Roosa nauha

Järvikylä kokee Roosa nauha -kampanjaan osallistumisen merkityksellisenä

Järvikylän Pehtoorin salaatti on muodostunut Järvikylässä jo perinteikkääksi Roosa nauha -tuotteeksi.

Pitäkäaikainen kumppanimme Järvikylä osallistuu iloksemme jälleen tänä vuonna Roosa nauha -keräykseen raikkailla salaateillaan. Pehtoorin salaatti Roosa nauhatuotteena on muodostunut perinteeksi Järvikylässä ja vaaleanpunaisten pakkausten käyttöönottoa odotetaan kovasti sen merkityksellisyyden vuoksi.

“Syöpä sairautena koskettaa valitettavasti monia ja näin ollen koemme kampanjaan osallistumisen tärkeäksi niin yrityksenä kuin myös yksilöinä.”

Järvikylä kokee kunniaksi olla mukana tämänkin vuoden Roosa nauha keräyksessä Pehtoorin salaattipussilla. Jokainen ostettu tuote vie kohti suurempaa pottia syöpätutkimuksen hyväksi.

Järvikylä x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Kuvassa työnjohtaja Sanita Jalkanen ja tuotannon työntekijä Laddawan Saisuttha, jotka työskentelevät Pehtoorin salaatin parissa päivittäin.

Järvikylän Pehtoorin salaatti

Raikas ja rapea salaatti, jota ostamalla tuet Roosa nauha -keräystä.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.