Roosa nauha

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Vuosien varrella yritys on tukenut kotimaista syöpätutkimusta yli 350 000 eurolla. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Airam osallistuu ylpeänä Roosa nauha -kampanjaan jo kahdeksatta kertaa. Vuosien varrella yritys on tukenut kotimaista syöpätutkimusta yli 300 000 eurolla. Joka vuosi Airam on tuonut Roosa nauhan keräystuotteiden valikoimaan laajalti arkikäyttöön soveltuvia tuotteita. Roosa nauha -kampanjassa mukana olo on tärkeää koko Airamin tiimille:

“Tietysti on hienoa, että meillä on yrityksenä mahdollisuus osallistua kampanjaan, tehdä hyvää ja tuottaa iloa, mutta syöpäsairaus koskettaa monia meistä myös henkilökohtaisella tasolla esimerkiksi läheisen sairastumisen myötä. Syöpätutkimuksen tukeminen on siksi erityistä ja merkityksellistä työtä,” Airamin Roosa nauha -keräyksestä vastaava tiimi kertoo.

Airam on tukenut kotimaista syöpätutkimusta jo yli 300 000 eurolla.

Airamin Roosa nauha -tuotevalikoimassa on monta kiinnostavaa uutuutta

Tutkimuksen* mukaan kuluttajat odottavat Roosa nauha -tuotteilta vastuullisuutta. Kannustamme kumppaniemme kanssa kestävään kuluttamiseen, ja siksi Roosa nauha –keräyksessä mukana olevat tuotteet ovat pääsääntöisesti arjen tuotteita, joita kuluttaja ostaisi joka tapauksessa. Airam on tuonut vuosittain Roosa nauhan tuotevalikoimaan laajalti arkikäyttöön soveltuvia tuotteita. Tämän vuoden uutuudet heidän kampanjatuotteiden valikoimaan ovat kasvilamput:

”Monesta on kuoriutunut viime vuosien aikana oikea viherpeukalo ja ihmiset ovat innostuneet kasvattamaan kotonaan erilaisia taimia ja yrttejä itse. Roosa nauha -kampanja osuu juuri syys-lokakuulle, jolloin päivä lyhenee ja kodin viherkasveille on hyvä alkaa tarjota lisävaloa. Kasvilampuissa on huomioitu juuri sellaiset valon alueet, jotka auttavat kasveja voimistumaan ja pysymään virkeänä pitkän, pimeän talven yli. Mieluisaan kasviharrastukseen voi näiden kampanjalamppujen ostamisen myötä yhdistää tärkeän asian tukemisen.”

Airamin oma suosikki kampanjatuotevalikoimasta on Roosa nauha -luku ja käsityövalo, joka oli ensimmäistä kertaa Roosa-tuotteena viime vuonna ja se myytiin loppuun silmänräpäyksessä. Samanlaista suosiota he odottavat tuotteelle myös tänä vuonna kova kysynnän vuoksi:

”Luku- ja käsityövalo on todella helppokäyttöinen ja jokaisella on sille omanlaisensa käyttötarve. Suosio piilee siinä, että valo kulkee kevyesti ja huomaamatta mukana, kohdistaa valon juuri sinne mihin sitä tarvitaan ja vapauttaa samalla kädet lukemiseen, käsitöihin, askarteluun tai vaikkapa pieneen remppaprojektiin.”

Airam x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Airam Roosa nauha Klassikko teräsmuki 0,45l

Tyhjiöeristetty evästermos pitää ruuat kylminä tai kuumina pitkään.

Airam Roosa nauha sammutuspeite

Sammutuspeite turvaa kotiasi ja tukee tärkeää asiaa.

Airam Roosa Plant Led PAR30 835 800lm E27

Roosa nauha kasvilamppu E27 kannalla. Kasvilampuissa on huomioitu kasvien tarvitsemat valon ominaisuudet.

Airam Roosa nauha luku- ja käsityövalo

Vuoden 2022 Roosa nauha -kampanjan suursuosikki! Kevyen luku- ja käsityövalon asetat roikkumaan niskasi kautta ympäri, tuote ei häiritse tekemistäsi ja vapauttaa kädet.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Famifarm kokee Roosa nauha -kampanjaan osallistumisen merkityksellisenä

Järvikylän Pehtoorin salaatti on muodostunut jo Järvikylässä jo perinteikkääksi Roosa nauha -tuotteeksi.

Elonen tuo tänä vuonna eloa Roosa nauha -keräykseen

“Roosa nauha -keräykseen osallistuminen on yrityksen tasolla konkreettinen teko näyttää, että me välitämme ja että yhdessä olemme vahvempia.”

Essity ja Roosa nauha – jo 13 tuloksellista yhteistyövuotta

Pitkäaikainen yhteistyö on madaltanut kuluttajien kynnystä kokeilla TENA ja Libresse -tuotteita sekä lisännyt brändien näkyvyyttä myymälöissä.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.