Roosa nauha

Essity ja Roosa nauha – jo 13 tuloksellista yhteistyövuotta

Pitkäaikainen yhteistyö on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt brändien näkyvyyttä myymälöissä.

Essity on toiminut Roosa nauhan pitkäaikaisena yhteistyökumppanina jo vuodesta 2010 lähtien ja iloksemme yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna. Essityn brändeistä TENA on ollut Roosa nauhan yhteistyökumppanina alusta lähtien ja Libresse liittyi mukaan vaaleanpunaiseen kampanjaan vuonna 2020.

“Roosa nauha on tärkein hyväntekeväisyysyhteistyö sekä Libresse että TENA -brändeille ja sen kokevat erittäin merkitykselliseksi sekä henkilöstömme että asiakkaamme.” – Anu Hupli, Category & Shopper Marketing Manager, Essity

Kuvassa Tiia Haapala, Shopper Marketing Manager ja Anu,Category and Shopper Marketing Manager, jotka yhdessä työskentelevät Roosa nauha -keräyksen parissa Essityn tuotteiden sekä media- ja myymälänäkyvyyden osalta.

“Roosa nauha on tärkein hyväntekeväisyysyhteistyö sekä Libresse että TENA -brändeille”

Roosa nauha on tunnettu ja arvostettu keräys ja sen aihepiiri puhuttelee Essityn omaa henkilökuntaa sekä heidän kohderyhmiään. Kuluttajien on helppo osallistua keräykseen ostamalla jokapäiväisiä intiimihygieniatuotteita ja tukea samalla hyvää tarkoitusta. Essity lahjoittaa osan tuotteiden myynnistä Roosa nauha -keräykseen.

“Yhteistyömme Roosa nauha -kampanjan kanssa on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt näkyvyyttämme myymälöissä.”

Tämän vuoden kampanjaa Essity on odottanut innolla ja sekä tuotteiden ja muun materiaalin osalta valmistelut ovat olleet koko kesän täydessä vauhdissa.

Essity x Roosa nauha -yhteistyötuotteet vuodelta 2023

Libresse Ultra Normal wing 14 kpl side

Ohut, pehmeäpintainen ja erittäin imukykyinen side, joka sopii käytettäväksi kuukautisten jokaiseen päivään. Jokaisesta myydystä Libresse-tuotteesta lahjoitetaan 0,10 € Roosa nauha -keräykseen.

Tuotteen kampanja-aika on päättynyt.

TENA Discreet -sarjan tuotteet

Huomaamaton ja varma suoja vähäiseen virtsankarkailuun.

Tuotteen kampanja-aika on päättynyt.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.