panna cotta, karviaissorbetti ja herukanlehtikeksi. Annos on saatavilla 4.-30.10.2022

Sasu Laukkonen – Ora

Ravintola Oralla ei ole omaa Roosa nauha -annosta, vaan ravintola osallistui keräykseen lahjoituksella.