Roosa nauha

Annala kääriytyy tänä vuonna Roosa nauha x Annala RAKAS-peitteeseen

Kotimainen sisustustekstiilikutomo Annala Oy on tänä vuonna kumppanina Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa. Annala x Roosa nauha yhteistyötuotteet RAKAS-peite ja saman sarjan tyyny tuovat mukanaan lämpöä ja lohtua sekä ripauksen toivoa pimenevään syksyyn.

Laura Annala on ollut pitkään näkyvästi mukana Syöpäsäätiön työssä

Laura Annala sairastui vuonna 2018 pahanlaatuiseen aivosyöpään ja kävi läpi vaikean leikkauksen sekä hoidot. Sairaudesta jäin pienen lapsen äidille ja yrittäjälle aivovamma sekä voimakas krooninen migreeni. Kaikesta huolimatta hän valitsee nähdä valon ja hyvän elämässä.

Laura on ollut näkyvästi mukana Syöpäsäätiön työssä usean vuoden ajan ja kerännyt jo yli 24 000 euroa lahjoituksia suomalaiselle syöpätutkimukselle. Samalla hän on antanut kasvot sairaudelle ja pelolle, mutta myös avoimuudelle ja toivolle.

Lue Laura tarina: Laura Annala: ”Miksi en saa puhua siitä, että pelottaa ihan hirveästi?”

Tänä syksynä Lauran suunnittelemat Annala x Roosa nauha yhteistyötuotteet RAKAS-peite ja saman sarjan tyyny tuovat mukanaan lämpöä ja lohtua sekä ripauksen toivoa: “Toivo on kuin ilmaa pienen linnun siipien alla, sitä ei voi nähdä mutta se on silti olemassa.”

“Toivo on kuin ilmaa pienen linnun siipien alla, sitä ei voi nähdä mutta se on silti olemassa.”

Yhteistyö Roosa nauha -keräyksen kanssa tuntui luontevalta ja merkitykselliseltä

Syöpä koskettaa aina laajemmin koko perhettä ja koko työyhteisöä. Niin myös tehtaan pitkäaikaisia työntekijöitä Annalassa. Siksi yhteistyö Annalan ja Roosa nauha -kampanjan kanssa tuntui luontevalta ja merkitykselliseltä. Kotimainen kutomo sai tuotantoon peitteen ja tyynyn jotka ovat kauniita, pehmeitä ja lämpimiä. Samalla yritys tukee suomalaisten syöpätutkijoiden tärkeää työtä sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukipalveluita.

Annalan Roosa nauha -tuotteet esiteltiin Habitare messuilla sekä Annalan verkkosivuilla: www.annala.fi Mukana on Laura Annalan suunnittelema torkkupeite ja siihen sopiva tyynypari. RAKAS-peite toimii viestinä ja muistutuksena rakkauden, myötätunnon ja armollisuuden tärkeydestä sairastuneita ja heidän läheisiään kohtaan. Ne sopivat lahjaksi niin itselle kuin toiselle. RAKAS-peitto on kuin lämmin, lohtua ja turvaa täynnä oleva syli. Samaan sarjaan kuuluva tyyny toimii kauniina koristeena ja pehmeänä pohjana levon hetkille

Annalan Roosa nauha -tuotteiden tukiosuus on huomattava. RAKAS Roosa nauha -peitteen hinnasta lahjoitetaan 50 euroa sekä RAKAS Roosa nauha -tyynyn hinnasta lahjoitetaan 12 euroa lyhentämättömänä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen suomalaisen syöpätutkimuksen sekä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi.

Annala x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Annala Rakas-peite

Laura Annalan suunnittelema Roosa nauha-peite tuo lämpöä ja lohtua ja ripauksen toivoa mukanaan.

Annala Rakas-tyyny

Laura Annalan suunnitteleman RAKAS-tyynyn toisella puolella on lintukuvio ja toisella kukka ja nauha.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Famifarm kokee Roosa nauha -kampanjaan osallistumisen merkityksellisenä

Järvikylän Pehtoorin salaatti on muodostunut jo Järvikylässä jo perinteikkääksi Roosa nauha -tuotteeksi.

Elonen tuo tänä vuonna eloa Roosa nauha -keräykseen

“Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

Essity ja Roosa nauha – jo 13 tuloksellista yhteistyövuotta

Pitkäaikainen yhteistyö on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt brändien näkyvyyttä myymälöissä.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.