Roosa nauha

Accepta toimittaa yhtä kampanjan odotetuimmista klassikkotuotteista

Acceptan taskullinen Roosa nauha -seinäkalenteri on vuodesta toiseen yksi kampanjan odotetuimmista yhteistyötuotteista. Pitkäaikaisen kumppanimme Roosa nauha -tuoteperhe laajenee vuosittain myös kiinnostavilla uutuuksilla.

Accepta aloitti Roosa nauha -kumppanina vuonna 2015. ”Päätös yhteistyöstä kypsyi nopeasti, koska asiahan koskettaa meitä kaikkia,” kertoo Teija Seppänen, Acceptan B2B myynnin ja markkinoinnin edustaja. Acceptan asiakkaat odottavat innolla uusia tuotteita, ja joskus tuotteen valinta valikoimiin tehdään nimenomaan sen Roosa nauha -statuksen vuoksi.

Alkusyksy on Acceptan henkilökunnalle kiireistä aikaa, kun Roosa nauha -tuotteita pakataan esillelaittoa varten ja toimitetaan myymälöihin. ”Kahvihuonekeskusteluissa kuulemme usein, mikä tuote liikkuu parhaiten kaupoissa – olemme ihan kuin Roosa nauha -salapoliiseja!” Seppänen naurahtaa.

Acceptan taskullinen Roosa nauha -seinäkalenteri on vuodesta toiseen yksi kampanjan odotetuimmista yhteistyötuotteista.

Roosa nauha -tuoteutuuksia ja suosikkeja syksylle 2024

Tämän syksyn Roosa nauha -valikoimaan Accepta lisäsi kuluttajien toivoman valkoisen merinovillaribbipipon, joka on 100% mulesing-vapaata merinovillaa ja täysin kotimainen. Uutuus tuo lämpöä syksyn viimoihin tuttujen vaaleanpunaisten ja harmaiden pipojen sekä merinotumppujen rinnalla.

”Oma suosikkini uutuustuotteista on Roosa nauha -pöytäkynttilä. Sytyttämällä kynttilän syksyisenä iltana, liekki muistuttaa tärkeästä asiasta joka päivä,” Seppänen kertoo.

Roosa nauha -heijastimet ja heijastavat asusteet ovat entistä laajemmassa valikoimassa, ja ne löytyvät kaupoista displaysta tai hyllynpäädyistä. Seinäkalenteri, kynttilät ja kierrevihkot ovat taas erinomaisia lahjaideoita esimerkiksi isänpäiväksi tai jouluksi.

Ikimuistoisia hetkiä Roosa nauha -kampanjoista

Vuosien Roosa nauha -yhteistyö on tuonut mukanaan monia ikimuistoisia hetkiä. Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä Acceptan yhteistyövuosilta koettiin vuoden 2023 Roosa nauhan julkistamistilaisuudessa, jossa haastateltiin leukemian sairastanutta pientä Viliä. ”Se hetki kosketti meitä kaikkia ja teki erityisen ylpeäksi olla mukana tässä yhteistyössä,” Seppänen muistelee.

Sesondyne Roosa nauha -tuotteet

Mappikalenteri Roosa nauha 2025

Suosittu Roosa nauha seinäkalenteri. Sivuilla taskut.

Roosa nauha merinopipo pinkki

Loista pimeässä. Heijastinpipo lisää turvallisuutta ja erottuu hyvin liikenteessä.

Roosa nauha merinopipo harmaa

Kaunis, monipuolinen ja joustava merinovillainen pipo hengittää hyvin ja on mukava ympäri vuoden.

Pöytäkynttilä 70 X 120 mm Roosa nauha

Uutuus kynttilä on saatavilla Prismoista ja Citymarketeista. Paloaika 55 h. Parafiinia.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.