Roosa nauha

Elonen on tänä vuonna mukana tuomassa eloa Roosa nauha -keräykseen

“Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

Elonen on uusi Roosa nauha -kumppani ja mukana tuomassa eloa arkeen sekä Roosa nauha -keräykseen herkullisen vaaleanpunaisella kuningatarkullaan, joka on raikas kondiittorimestarin taidonnäyte: “Sen vaalean kakkupohjan päällä ja pirteän vadelmaisen moussentäytteen alla, on piilossa ihanaa mustikkahilloa. Päällä herkullinen vadelmainen kiille ja herkkä koristelu,” kertoo Elosen markkinointisuunnittelija Nelli Rantanen.

“Roosa nauha -kampanjassa mukana oleminen merkitsee meille eloslaisille valtavasti. Varmasti jokaisesta työyhteisöstä löytyy useampi henkilö, jota syöpä on koskettanut joko välillisesti tai suoraan ja näin on myös Elosella. Kun kollega sairastuu syöpään, se heijastuu välittömästi koko työyhteisöön. Työtoverit ovat huolissaan sairastuneen voinnista ja miettivät, miten voisivat parhaiten auttaa ja tukea häntä.”

”Roosa nauha -kampanjassa mukana oleminen merkitsee meille eloslaisille valtavasti.”

”Henkisen kuormituksen lisäksi, syöpää sairastavan kollegan sairastelu ja hoidot voivat aiheuttaa poissaoloja ja ajoittaista lisäkuormitusta koko työporukalle. Lisävastuu ja tehtävien uudelleenjakaminen voi olla raskasta ja vaativaa, kun huoli läheisestä on jo ennestään valtaisa.

Kriisin koittaessa on äärimmäisen tärkeää, että työyhteisö ja sairastunut saavat tarvitsemaansa tukea ja ymmärrystä. Avoin keskustelu, joustavuus työpaikalla ja empaattinen lähestymistapa auttavat sekä sairastunutta, että hänen läheisiään tuntemaan, että heistä välitetään. Roosa nauha -kampanjassa mukana oleminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

Roosa nauha -kampanjalta Elonen odottaa ennen kaikkea loistavaa lahjoitussummaa, jolla tukea Syöpäsäätiön toimintaa ja tutkimusta: “Toivomme, että ihmiset innostuvat kampanjasta ja monipuolisista toimijoista, jotka ovat osana tätä äärimmäisen tärkeää kampanjaa.”

Elonen x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Kuningatarkakku on raikas kondiittorimestarin taidonnäyte.

Kuningatarkakku on raikas kondiittorimestarin taidonnäyte.

Elonen/Malviala Vadelmaminidonitsi 12kpl 240g

Malvialan ihanat minidonitsit pirteällä vadelman makuisella kuorrutteella. Pakkauksessa on 12 herkullista donitsia.

Elonen Piiras Aprikoosi-suklaa 350g

Mehevä Aprikoosin ja suklaanmakuinen piiras.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.