Roosa nauha

Anglo-Nordic jatkaa Roosa nauhan pitkäaikaisena kumppanina

Anglo-Nordic on jo pitkään sitoutunut tukemaan suomalaista syöpätutkimusta. ”On upeaa voida omalla työllään vaikuttaa tärkeän asian tutkimusrahoituksen keräämiseen.”

Pitkäaikaisen Roosa nauha -kumppani Anglo-Nordic on jo sitoutunut suomalaista syöpätutkimuksen tukemiseen. ”On upeaa voida omalla työllään vaikuttaa tärkeän asian tutkimusrahoituksen keräämiseen”, iloitsee Eva Bensky, yrityksen Account Manager.

Henkilöstö on ottanut Roosa nauha -kumppanuuden alusta alkaen erittäin positiivisesti vastaan.  Yhteistyön myötä yrityksessä käsitellään syöpää ja terveyttä avointen keskustelujen kautta, mikä vahvistaa yhteishenkeä ja tukee työntekijöiden hyvinvointia. Yrityksen osallistumista kampanjaan arvostetaan laajasti, ja se tuo yhteen työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät yhteisen tavoitteen äärelle.

Arkea helpottavat Roosa nauha -tuotteet

Arkea helpottavista Roosa nauha -tuotteistaan Anglo-Nordic nostaa esiin Pentel BL77-geelinkynän, joka on erityisen hyvä valinta sen ympäristöystävällisten ominaisuuksien ansiosta. Kynä on valmistettu 54 % kierrätysmateriaalista, ja sen geelimäinen muste tekee kirjoittamisesta sujuvaa. ”Kuminen grippi helpottaa kirjoittamista, ja vaihdettavan mustesäiliön ansiosta se on pitkäikäinen valinta. Tämä on vastuullinen vaihtoehto sekä ympäristön että lahjoituksen kannalta”, Eva kertoo.

Anglo-Nordicin toinen suosikki Roosa nauha -kampanjatuotteiden joukosta on heijastava Roosa nauha -laukkukoriste, joka ei ainoastaan edistä turvallisuutta pimeällä liikkuessa, vaan on myös todella kaunis lisä käsilaukkuun.

Roosa nauha -kampanjat ovat olleet yritykselle ikimuistoisia

Roosa nauha -kampanjoista on jäänyt Anglo-Nordicin mieleen useita erityisiä hetkiä. Varsinkin ensimmäisen kampanjan osallistumisen aikaan yrityksen saama positiivinen palaute pääyhteistyökumppaneilta oli todella rohkaisevaa.

Tänä vuonna Anglo-Nordic odottaa Roosa nauha -kampanjan keräävän jälleeen ennätyspotin syöpätutkimuksen hyväksi. Eva kannustaa myös muita yrityksiä liittymään mukaan: ”On mahtavaa suunnitella ja toteuttaa käytännöllisiä ja kauniita tuotteita samalla, kun ne edesauttavat syöpätutkimusta. Kannustamme ehdottomasti liittymään Roosa nauha -kumppaniksi. ”

Anglo-Nordic Roosa nauha -tuotteet

Geelirolleri Pentel BL77 Roosanauha

Tämä Pentel Energel-geelikynäperheen suosituimman mallin Roosa nauha -kynä on pinkki ja se kirjoittaa mustaa mustetta. Geelimäisen musteen ansiosta kirjoittaminen on todella sujuvaa.

Roosa nauha heijastava laukkukoriste

Heijastava laukkukoriste/avaimenperä. Roosa nauha -logon ääriviivat on painettu heijastavalle kankaalle kummallekin puolelle. Metallinen ketju, avaimenperä ja koukku ovat hopean värisiä.

Sateenvarjo Roosa nauha harmaa

Kaunis harmaa sateenvarjo Roosa nauha -logoilla. Varjo aukeaa ja sulkeutuu napista painamalla.

Vuosikalenteri Roosa nauha A5 PU Pinkki

A5 kokoinen parikierresidottu malli viikkoaukeamalla ja kuvioiduilla keinonahkakansilla. Kolmikielinen sisältö: suomi, ruotsi ja englanti.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2025 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.