Roosa nauha

Myssy x Fiskars herkkä Roosa nauha -yhteistyömallisto “Kukkia” luo toivoa

Myssyfarm ja Fiskars ovat jälleen yhdessä mukana Roosa nauha -kampanjassa, tällä kertaa uudella Kukkia-mallistolla, joka huokuu toivoa ja kesän lämpöä.

Myssyfarmi on suomalainen käsityöyritys, joka valmistaa laadukkaita neuletuotteita lähes sadan eläkeläisen eli Myssymummojen käsin neulomina. Viime vuoden Roosa nauha -kampanja oli Myssyfarmille merkityksellinen kokemus, ja tänä vuonna yritys on jälleen mukana tukemassa keräystä entistä suuremmalla innolla.

“Kampanjasta tullut palaute oli ylitsevuotavan kannustavaa ja kiitollista. Sekä tärkeän asian tukemista että malliston luovaa toteutusta kiitettiin laajasti,” kertoo Myssyfarmin yrittäjä Anna Rauhansuu.

Roosa nauha -kumppanuus on Myssyfarmin henkilöstölle ja erityisesti Myssymummoille tärkeä. Useilla neulojilla on omakohtaisia kokemuksia syövästä ja lähes jokaisella on lähipiirissään joku, jota sairaus on koskettanut. Myssymummot ovat ylpeitä siitä, että voivat työllään tukea tärkeää asiaa ja pohtivat jatkuvasti, miten voisivat auttaa entistä enemmän.

“Meille Roosa nauha -keräys ja kampanjaa varten suunniteltu Kukkia-mallisto ovat yksi syksyn keskeisimmistä markkinointiteoista. “

Kampanjatuotteet kantavat kesän lämpöä mukanaan

Vuoden 2024 Roosa nauha -kampanjaan Myssyfarmi osallistuu yhteistyössä Fiskarsin kanssa lanseeratulla Kukkia-mallistolla. “Kampanjan teema antoi meille inspiraation toteuttaa kenties herkimmän ja hempeimmän mallistomme. Kukkia-mallisto ammentaa toivosta, uusista aluista ja kukoistuksesta”, Rauhansuu kertoo. Malliston helmi on Kukkia-neule, joka on helppo neuloa valmiiksi viikossa, minkä jälkeen siinä voi asua koko talven kantaen kesän lämpöä mukanaan.

Marraskuussa Myssyfarmi järjestää Fiskarsin kanssa yhteisen neulontaretriitin, jossa osallistujat pääsevät neulomaan oman Kukkia-paidan. Aiheen ympärillä tullaan näkemään myös erilaisia some-livelähetyksiä, joiden kautta keräys ja Kukkia-mallisto tuodaan laajemman yleisön tietoisuuteen.

Myssyfarmi kannustaa myös muita yrityksiä mukaan Roosa nauha -keräykseen

Myssyfarmi odottaa, että tämän vuoden kampanja nostaa jälleen esiin syöpätutkimuksen merkityksen ja toivoo kaupallisesti menestyksekästä kampanjaa, jotta lahjoituspottia tutkimukselle voidaan kasvattaa viime vuodesta.

Myssyfarmi rohkaisee myös muita yrityksiä lähtemään mukaan keräyksen kumppaniksi: “Tämä on kampanja, jossa on hyvällä toteutuksella mahdollisuus kerätä yrityksen kokoon nähden huomattava summa tärkeälle asialle. Vastaavan lahjoituksen tekeminen ei olisi meille mahdollista minkään muun kampanjan tiimoilta.”

Myssy x Fiskars Kukkia -malliston Roosa nauha tuotteita

Myssy x Fiskars Kukkia-neule KnitKit

Kukkia-neule on herkkä ja heleä villapaita. Neulontapaketti pitää sisällään kaikki tarpeet helpon ja nopean, mutta täydellisen villapaidan neulomiseen ja Kukkia-kirjailuun.

Myssy x Fiskars Kukkia Muffi Myssy

Kukkia Muffi Myssy on hempeämpi versio supersuositusta Muffi Myssystä. Mummojen neulomaan Myssyyn on kirjailtu hempeitä kukkia.

Myssy x Fiskars Kukkia Myssy KnitKit

Kukkia Myssy on herkkä ja heleä klassinen Myssy. Neulontapaketti pitää sisällään kaikki tarpeet täydellisen Myssyn neulomiseen ja Kukkia-kirjailuun: villalangat, Fiskarsin Roosa nauha -sakset ja muut työvälineet, ohjeet sekä KirjailuKitin.

Myssy x Fiskars Kukkia-lapaset

Kukkia-lapaset ovat herkät ja heleät klassiset lapaset. Mummojen neulomiin lapasiin on kirjailtu hempeitä kukkia.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2025 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.