Roosa nauha

Mellakka Helsinki auttaa vauhdittamaan Roosa nauha -kampanjaa

Kokoonnuimme inspiroitumaan Roosa nauha -kampanjakonseptista yhdessä yrityskumppaniemme sekä luovien kumppanimme Mellakka Helsingin ja N2 kanssa.

Roosa nauha kokoontui kesän kynnyksellä inspiroitumaan yhdessä tämän vuoden yrityskumppanien kanssa syksyn Roosa nauha kampanjakonseptista sekä ideoimaan yhteistä markkinointiviestintää ja vaikuttajayhteistyötä keräyksen ympärille.

N2 Creative jakoi aamun aikana Roosa nauha 2023 konseptin, jota kumppanit pääsevät jakamaan omissa markkinointikanavissaan. Mellakka Helsinki vastasi tilaisuuden järjestämisestä sekä inspiroivista puheenvuoroista, onnistuneista kampanjaesimerkeistä ja opeista sekä yhteisistä suunnitteluhetkistä kampanjan markkinointiin liittyen. Yhteinen aamu tarjosi runsaasti uusia ideoita Roosa nauha -keräykseen, josta näillä opeilla tulee jälleen menestys.

Kiitos Mellakka Helsinki -tiimille tilaisuuden loistavasta järjestämisestä, sekä kaikista opeista ja inspiraatiosta jota saimme aamun aikana käyttöömme. Kiitos myös N2 Creative upeasta Roosa nauhan konseptista, jota myös kumppaniemme on helppo lähteä jalkauttamaan omassa markkinointi iestinnässään. Yhdessä onnistumme luomaan entistä vaikuttavamman Roosa nauha -keräyksen suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi!

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille Roosa nauha 2023 -kumppaneille: Accepta Oy, AIG, Oy Anglo-Nordic Ab, Firstar Healthcare Oy, Keiju-tuotteet, Kesko – K-Group, Lindroos, Martinex Group , Suomisen Maito Oy – Home of Jymy Ice Cream ja Tree of Pets AB

Yhteinen aamu tarjosi runsaasti uusia ideoita keräyksen kampanjointiin.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Famifarm kokee Roosa nauha -kampanjaan osallistumisen merkityksellisenä

Järvikylän Pehtoorin salaatti on muodostunut jo Järvikylässä jo perinteikkääksi Roosa nauha -tuotteeksi.

Elonen tuo tänä vuonna eloa Roosa nauha -keräykseen

“Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

Essity ja Roosa nauha – jo 13 tuloksellista yhteistyövuotta

Pitkäaikainen yhteistyö on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt brändien näkyvyyttä myymälöissä.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.