Roosa nauha

AIG on kerännyt Roosa nauhalle jo lähes miljoonapotin

AIG on tukenut Roosa nauha -kampanjaa jo pitkään ja yhteistyövuosien aikana kerätty lahjoitussumma syöpätutkimukselle on jo yhteensä lähes miljoona euroa.

Niin kuin joka kolmatta suomalaista, niin myös AIG:n henkilökuntaa ja heidän läheisiään syöpä on koskettanut ikävällä tavalla. Siksi tiimi on ylpeä saadessaan olla mukana vaaleanpunaisessa hyväntekeväisyyskampanjassa:

“Joka vuosi odotamme innolla Roosa nauha -keräystä ja jännitämme nauhan suunnittelijaa. Roosa nauha -päivänä kokoonnumme koko henkilökunnan voimin yhteen ja kertaamme kampanjan teemoja.”

“Joka vuosi odotamme innolla Roosa nauha -keräystä ja jännitämme nauhan suunnittelijaa.”

AIG Syöpävakuutus suojaa sairastuneita tulonmenetyksiltä

Monen talous on mitoitettu säännöllisiin tuloihin, ja yllättävän sairauden ja sairausloman niihin aiheuttamaa lovea voi olla hankala paikata. AIG Syöpävakuutus on suunniteltu ylläpitämään elämänlaatua siinä tapauksessa että sairastuu syöpään.

Vakuutus auttaa paikkaamaan pitkän sairausloman aiheuttamaa tulonmenetystä. Vakuutuskorvauksen voi käyttää tarpeen mukaan laskujen maksamiseen, siivous- ja kotiapupalveluihin tai juuri siihen, mikä sairastunutta auttaa eniten vaikeassa tilanteessa. AIG:n korvauskäsittely hoitaa syöpävakuutusten korvaustilanteet hienovaraisesti ja mahdollisimman nopeasti, jotta asiakas saa taloudellista apua mahdollisimman pian diagnoosin jälkeen.

AIG lahjoittaa 10 % syöpävakuutusten ensimmäisestä vuosimaksusta Roosa nauha -keräykselle ja  kertoo asiakkailleen vuosia kestäneestä Roosa nauha -yhteistyöstä palvelun yhteydessä. Voit tutustua AIG Syöpävakuutukseen tarkemmin täällä.

AIG x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

AIG:n syöpävakuutukset

Varaudu syövän aiheuttamiin taloudellisiin seurauksiin. Huomattava korvaus heti syövän toteamisen jälkeen.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.