Roosa nauha -annokset 2022
Huippukokit tempaisevat syöpää vastaan!
Vuonna 2021 pilotoinut yhteistyö Roosa nauha -keräyksen ja huippukokkien välillä sai jatkoa. Mukana olivat ravintolat Ragu, Olo, Emo, Ego, Brasa, Sikke’s, Fiasco? sekä Ora, joissa nautituista Roosa nauha -annoksista lahjoitettiin keräykseen.
Kuten niin monella meistä, myös mukana olevilla huippukokeilla on kokemusta syövästä omassa lähipiirissä ja halu tukea syöpätutkimusta motivoi lähtemään mukaan.
Tuomas Vierelä – Ravintola Olo
Annoksessa maistuvat kotimainen maissi ja hasselpähkinä. Annos on saatavilla Pekka Terävän Olo-ravintolassa 22.9.–30.10.2022
Taneli Korsiala- Ravintola Brasa
Annoksessa maistuvat kuusiparfait, kotimainen puolukka ja umeboshi. Annos on saatavilla Pekka Terävän Brasa-ravintolassa 22.9.–30.10.2022
Pipsa Hurmerinta – Ravintola Sikke’s
Annoksessa maistuvat endiivi, Peltolan blue-juusto ja Piemonten hasselpähkinä piimäkastikkeessa. Annos on saatavilla Sikke Sumarin Sikke’s-ravintolassa 22.9.–30.10.2022
Kalle Tanner – Ravintola Ego
Annoksessa maistuvat kirjolohi crudo, omena ja piparjuuri. Annos on saatavilla Pekka Terävän Ego-ravintolassa 22.9.–30.10.2022
Niko Suomalainen – Ravintola Emo
Annoksessa maistuvat ruusu, vadelma ja pistaasi. Annos on saatavilla Pekka Terävän Emo-ravintolassa 22.9.–30.10.2022
Antti Asujamaa – Ravintola Ragu
Annoksessa maistuvat upea kotimainen kirsikka yhdistettynä lakritsiin ja hapatettuun kermaan.
Henri Alén – Ravintola Fiasco?
Annoksessa maistuvat laventelilla maustettu panna cotta, karviaissorbetti ja herukanlehtikeksi. Annos on saatavilla 4.-30.10.2022
Sasu Laukkonen – Ora
Ravintola Oralla ei ole omaa Roosa nauha -annosta, vaan ravintola osallistui keräykseen lahjoituksella.