Roosa nauha

Anglo-Nordic tuo pitkään toivotut heijastavat avainnauhat Roosa nauha -keräykseen

Iloksemme Anglo-Nordic jatkaa kanssamme Roosa nauhan yhteistyökumppanina. Heidän tämän vuoden Roosa nauha -uutuustuotteita ovat heijastavat avainnauhat, joita on pitkään toivottu mukaan keräykseen.

Pitkäaikainen kumppanimme Anglo-Nordic on jälleen tänä vuonna mukana tekemässä hyvää. Jokaisesta myydystä Roosa nauha tuotteesta Ango-Nordic lahjoittaa 10 % Roosa nauha -keräykseen.

“On upeaa voida omalla työllään vaikuttaa tärkeän asian tutkimusrahoituksen keräämiseen.Syöpä on ollut liian paljon läsnä työyhteisössämme, joten kampanjaan osallistuminen on henkilökunnallemme innostavaa ja palkitsevaa. Odotammekin kampanjan keräävän tänä vuonna ennäytyspotin suomalaista syöpätutkimusta varten” tiimi kertoo.

Syksyn Roosa nauha -tuotevalikoimasta löytyy heijastava toiveuutuus

Kannustamme kumppaniemme kanssa kestävään kuluttamiseen, ja siksi Roosa nauha –keräyksessä mukana olevat tuotteet ovat pääsääntöisesti arjen tuotteita, joita kuluttaja ostaisi joka tapauksessa. Anglo-Nordicin Roosa nauha -tuotevalikoima kattaa arjen tuotteita, jotka sopivat erityisesti kampanjan syyssesonkiin.

Tuotevalikoimaan saapuu tänä vuonna paljon toivottu uutuus: Roosa nauha -avainnauha, joita on kahta eri kokoa: pitkä kaulassa pidettävä ja lyhyt rannemittainen. Pimeällä heijastavat avainnauhat ovat käteviä arjenkäyttötuotteita, joihin on helppo ripustaa esimerkiksi avaimet ja kulkuluvat.

Tiimin suosikki omasta Roosa nauha -valikoimastaan on taas heijastava Roosa nauha -pipo, joka on lämmin mutta hyvin hengittävä ja todella miellyttävän tuntuinen käyttää. Heinastava pipo varmistaa myös näkyvyyden pimenevissä syysilloissa.

Anglo-Nordic x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Roosa nauha 2024 kalenteri Pocket PU pinkki

Uudessa taskukalenterissa on pinkit keinonahkakannet ja viikkoaukeama.

Geelirolleri Pentel BL77 Roosanauha

BL77 on Pentel Energel-geelikynäperheen lippulaivamalli.

Roosa nauha heijastava pipo vaaleanpunainen

Erittäin hyvin heijastava vaaleanharmaa pipo.

Roosa nauha heijastava laukkukoriste

Heijastava laukkukoriste/avaimenperä jossa Roosa nauha -logo.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi mukaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Lantmännen Unibake on ollut Roosa nauhan kumppani jo vuodesta 2015 lähtien

Roosa nauha ja pulla yhdistävät Lantmännen Unibaken työntekijät ja asiakkaat yhteisen hyvän äärelle.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.