Roosa nauha

Jymy-jäätelö tukee Roosa nauha -keräystä herkuttelemalla

Herkuttelemalla voi samalla tehdä hyvää! Jymy-jäätelö on uusi Roosa nauha -kumppani ja mukana keräyksessä uudella vadelma-vaniljakermajäätelöllään.

Roosa nauha -kampanjassa mukana olo on Jymylle konkreettinen teko tukea suomalaista syöpätutkimusta ja sairastuneita: “Olen itse saanut olla mukana tässä kampanjassa aikaisemminkin ollessani vielä edellisen työnantajani palveluksessa ja koin sen todella tärkeäksi. Siksi olenkin valtavan iloinen, että lähdimme myös täällä Jymyllä mukaan ja että koko henkilökunta seisoo keräyksen takana,” kertoo Jaana Heikkilä, Myynti- ja markkinointijohtaja, Suomisen Maito Oy – Home of Jymy Ice Cream.

”Tiedämme, että joka kolmas suomalainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä syöpään ja se koskettaa niin monia. Tämä on meille konkreettinen teko tukea omalta osaltamme suomalaista syöpätutkimusta, ja sitä kautta syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.”

Syksyn Roosa nauha -kampanjalta Jymy toivoo, että kuluttajat löytävät vaaleanpunaiset jäätelöt ja ostavat niitä mahdollisimman paljon. Jokaisesta pakkauksesta lahjoitetaan 0,40 € Roosa nauha -keräykseen:

“Tämä on aika herkullinen tapa osallistua – syömällä jäätelöä voi samalla tehdä hyvää!”

Kaikki Jymy jäätelöt valmistetaan oman lähitilan luomumaidosta

Maitotila sijaitsee vain noin 15 km päässä Jymyn jäätelötehtaasta, joten maito saapuu joka päivä valmistukseen niin tuoreena kuin mahdollista.

Jymy suosii jäätelöissään suomalaisia raaka-aineita, eikä niiden määrässä säästellä. Uudessa Roosa nauha -kampanjassa mukana olevassa Vadelma-vaniljassa on runsaasti vadelmakastiketta. Viime keväänä lanseeratut 900 ml kotipakkauskoot ovat olleet jättimenestys ja siksi uusi Roosa nauha maku haluttiin kehitellä juuri tähän tuoteryhmään.

Jymy-jäätelö x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Jymy Vadelma-vaniljakermajäätelö 900 ml

Tämä kermainen ja herkullinen vaniljajäätelö on valmistettu omasta luomutilan maidosta ja Madagaskar-vaniljasta. Kun tähän lisätään runsaasti kotimaisia marjoja ja rapeaa suklaata, on Jymyn ilo käsilläsi.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Famifarm kokee Roosa nauha -kampanjaan osallistumisen merkityksellisenä

Järvikylän Pehtoorin salaatti on muodostunut jo Järvikylässä jo perinteikkääksi Roosa nauha -tuotteeksi.

Elonen tuo tänä vuonna eloa Roosa nauha -keräykseen

“Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

Essity ja Roosa nauha – jo 13 tuloksellista yhteistyövuotta

Pitkäaikainen yhteistyö on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt brändien näkyvyyttä myymälöissä.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.