Roosa nauha

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

“Syöpä aiheena koskettaa niin monia meistä. Myssymummojen riveistäkin löytyy lukuisia tarinoita ja siksi koemme niin tärkeäksi antaa tukemme syöpätietoisuuden lisäämiseksi, ennaltaehkäisevään työhön ja varojen keräämiseksi sairastuneiden ja heidän läheistensä tueksi.”

Meillä on ilo ilmoittaa uudesta Roosa nauha -kumppanuudesta: Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on ainutlaatuinen yhteistyö, joka sisältää erän valmiiksi neulottuja tuotteita ja neulontapaketteja sekä Fiskarsin rajoitetun ajan saatavilla olevat Pink Ribbon -sakset. Myssyfarmin valmiina ostettavia neuleita neuloo noin 90 myssymummoa, jotka ovat pääsääntöisesti yli 70-vuotiaita naisia.

– Monella myssymummolla on omakohtaista kokemusta syövästä. Myös muillakin perhepiirissä on asia tullut lähelle. Meille Tissit-mallisto ja Roosa nauha -yhteistyö on erityisen tärkeä teema, Rauhansuu kertoo.”

Myssyfarmi ja Fiskars ovat Roosa nauhan virallisia kumppaneita, ja Tissit-malliston jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan vähintään 10 euroa Roosa nauha -keräykseen. Tuotteet ovat saatavilla Myssynfarmin ja Fiskarsin verkkokaupoissa.

”Meille Tissit-mallisto ja Roosa nauha -yhteistyö on erityisen tärkeä teema.”

Myssy x Fiskars -neulontapaketit sisältävät kaiken tarvittavan oman Tissit-tuotteen neulomiseen: selkeät ohjeet, ylellistä käsinvärjättyä suomenlampaan villalankaa, neulepuikot sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Myssy x Fiskars Tissit -myssy on Myssymummon neuloma ja sitä koristaa käsinkirjailtu tissikuvio. Myssyn mukana tulee Pompom-paketti tupsun askartelua varten sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Fiskarsin Pink Ribbon -saksien ainutlaatuinen pinkki kuviointi on suunniteltu Berghin yliopiston opiskelijoiden toimesta ruotsalaisen rintasyöpäyhdistyksen hyväksi. Sakset valmistetaan laadukkaasta ruotsalaisesta teräksestä Fiskarsin Billnäsin tehtaalla Suomessa. Jokainen saksipari testataan käsin. Nämä upeat sakset kuuluvat kaikkiin Myssy x Fiskars Tissit -malliston tuotteisiin ja lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta vähintään 10 euroa Roosa nauha -keräykselle.

Lue lisää Myssyfarmi x Fiskars Tissit Roosa nauha -yhteistyöstä.

Myssy x Fiskars Tissit -malliston Roosa nauha tuotteita

Myssy x Fiskars Muffi KnitKit Roosa

Huippusuosittu muhkean Muffi Myssyn neulontapaketti pitää sisällään kaikki tarpeet täydellisen Myssyn neulomiseen ja tissien kirjailuun.

Myssy x Fiskars Tissit-paita KnitKit Ruskea

Klassikkopaita Lato on nyt Tissit-paita! Tämä on aito suomalaisneule, joka sopii neulottavaksi ja kirjottavaksi myös aloittelijalle.

Myssy x Fiskars Tissit-sukat KnitKit Roosa

Myssy x Fiskars Tissit-sukat KnitKit Roosa

Fiskarsin Roosa nauha -yleissakset 21 cm – Limited Edition 2023

Vaaleanpunaiset oikeakätiset yleissakset hauskalla rinta-aiheisella kuvioinnilla.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Famifarm kokee Roosa nauha -kampanjaan osallistumisen merkityksellisenä

Järvikylän Pehtoorin salaatti on muodostunut jo Järvikylässä jo perinteikkääksi Roosa nauha -tuotteeksi.

Elonen tuo tänä vuonna eloa Roosa nauha -keräykseen

“Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

Essity ja Roosa nauha – jo 13 tuloksellista yhteistyövuotta

Pitkäaikainen yhteistyö on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt brändien näkyvyyttä myymälöissä.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.