Roosa nauha

Berner ja XZ hiustenhoitotuotteet mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä

Bernerin tunnettu XZ-hiustenhoitobrändi on jälleen mukana Roosa nauha -kampanjassa, tuoden toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. XZ-tuotteiden ostajat voivat osallistua hyväntekeväisyyteen helposti arjen valinnoillaan.

Vuonna 1883 perustettu Berner on suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat tuttu osa suomalaisten arkea. Tänä syksynä Berner on jälleen mukana Roosa nauha -kampanjassa rakastetulla XZ-hiustenhoitobrändillään.

XZ on hoitanut suomalaisten hiuksia jo 70 vuoden ajan, ja haluaa olla mukana tukemassa suomalaista syöpätutkimusta ja sairastuneiden hyvinvointia. ”XZ on suurella sydämellä mukana Roosa nauha -keräyksessä, tuomassa toivoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen”, kertoo Heidi Miessmer, Head of Brands.

Roosa nauha -kumppanuus on saanut henkilöstössä innostuneen vastaanoton, ja työntekijät ovat ylpeitä kampanjasta. ”Varojen kerääminen on konkreettinen teko, jolla voimme vaikuttaa,” lisää Katariina Zeitler, Brand Manager.

Keräyksen kunniaksi uusi kampanjatuote XZ Purkkapallo -shampoo

XZ on mukana Roosa nauha -kampanjassa monilla suosituilla shampootuotteillaan. Erityisesti kiiltoa antava XZ Omena shampoo on ollut suosikki vuosien ajan.

”Halusimme, että keräykseen osallistuminen on kuluttajille mahdollisimman helppoa, ja siksi mukana on useita tuttuja tuotteita”, Zeitler kertoo.

Lisäksi kampanjassa on mukana myös rajoitetun ajan saatavilla oleva XZ Purkkapallo shampoo, joka hurmaa makealla tuoksullaan ja hiuksia kosteuttavilla ominaisuuksillaan.

XZ tulee nostamaan Roosa nauha -kumppanuutta esille sekä sisäisesti että ulkoisesti kampanjan aikana. ”Haluamme lisätä tietoisuutta syövästä ja lahjoitusten tärkeydestä syövän vastaisessa taistelussa”, Miessmer sanoo. Bernerin tavoitteena on tehdä keräyksestä entistäkin menestyksekkäämpi ja saada yhä enemmän ihmisiä mukaan tukemaan tärkeää asiaa.

Roosa nauha XZ -tuotteet:

XZ Purkkapallo shampoo 250ml

Limited edition Roosa nauha-shampoo! XZ Purkkapallo shampoo kosteuttaa ja hoitaa jättäen hiukset vahvemmiksi ja helpommin käsiteltäviksi.

XZ Omena shampoo 250ml

XZ Omena Shampoo auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen kosteuden. Shampoon sisältämä kotimainen omenaviinietikka auttaa lisäämään shampoon puhdistustehoa ja tuomaan hiuksiin kaunista, luonnollista kiiltoa.

XZ Mustikka shampoo 250ml

XZ Mustikka Shampoo kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Pohjoismaista mustikansiemenöljyä ja betaiinia sisältävä shampoo jättää hiukset vahvan tuntuisiksi, tuuheiksi ja terveen näköiseksi.

XZ Kaste tehokosteuttava shampoo 250ml

XZ Kaste Tehokosteuttava Hyaluronihappo Shampoo kosteuttaa tehokkaasti jättäen hiukset hoidetun ja kosteutetun tuntuisiksi.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2025 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.