Roosa nauha

Roosa nauha on Eukanuban ja Ever Cleanin tärkein kampanja

Pitkäaikainen kumppanimme Tree of Pets tuo Roosa nauha -keräykseen mukaan koko Eukanuba- ja Ever Clean -tuotevalikoimansa. Jokaisesta ostetusta tuotteesta osa menee suoraan syöpätutkimuksen hyväksi.

Tree of Petsin on kissojen ja koirien hyvinvointiin keskittyvä yritys, joka tuo maahan laadukkaita täysravintoja ja kissanhiekkoja. Yritys toimii sekä Suomessa että Ruotsissa, jossa Roosa nauha -kampanja on ollut olennainen osa yrityksen kampanjakalenteria jo pitkään. Tree of Petsin tiimi pitää kampanjaa vuoden tärkeimpänä, ja heidän tavoitteensa on tukea suomalaista syöpätutkimusta tarjoamalla laadukkaita tuotteita lemmikeille.

Syöpä on koskettanut myös Tree of Petsin työyhteisöä henkilökohtaisesti, ja siksi he haluavat olla mukana Roosa nauha -keräyksessä täysillä. Jokainen kampanjan aikana myyty tuote on askel kohti parempaa tulevaisuutta, jossa syöpä ei enää vie läheisiä.

Tree of Pets odottaa vuoden 2024 Roosa nauha -kampanjalta näkyvyyttä ja hyvää keräystulosta. Heidän aiemmat kokemuksensa kampanjasta ovat olleet positiivisia, ja tiimi toivoo ylittävänsä edellisten vuosien lahjoitustulokset myös tänä vuonna.

Laaja valikoima tukemassa tärkeää asiaa

Roosa nauha -kampanjan aikana koko Eukanuban koiranruokavalikoima ja Ever Cleanin kattava kissanhiekkavalikoima osallistuvat keräykseen. Ostamalla näitä tuotteita asiakkaat pääsevät mukaan tukemaan syöpätutkimusta.

Moni kissanomistaja on ollut hämmästynyt Ever Cleanin hajustamattoman Extra Strong Clumping -kissanhiekan tehokkuudesta. Se sitoo hajut ja paakkuuntuu tiiviisti, tehden arjesta huomattavasti helpompaa.

Koiranomistajat puolestaan luottavat Eukanubaan, joka on tarjonnut tutkittua ja turvallista täysravintoa lemmikeille yli 50 vuoden ajan. Eukanuban erityisen suosittuja tuotteita ovat penturuoat, jotka ovat olleet kasvattajien suosikkeja jo vuosikymmenien ajan.

Eukanuban ja Ever Cleanin Roosa nauha -tuotteet

Eukanuba koiran täysravinto

Eukanuba tuotesarjasta löytyy tutkittu ja turvallinen täysravinto kaikkiin koiran elämänvaiheisiin.

Ever Clean -kissanhiekat

Hyvin hajua sitova ja tiiviisti paakkuuntuva kissanhiekka.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2025 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.