Roosa nauha

Lindroos lahjoittaa jälleen pisaran hyvää Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen kumppanimme Lindroos osallistuu jälleen Roosa nauha -keräykseen kauniilla Pisara Minussa -korusarjallaan, joka kuvastaa elämän monimuotoisuutta ja sen mukanaan tuomia iloja ja suruja. Ennen kaikkea korujen kivet symboloivat kuitenkin perinnöllisyyden pisaraa, joka virtaa jokaisen meidän suonissamme.

Suomalainen kello- ja kultasepänliike Lindroos jatkaa jo viidettä vuotta Roosa nauha -keräyksen uskollisena tukijana. Vuonna 2020 Lindroosille syntyi vahva halu lähteä mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Perheyritys halusi kantaa oman kortensa Roosa nauha -keräykseen ja päätös ryhtyä Roosa nauha -kumppaniksi oli kerralla selvä.

Keräystä varten Lindroos päätti suunnitella oman, ainutlaatuisen Roosa nauha -korunsa. Tuloksena syntyi Lindroos Roosa nauha Pisara Minussa -kaulakoru, joka myöhemmin on täydentynyt myös korvakoruilla, rannekorulla ja sormuksella. Korujen pisarat kuvastavat elämän monimuotoisuutta ja sen mukanaan tuomia iloja ja suruja. Ennen kaikkea ne symboloivat kuitenkin perinnöllisyyden pisaraa, joka virtaa jokaisen meidän suonissamme.

Lindroos Pisara minussa -helminauha on vuoden 2024 Roosa nauha -koru

Tänä vuonna Roosa nauha -kampanjaan suunniteltu Pisara Minussa -korusarja on laajentunut klassisen kauniilla vaaleanpunasävyisellä helminauhalla, jonka pisara, kyynel, kuvastaa elämän iloja ja suruja. Helmet puolestaan symboloivat punottuna yhteenkuuluvuutta, periytyvyyttä ja välittämistä. Helminauhaa koristaa sarjasta tuttu pisaran muotoinen liilanpunainen rhodoliitti. Pisara Minussa -helminauha on käsinpunottu ja pisara-riipus on valmistettu Suomessa,
18 karaatin valkokullasta. Helmet ovat upeasti irisoivia makeanveden helmiä.

Lindroos lahjoittaa kaikkien Pisara Minussa -sarjan korujen myynnistä 10 prosenttia Roosa nauha -keräykseen.

Pisara Minussa – Roosa nauha -korut

Lindroos Pisara minussa -helminauha

Ihana Pisara minussa -helminauha on vuoden 2024 Roosa nauha koru.

Lindroos Pisara minussa halo-sormus

Pisara minussa -korusarjan riipus, korvakorut ja rannekoru saavat seuraksi upean halo-sormuksen.

Lindroos Pisara minussa -korvakorut

Pisara minussa -korusarjan väreissä säihkyy kirkas elämänilo ja kauniina punertava veri, timantti ja pinkin sävyinen jalokivi.

Lindroos Pisara minussa -rannekoru

Pisa Minussa -korusarjan kaunis rannekoru, jonka jalokivenä kimaltelee kauniin roosaan vivahtava turmaliini.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2025 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.