Roosa nauha -keräyksen dreamteam

Roosa nauha -tiimin kokoonpano ennätti kaikkien aikojen keräykseen.

Hyökkääjät

10 Anu Koikkalainen

Vahvuudet: Markkinointipäällikkö Anu tykittää copytekstejä räjähtävällä nopeudella. Anun hallussa ovat luovat konseptit, jotka hän vie varmalla otteella maaliin saakka. Sinnikäs Koikkalainen ei lepää laakereillaan vaan kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja. Saa kaiken näyttämään helpolta.

Tiimikaverit Anusta: ”Anu on tämän tiimin Neymar. Tekee maaleja nauraen.”

7 Marika Salonen

Vahvuudet: Yritysyhteistyön päällikkömme Marika Salosella ei ole vahvuuksista puutetta. Charmikas maalitykki pitää tuhannet langat käsissä ilman että hymy hyytyy. Kun muut jo lopettavat, Marika tähyilee kohti uusia kumppanuuksia. Marika hallitsee yksityiskohdat ja kokonaisuudet suvereenisti ja on aina valmis luomaan uutta. Ehdotonta maailman kärkeä.

Tiimikaverit Marikasta: ”Marika on valmis matsiin vaikka yöllä. Käsittämätön kisakunto hengästyttää.”

Keskikenttä

12 Alexandra Honkaniemi

Vahvuudet: Alexandra on Roosa nauha -keräyksen hallinnollinen ja operatiivinen tukipilari. Alexandran vakuuttavat näytöt ovat häikäisseet alusta alkaen ja siksi hän on päässyt vaativiin vastuutehtäviin lyhyestä urastaan huolimatta. Alexandran erityisvahvuuksia ovat loogisuus, analyyttisyys ja suurien kokonaisuuksien hallinta, mikä ei todistetusti ole helppoa. Ale on koko  kampanjan mastermind.

Tiimikaverit Alexandrasta: ”Ilman Alexandraa Roosa nauha -keräys ei onnistuisi. Tämä mimmi pelaa maailmaluokan peliä ilman, että hymy hyytyy.”

24 Hanna Kling

Vahvuudet: Lahjoittajapalvelun koordinaattori Hanna Kling on nuori superlahjakkuus. Tehopakkaus pitää huolen siitä, että prosessit ovat tehokkaat ja virtaviivaiset. Keskikenttäpelurimme on korvaamaton, kun pelataan tieto pitää saada kulkemaan nopeasti lahjoittajien ja johdon välillä. Lisäksi Hanna kehittää jatkuvasti toimintatapoja, jotta tiimi pääsee tavoitteeseensa.

Tiimikaverit Hannasta: ”Hannasta emme luovu. Hän on sukeltanut koko persoonallaan varainhankinnan suuriin saappaisin ja tykittänyt nappiksillaan aimo määrän maaleja.”

 

18 Elli Vanhanen

Vahvuudet: Yritysyhteistyön koordinaattori Elli on tiimin tuore panostus timanttisempaan yritysten palvelemiseen. Ellillä on laaja vastuukenttä yritysten toiveiden konkreettisena toteuttajana, kokonaisuuksien hallitsijana ja laskutusvastaavana. Tuore vahvistus on jo paljastanut kyntensä ja häikäissyt pelitaidoillaan.

Tiiimikaverit Ellistä: ”Elli on nuori lupauksemme. Käsittämättömän nopea oppija, jonka tulevaisuus on kirkas.”

30 Katja Keskitalo

Vahvuudet: Digitaalisen varainhankinnan asiantuntija Katja on historiallisen onnistunut siirto Syöpäsäätiön dreamteamiin. Monilahjakas digivarainhankkija analysoi ja jalkauttaa tietoa hämmästyttävällä nopeudella. Katjan päätökset pohjaavat dataan, minkä ansiosta koko tiimin toimenpiteet nojaavat fiktion sijasta faktaan. Katja on ahkera puurtaja, joka inspiroituu digitaalisten kanavien jatkuvasta muutoksesta. Digivelhon superlahjana on jatkuva motivaatio uuden oppimiseen.

Tiimikaverit Katjasta: ”Katja on korvaamaton luottohahmo. Hän ei tee numeroa itsestään, mutta teot puhuvat puolestaan.”

Puolustus

42 Tuula Lehtoranta

Vahvuudet: Tuula on puolustaja parhaasta päästä. Tuulan tehtävä Roosa tiimissä on palvella olemassa olevia lahjoittajia sekä hankkia uusia. Tämä nainen on puhelin­työskentelyssään vertaansa vailla oleva talentti. Vaikeissa työtilanteissa hän säilyttää hämmästyttävällä tavalla empatiansa, lempeytensä ja huippuunsa hiotun asiakaspalveluhalukkuuden. Hän tekee kaikkensa, että jokainen lahjoittaja saa ansaitsemansa palvelun.

Tiimikaverit Tuulasta: ”Tuula ei jätä ketään kylmäksi! Iloluontoinen asiakas­palvelijamme tekee työtä maailman suurimmalla sydämellä.”

16 Tove Wikgren

Vahvuudet: Lahjoittajapalvelun assistenttimme Toven vahvuus on salamannopea pelisilmä ja kylmänviileä rauhallisuus tiukassakin tilanteessa. Tove kykenee maailmanluokan asiakaspalveluun ja ihastuttava persoona hurmaa vastustajatkin puolellemme. Ruotsinkielikään ei ole ongelma.

Tiimikaverit Tovesta: ”Tove on viimeisin vahvistuksemme. Nopeaälyinen, tarkka ja aina iloinen Tove on täyskymppi!”

28 Tiina Leinonen

Vahvuudet: Tiina on puolustuksemme peruspilari. Tällaisen puolustajan jokainen tiimi haluaisi itselleen, sillä työt tehdään ja koskaan ei kenkä purista. Käsittämätön yhdistelmä! Tiina ratkoo haasteita, kohtaa lahjoittajia ja pitää huolta monimutkaisista prosesseista. Korvaamaton mimmi koko porukalle.

Tiimikaverit Tiinasta: ”Tiina on suoranainen unelma. Hän hoitaa työnsä rautaisella ammattimaisuudella ja tämän lisäksi on ihastuttava persoona, josta ei voi olla pitämättä.”

35 Carita Päivänen

Vahvuudet: Viestinnän asiantuntijallamme Caritalla on ällistyttävät näytöt viestinnän eri osa-alueilta. Näistä taidoista hyötyy paitsi tiimi, myös Roosa nauha -keräyksen kumppanit ja sidosryhmät. Tuskin kukaan kykenee yhtä nopeaan asiantuntijatyöhön kuin Carita. Pelaa vaativalla paikalla ja pärjää erinomaisesti.

Tiimikaverit Caritasta: ”Carita tekee kuuden miehen työt leikiten ja tyylillä. Viestinnän Ronaldo tuli tiimiimme.”

Maalivahti ja taustajoukot

44 Asta Merenmies, maalivahti

Vahvuudet: Asiakkuuspäällikkö Asta seisoo maalilla järkähtämättä kuin vuori. Merenmies on luottopeluri, jonka vankkumaton osaaminen on vertaansa vailla. Hän nappaa kiinni kierteellä lähestyvät pallot analyyttisyydellään ja kriittisellä tiedonkäsittelyllä. Asta vartioi mm. asiakkuudenhallintajärjestelmää, dataa ja keräyslupa-asioita. Asta on tiimin pitkäaikainen luottopelaaja. Vaarallisen kova asiantuntija!

Tiimikaverit Astasta: ”Asta on tiimin pitkäaikainen luottopelaaja. Astan asian­tuntemus säteilee koko tiimiin.”

Sari Meller, valmentaja

Vahvuudet: Varanhankinnan johtaja Sari on tiimin sädehtivä valmentaja. Sari kantaa viime kädessä vastuun tiimin miljoonatavoitteista ja työskentelee siksi kovan paineen alaisena. Sari pyörittää moniammatillista joukkoa ja on toistuvasti tiukoissa paikoissa, kun tehdään ratkaisuja syöpätutkimuksen potin kasvattamiseksi. Sarin tiimissä tehdään paljon töitä, mutta johtaja pitää huolen, että asiantuntijat saavat loistaa ja nauru raikaa.

Tiimikaverit Sarista: ”Sari on valmis heittäytymään ja tekemään kovaa tulosta. Upea asenne pitää tiimin tulosvireessä.”

Jarmo Wahlfors, apuvalmentaja

Vahvuudet: Jarmo pelaa strategista pelipaikkaa tutkimusjohtajana. Mies ei hikoile kampanjakentällä vaan varmistaa rautaisella otteella, että tiimin keräämät eurot käytetään mahdollisimman vaikuttavasti syöpätutkimukseen. Tutkijataustainen joukkuetoveri loistaa myös bloggaamalla ja lukuisilla mediaesiintymisillä.

Tiimikaverit Jarmosta: ”Jarmo on lahjakas myös luovana kirjoittajana, joten tiimi on saanut hänessä kultakimpaleen. ”

Sakari Karjalainen, erotuomari

Vahvuudet: Edessänne seisoo Syöpäsäätiön pääsihteeri ja tiimin kokenein konkari.  Sakari on kävelevä tietopankki, jolla on korvaamaton kokonaisnäkemys paitsi tutkimuksesta myös vaikuttamistyöstä. Hän on maadoittava mies turbulenssin keskellä, jolla on valta näyttää punaista korttia.

Tiimikaverit Sakarista: ”Sakarin kokemusta ei kukaan voi korvata. Peliämme seuraa viisas diplomaatti.”