Roosa nauha

Haleon on jälleen mukana tukemassa Roosa Nauha -keräystä Sensodyne-tuotteillaan

Pitkäaikaiselle Roosa nauha -kumppanillemme Haleonille terveyden edistäminen on sydämenasia. Yritys lahjoittaa jokaisesta myydystä Sensodyne-hammastahnasta 0,20 euroa keräykseen.

Iloksemme Haleon jatkaa Roosa nauhan yrityskumppanina Sensodyne-hammastahnoillaan. Haluamme kannustaa yhdessä kumppaniemme kanssa kestävään kuluttamiseen ja siksi Roosa nauha –keräyksessä mukana olevat kumppanituotteet ovat pääsääntöisesti arjen tuotteita, joita kuluttajat ostaisivat joka tapauksessa. Sensodynen suunterveyttä edistävät arjen hygieniatuotteet sopivat erinomaisesti Roosa nauhan kumppanituotteiksi.

Jokaisesta kampanja-aikana myydystä Sensodyne-hammastahnasta Sensodyne lahjoittaa 0,20 euroa Roosa nauha -keräykseen. Sensodyne-hammastahnat antavat pitkäkestoista helpotusta vihlontaan sekä suojan reikiintymistä vastaan.

Sesondyne Roosa nauha -tuotteet

Sensodyne ProEmalj Active Enamel Shield 75ml

Sensodyne ProEmalj Active Enamel Shield -hammastahna on kehitetty suojaamaan heikentynyttä hammaskiillettä kariekselta ja hapon aiheuttamalta eroosiolta kovettamalla kiillettä uudelleen.

Sensodyne Repair and Protect hammastahna 75ml

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Sensodyne Repair & Protect Deep Repair -hammastahna korjaa ja suojaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä.

Sensodyne ProEmalj Junior 6-12 yo 50ml

ProEmalj Junior on 6-12 vuotiaille tarkoitettu hammastahna päivittäiseen käyttöön. Se auttaa pitämään hampaat vahvoina ja terveinä vahvistamalla hammaskiillettä ja suojaamalla lasten hampaita happohyökkäyksiltä ja reikiintymiseltä.

Sensodyne Original hammastahna 75ml

Sensodyne Original -hammastahna toimii hampaan sisällä auttaen rauhoittamaan sen hermoja. Se tarjoaa kaikki tavanomaisen hammastahnan edut mintun maulla, joka pitää suusi raikkaana ja puhtaana ja jättää jälkeensä raikkaan hengityksen tunteen.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.