Roosa nauha

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suomalaiselle syöpätutkimukselle

Tähtitanssijat ja upeat artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. Kaksituntinen hyväntekeväisyysjakso nähdään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaina 30.10. klo 19.30 alkaen.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtiparit jatkavat kisaa hyväntekemisen merkeissä, kun parketilla tanssitaan sunnuntaina 30.10. suomalaiselle syöpätutkimukselle. Lämminhenkisessä ja tunteita herättävässä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä nähdään syöpään sairastuneiden tarinoita sekä kuullaan viimeisimmät käänteet maamme syöpätutkijoiden työssä syöpää vastaan. Illan kruunaavat kotimaiset tähdet Juha Tapio ja Jannika B. Haastateltavina suorassa lähetyksessä nähdään muun muassa Kaj Kunnas, Joonas Laurila, Elina Kanerva ja Hanoi Rocksista tuttu Jan Stenfors.

Illan aikana tanssitaan hyvän asian puolesta ja kannustetaan lahjoittamaan syöpätutkimukseen. Tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen tuomaroivat tähtiparien tanssit, mutta kukaan ei joudu jättämään kisaa, sillä tuomareiden antamat pisteet yhdistetään suoraan seuraavan viikon tuomari- ja yleisöpisteisiin. Suoran lähetyksen juontavat tutut juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson.

Luvassa on vuoden koskettavin tv-show, jossa Syöpäsäätiö kerää lahjoituksia suomalaisen syöpätutkimuksen turvaamiseksi. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi laajasti eri syöpien tutkimusta. Keräyksen tutkimusteema on tänä syksynä huonoennusteiset syövät. Lahjoituksia tarvitaan, jotta syöpätutkijat voivat jatkaa elintärkeää tutkimustyötään sairastuneiden hyväksi. Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa.

Tanssijoiden valmistautumista Roosa nauha -lähetykseen viikolla 43 voit seurata myös maksutta MTV Katsomon Tanssikuplassa, Tanssikupla – katso maksutta MTV Katsomossa

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa su 30.10. klo 19.30 – 21.30. Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Luitko jo?

Isänsä syövälle menettänyt Maria Veitola: ”Loppumetreillä uskalsimme puhua myös vaikeista asioita”
Marialla on joka päivä isää ikävä. Isän kuolema johti murskaavaan suruun, mutta myös syvään ymmärrykseen siitä, että rakkaus ei katoa koskaan. Roosa nauhan suunnittelija kertoo nyt elämänsä avainkokemuksista. Lue Marian haastattelu tästä.

Huippututkija Antti Rannikko on katsonut huonoennusteisia syöpiä läheltä
Kun dramaattinen kokemus leikkaussalissa pysäytti Antti Rannikon ensimmäisenä opiskeluvuonna, hän päätti tehdä osansa syövän voittamiseksi. Lue Antti Rannikon haastattelu tästä.

Joonas Laurila: Juoksenko enää koskaan?
Roosa nauha -juoksun keulakuvana juoksee tänä syksynä Joonas Laurila, joka hyvin nuorena oli menettää toisen jalkansa syövälle. Perhe, ystävät ja rakkaus urheiluun pitivät toivoa yllä vaikeinakin hetkinä. Lue koko Joonaksen tarina tästä.