Yleinen

Roosa nauha -tv-ilta herkisti ennätysmäärän suomalaisia lahjoittamaan

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetys keräsi varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle MTV3-kanavalla sunnuntaina 1.11. Koskettavan tv-illan teemana oli välittäminen. Illan aikana  12 800 katsojaa ryhtyi Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajaksi. Lisäksi syöpätutkimukselle kertyi lahjoituksina 900 000 euroa.

Syöpäsäätiö ja MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma tähtitanssijoineen yhdistivät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä sunnuntai-iltana.

Illan aikana katsojia pyydettiin turvaamaan syöpätutkimuksen tulevaisuutta ja liittymään Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajiksi. Syöpäsäätiö sai illan aikana tekstiviesteillä ja verkon kautta 12 800 uutta kuukausilahjoittajaa.

Katsojilla oli mahdollisuus tehdä myös kertalahjoituksia tekstiviestillä ja verkossa. Illan aikana Syöpäsäätiölle tehtiin myös useita suurempia yli 1000 euron lahjoituksia. Lahjoituksia on kertynyt maanantaiaamuun mennessä jo kaikkiaan ennätykselliset 900 000 euroa.

Syöpäsäätiön lahjoituslinjat edelleen auki

Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu ruuhkautui illan aikana ennätyksellisen soittomäärän vuoksi. Pahoittelemme ruuhkautumisesta aiheutunutta odotusta ja viivettä. Pyrimme soittamaan kaikille takaisin mahdollisimmin pian.

Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajaksi ja syöpätutkimuksen tukijaksi voi ryhtyä vaikka heti verkossa osoitteessa syopasaatio.fi.

Kertalahjoituksia voi tehdä verkossa tai tekstaamalla viestin TUEN15 numeroon 16499 (15 euron lahjoitus) tai viestin TUEN30 numeroon 16499 (30 euron lahjoitus).

Lahjoittajapalvelumme auttaa lahjoitusasioissa arkisin klo 9-15 numerossa 09 1353 3286 tai sähköpostitse [email protected].

Roosa nauha Tanssii Tähtien kanssa -lähetyksen voi katsoa mtv-palvelussa. Ohjelman uusinnat lähetetään MTV3-kanavalla 4.11. klo 9.40 ja 8.11. klo 16.00 sekä AVA-kanavalla 2.11. klo 17:00 ja 6.11. klo 11.00.

Syöpäsäätiö kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia tuesta! Lahjoittajia tarvitaan, jotta syöpätutkijat voivat jatkaa elintärkeää tutkimustyötään sairastuneiden hyväksi.

Lisätiedot:

varainhankintajohtaja Sari Meller puh. 050 409 0550
yhteyspäällikkö Kaija Laitinen puh. 044 218 4331

Näytä, että välität