Roosa nauha

Roosa nauhan uusi kumppani Sokeva uskoo, että “hyvä tulee hyvän luo”

Yhteiskunnallisena yrityksenä Sokeva haluaa panostaa hyvän tekemiseen ja osallistuu tänä vuonna mukaan Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syöpätutkimusta.

Sokeva Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja maahantuo remontoinnin, maalauksen ja pintojen puhdistuksen välineitä ja aineita. Keravalla sijaitseva yritys tunnetaan vastuullisuudestaan ja onkin Näkövammaisten liiton omistama yritys. Sokevan valikoimassa on yli 60 kotimaista Avainlipputuotetta, jotka tukevat suomalaista työtä ja kestävää kehitystä.

“Uskomme sanontaan “hyvä tulee hyvän luo”. Sokeva on yhteiskunnallinen yritys, jonka tuotosta osa lahjoitetaan näkövammaisten elämänlaadun kohentamiseen. Teemme siis jo valmiiksi hyvää, mutta koimme Roosa nauha –kampanjan mahdollisuudeksi tehdä sitä moninkerroin,” kertoo Sokevan toimitusjohtaja Heli Vähäsilta.

Sokeva koki Roosa nauha –kampanjan mahdollisuudeksi tehdä moninkerroin hyvää.

Roosa nauha -kumppanuus innosti henkilöstöä

Syöpä on aihe, joka koskettaa myös Sokevalla työskenteleviä, ja Vähäsillan mukaan Roosa nauha -kumppanuus otettiin yrityksessä innostuneesti vastaan. “Sokevalaiset kokevat erittäin merkitykselliseksi kampanjaan osallistumisen. Meistä on hienoa päästä omalla työllämme vaikuttamaan siihen, että tutkimustyö pysyisi Suomessa,” Vähäsilta sanoo.

Sokeva aikoo järjestää koko henkilökunnalle hyvän mielen Roosa nauha –tapahtuman. Lisäksi vierailijoita kutsutaan tutustumaan yrityksen tuotantoon ja siihen, miten ainoa suomalainen sivellintehdas valmistaa Roosa nauha -sivellintä.

Sokevan Roosa nauha -sivellinsarja on kotimainen ja herkullisen roosan värinen Avainlipputuote.

Roosa nauha -kampanjatuotteet tukemassa syöpätutkimusta

Sokeva on valmistautunut keräykseen tapaamalla sidosryhmiä ja tuottamalla jälleenmyyjille kampanjaan sopivia myymälämateriaaleja. Yritys on saanut paljon positiivista palautetta kumppanuudestaan, ja odotukset tämän vuoden kampanjalle ovat korkealla. “Avaamme lisäksi verkkokaupan samaan aikaan, kun Roosa nauha -kampanja käynnistyy. Ja kampanjatuotteet tulevat tietenkin sinne myyntiin,” Vähäsilta kertoo.

Yksi Sokevan tämän vuoden kampanjatuotteista on Roosa nauha -sivellinsarja, joka on kotimainen ja herkullisen roosan värinen Avainlipputuote. Sarja on suunniteltu erityisesti kampanjaa varten, ja se on Vähäsillan mukaan herättänyt suurta kiinnostusta jälleenmyyjien keskuudessa.

Vähäsillan oma suosikki keräystuotteiden joukosta on Roosa nauha -katuluuta, joka paitsi tukee syöpään sairastuneita, myös näkövammaisten työllistymistä. Lisäksi se on erittäin laadukas ja kestävä hankinta.

Tavoitteena laaja näkyvyys ja merkittävä lahjoituspottti syöpätutkimukselle

Sokeva toivoo, että monet löytävät kampanjatuotteet ja että syöpätutkimukselle saadaan yhdessä kerättyä mahdollisimman suuri lahjoitus. “Lisäksi toivomme, että kauniit Roosa nauha -tuotteemme herättävät huomiota melko perinteisessä maalaustarvikevalikoimassa ja myös nuorten remontoijien keskuudessa,” Vähäsilta toteaa.

Sokeva kannustaa myös muita yrityksiä mukaan keräykseen. “Rohkeasti mukaan! Roosa nauha -yhteistyö on monella tavalla tärkeää, eikä vähiten siksi, että saisimme varoja syövän tutkimukseen. Ikävästä aiheesta huolimatta, Roosa nauha -kampanjaan osallistuminen tuo paljon hyvää kaikille: niin yrityksen henkilökunnalle, imagolle kuin kauniiden kampanjatuotteiden ostajille,” Vähäsilta päättää.

Sokeva Roosa nauha -tuotteet

Sokeva Roosa nauha -sivellinsarja

Yleissiveltimet kaikkeen maalaamiseen. Siveltimessä on laadukas keinokuituharjas ja sen varsi on kotimaista koivua. Avainlipputuote, joka valmistetaan Sokevan tehtaalla Keravalla. Tuote sopii kaikille sisustusmaaleille. Leveydet: 30 ja 50 mm

Sokeva Talkkarin katuluuta

Perinteinen “talkkarin katuluuta”. Monikäyttöinen ja laadukas luuta sopii kotiin, mökille, taloyhtiöön, tallille ja maatilalle. 120 cm pitkä puuvarsi. Harjasosa on kestävää ja kosteudesta pitävää piassavakuitua. Avainlipputuote, joka on valmistettu näkövammaisten käsityönä. Leveys: 280 mm

Sokeva Roosa nauha -maalaustelasarja

Pakkaus sisältää maalausastian, pitkä- ja lyhytnukkaiset telat sekä varren. Pitkänukkainen keinovillatela sopii aputelaksi seinä- ja kattomaalaukseen.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.