Roosa nauha

Firstar haluaa kantaa yhteiskuntavastuuta osallistumalla Roosa nauha -keräykseen

Firstar on uusi yrityskumppanimme. Heidän ensimmäiset Roosa nauha -tuotteet ovat kaksi erikokoista ensiapulaukkua, jotka on suunniteltu erityisesti kampanjaa varten.

Firstar on uusi Roosa nauha -yrityskumppani: “Meille kampanjassa mukana oleminen tarkoittaa yhteiskuntavastuun kantamista omalta osaltamme ja myös sitä, että me haluamme auttaa.” kertoo Yrjö Kokkonen, Sales Director, Firstar Healthcare Oy.

Firstarin ensimmäiset Roosa nauha kampanjatuotteet ovat kaksi erikokoista ensiapulaukkua, jotka on suunniteltu erityisesti Roosa nauha -kampanjaa varten, niin laukkujen kuin niiden sisällönkin osalta.

Korkealaatuiset kankaalla päällystetyt ensiapulaukut on valmistettu EVA-materiaalista. Laukut on väritetty Roosa nauha -keräyksen kunniaksi kauniin pinkillä värillä. Roosa nauha ensiapulaukut sopivat myös muuhun päivittäiseen käyttöön esimerkiksi meikkilaukuksi tai muuhun arjen säilytykseen.

Firstar x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Roosa nauha ensiapulaukku koot S ja L

Korkealaatuisesta kankaalla päällystetystä EVA-materiaalista valmistettu ensiapulaukku.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.