Roosa podcast

Roosa podcastissa keskustelemme toinen toistaan upeampien vieraiden kanssa syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä. Syöpäsäätiön markkinointipäällikkö Anu Koikkalainen sukeltaa suuriin aiheisiin kiinnostavien kutsuvieraiden kanssa.

”Elämäni ei päättynytkään”

Juho Juutilaisen koskettava tarina nyt Roosa podcastissa: Miltä tuntui palata kuoleman portilta takaisin elämään?

Juho Juutilainen: Kuoleman porteilta takaisin elämään, miten kokemus muutti Juhoa?

Kuultuaan lääkärin huonot uutiset Juho aloitti välittömästi hautajaisjärjestelyt. Muistotilaisuudessa syötäisiin sushia ja osallistujat saisivat häneltä videotervehdyksen. Uusi lääkehoito muutti kuitenkin dramaattisesti tapahtumien suunnan ja Juho yrittää nyt ymmärtää, että hän on yhä elossa. Kuuntele Juhon toiveikas tarina!

”Olin nähnyt isän sankarina koko hänen elämänsä ajan, mutta lopussa näin isän ihmisenä.”

Roosa podcastissa nyt: Lotta Hintsa

Lotta Hintsa: Mitään ei jäänyt sanomatta

Lotta Hintsa menetti isänsä syövälle. Aki Hintsa oli rakastettu urheilulääkäri, jonka viisaiden kysymysten äärelle Lotta usein palaa. Tässä jaksossa kuulet, kuinka Lotta kohtasi isänsä kuoleman ja kuinka isän opit vaikuttavat yhä tyttären elämään. Klikkaa kuuntelemaan.

”Se lämmittää valtavasti, että ihmiset tietävät meidän tarinan ja ovat jääneet vielä miettimään sitä. Sekin lämmittää, että olen ihmisten ajatuksissa.”

Laura Rantakoivu: Kuinka selviän ensimmäisestä joulusta yksin?

Toisille meistä lähestyvä joulu voi tuntua pelottavalta. Laura on nuori leski, joka kohtaa perhejuhlan ensimmäistä kertaa ilman rakastaan. Kuinka siitä voi selvitä?

”Ihmisissä on sisäänkirjoitettu taito löytää toivo toivottomassa tilanteessa. Lauluntekijänä olen onnekas, että laulu on sattunut oikeaan aikaan oikeaan paikkaan”

Juha Tapio: Ja laulu tavoitti ihmisen

Juha Tapio kertoo lauluistaan ja niiden salaperäisestä luomishetkestä. Mistä hän itse saa voimaa ja kuinka hän osoittaa välittämistä?

Seuraa tiliämme niin kuulet uudet jaksot ensimmäisenä!

Klikkaa ja pysyt kärryillä.

Haluatko tehdä hyvää? Tee kertalahjoitus sairastuneiden hyväksi.

Tue suomalaista syöpätutkimusta.