Roosa nauha

Hyväntekeväisyys on osa uuden Roosa nauha -kumppani Oriflamen DNAta

Oriflame on aina sen perustamisesta lähtien ollut unelmien toteuttamisen intohimoinen tukija. Tänä vuonna yrityksen ihoa hoitavat setit ovat mukana Roosa nauha -keräyksessä tuomassa toivoa.

Oriflame on Euroopan suurin kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka toiminnassa on mukana yli 2,5 miljoonaa itsenäistä Brand Partneria yli 60 maassa. Jo yli 55-vuoden ajan Oriflamen Brand Partnerit ovat voineet tienata lisätuloja tai rakentaa mittavan työuran suosittelemalla ja myymällä yrityksen laadukkaita kauneudenhoitotuotteita.

Oriflamen missio on alusta lähtien ollut unelmien toteuttaminen, ja hyväntekeväisyys on aina ollut osa yrityksen toimintaa. Tänä syksynä Oriflame on mukana Roosa nauha -keräyksessä tukemassa suomalaista syöpätutkimusta ja sairastuneita.

Oriflamen missio on alusta lähtien ollut unelmien toteuttaminen, ja hyväntekeväisyys on aina ollut osa sen toimintaa.

Ihonhoidon klassikkotuote mukana keräyksessä

Roosa nauha -kampanjassa on mukana Oriflamen kaksi hellävaraista ihonhoitosettiä. Yrityksen oma suosikkituote on toisesta setistä löytyvä Tender Care Natural -hoitovoide, joka on tarjonnut huolenpitoa iholle jo 70-luvulta lähtien. Monikäyttönen voide hoitaa niin kuivat kädet ja kynsinauhat, rohtuneet huulet, karheat kyynärpäät kuin jalkojenkin ihoa. Pienikokoinen voidepakkaus kulkee näppärästi mukana kaikkialle.

Syksyn keräys on täynnä toivoa

Oriflamen Roosa nauha -kumppanuus on saanut paljon positiivista palautetta niin henkilöstöltä kuin asiakkailta. Kampanjatuotteet lanseerattiin elokuussa Jyväskylässä pidetyssä Kick-off -tapahtumassa, joka innosti osallistujat tarttumaan aktiivisesti kampanjaan.

Roosa nauha näkyy syksyn aikana Oriflamen painetuissa ja digitaalisissa materiaaleissa sekä yrityksen sosiaalisen median kanavissa. Oriflame toivoo Roosa nauha -keräyksen tavoittavan tänä vuonna ennätysmäärän ihmisiä ja herättävän tärkeää keskustelua.

Tuore Roosa nauha -kumppani kannustaa myös muita osallistumaan keräykseen, sillä jokainen lahjoitus on tärkeä ja yhdessä muiden kanssa toivo voi kasvaa vieläkin suuremmaksi.

Oriflame Roosa nauha -tuotteet

Oriflame Roosa nauha setti -naiselle

Oriflame Roosa nauha -setti naiselle sisältää kolme hellävaraista hoitavaa ja raikastavaa tuotetta.

Oriflame Roosa nauha setti -miehelle

Oriflame Roosa nauha -setti miehelle sisältää virkistäviä tuotteita jokaiseen päivään.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.