Sitoutuneet tukijat ovat Roosa nauhan sydän

Roosa nauha -keräys käynnistyy jälleen 22. syyskuuta!

Voit silti lahjoittaa Roosa nauha -keräykseen jo nyt! Lahjoituksilla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta. Näytä, että välität!

Miten Roosa nauha auttaa?

Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla Roosa nauhan tai keräystuotteita tai lahjoittamalla. Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. Roosa nauhalle tehdyistä lahjoituksista ja nauhojen myyntituotoista hyötyvät yhä useammat suomalaiset, niin naiset kuin miehetkin. Joka vuosi yli 34 000 suomalaista sairastuu syöpään. Syövän ennaltaehkäisyä ja hoitoja kehitetään vain syöpätutkimuksen kautta. 

Suomalaisten mieluisin lahjoituskohde

Taloustutkimuksen helmikuussa 2020 tekemän tutkimuksen mukaan se on suomalaisten mieluisin lahjoituskohde ja sillä on enemmän tukijoita kuin millään muualla keräyksellä.  Viime vuonna Roosa nauha -keräys tuotti ennätykselliset 2,8 miljoonaa euroa ja tänä vuonna tavoittelemme jälleen uutta ennätystä! Yhdessä meissä on voimaa.

Tärkeitä päivämääriä:

  • Roosa nauha -keräys järjestetään 22.9.–1.11.
  • Roosa nauha -päivää vietetään 9.10.
  • Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetys esitetään 1.11. MTV3-kanavalla

Roosa nauha-tapahtumat

Täältä löydät tietoa syksyn Roosa nauha -tapahtumista. Roosa nauha -tapahtumilla kerätään varoja Roosa nauha -keräykselle ja tapahtumia voi järjestää ympäri vuoden.

Roosa nauha-päivä

Tämän vuoden Roosa nauha -päivä on 9.10.

Roosa nauha -päivänä on hyvä hetki järjestää pinkit juhlat, roosan sävyiset kakkukahvit työpaikalla tai urheilutempaus kavereiden kesken. Vain mielikuvitus on rajana! Tarkoituksena on yhdessä kerätä varoja syöpätutkimukselle ja sairastuneiden neuvontapalveluille.

Voit kerätä monella eri tavalla varoja Roosa nauha -päivänä.