Roosa nauha -annokset 2022

Huippukokit tempaisevat syöpää vastaan!

Viime vuonna pilotoinut yhteistyö Roosa nauha -keräyksen ja huippukokkien välillä saa jatkoa. Tällä kertaa mukana ovat ravintolat Ragu, Olo, Emo, Ego, Brasa, Sikke’s, Fiasco? sekä Ora, joissa nautituista Roosa nauha -annoksista tehdään lahjoitus keräykseen.

Kuten niin monella meistä, myös mukana olevilla huippukokeilla on kokemusta syövästä omassa lähipiirissä ja halu tukea syöpätutkimusta motivoi lähtemään mukaan. Henri Alen ja Sikke Sumari tullaan näkemään myös muissa yhteyksissä tämän vuoden Roosa nauha -keräyksen startattua.  

Miten sinä voit osallistua?

Valitse sinulle mieluisa ravintola, varaa pöytä ja herkuttele Roosa nauha -annoksellasi! Vai onko sinulla oma Roosa-resepti mielessä? Miltä roosa sinun mielestä maistuu? Jaa oma Roosa annoksesi tunnisteella #roosanauha ja tägää @roosanauha.

Tuomas Vierelä – Ravintola Olo

Annoksessa maistuvat kotimainen maissi ja hasselpähkinä. Annos on saatavilla Pekka Terävän Olo-ravintolassa 22.9.–30.10.

Taneli Korsiala- Ravintola Brasa

Annoksessa maistuvat kuusiparfait, kotimainen puolukka ja umeboshi. Annos on saatavilla Pekka Terävän Brasa-ravintolassa 22.9.–30.10.

Pipsa Hurmerinta – Ravintola Sikke’s

Annoksessa maistuvat endiivi, Peltolan blue-juusto ja Piemonten hasselpähkinä piimäkastikkeessa. Annos on saatavilla Sikke Sumarin Sikke’s-ravintolassa 22.9.–30.10.

Kalle Tanner – Ravintola Ego

Annoksessa maistuvat kirjolohi crudo, omena ja piparjuuri. Annos on saatavilla Pekka Terävän Ego-ravintolassa 22.9.–30.10.

Niko Suomalainen – Ravintola Emo

Annoksessa maistuvat ruusu, vadelma ja pistaasi. Annos on saatavilla Pekka Terävän Emo-ravintolassa 22.9.–30.10.

Antti Asujamaa – Ravintola Ragu

Annoksessa maistuvat upea kotimainen kirsikka yhdistettynä lakritsiin ja hapatettuun kermaan.

Henri Alén – Ravintola Fiasco?

Annoksessa maistuvat laventelilla maustettu panna cotta, karviaissorbetti ja herukanlehtikeksi. Annos on saatavilla 4.-30.10.

Sasu Laukkonen – Ora

Ravintola Oralla ei ole omaa Roosa nauha -annosta, vaan ravintola osallistuu keräykseen lahjoituksella.