Roosa nauha

Herkän ihon asiantuntija Dermosil haluaa kannustaa asiakkaitaan opettamaan läheiselleen elintärkeän taidon: rintojen tarkistamisen

Koko perheen ihonhoitoon erikoistunut Dermosil on täynnä tarinoita, joissa äidit opettavat tyttäriään pitämään ihostaan ja itsestään huolta. Roosa nauha -kumppanina Dermosil haluaa kannustaa asiakkaitaan opettamaan läheiselleen elintärkeän taidon: rintojen tarkistamisen.

Dermosil on yksi Suomen suurimmista ihonhoitomerkeistä, joka tunnetaan luotettavista, koko perheelle soveltuvista tuotteistaan. Se kehittää ja valmistaa tuotteitaan aina ihon parasta ajatellen sekä luonnonvaroja kunnioittaen. Yrityksen yli 40 vuoden kokemus ja oma tuotekehitys takaa, että Dermosil-tuotteet ovat laadukkaita, tehokkaita ja ihoystävällisiä – etenkin herkälle iholle. Tuotevalikoimasta löytyy kaikki ihon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen tarvittavat tuotteet – ilman tarpeettomia ainesosia. Dermosilin ihoystävälliset tuotteet ovatkin löytäneet vuosien saatossa tiensä lukuisiin suomalaisiin kylpyhuoneisiin ja meikkipusseihin.

Dermosilin historia on täynnä tarinoita, joissa äidit opettavat tyttäriään pitämään ihostaan ja itsestään huolta. Roosa nauha -kumppanina Dermosil haluaa kannustaa asiakkaitaan opettamaan läheiselleen elintärkeän taidon: rintojen tarkistamisen, joka kannattaa ottaa kuukausittaiseksi rutiiniksi.

“Dermosil lahjoittaa Roosa nauha -tuotteiden myyntihinnasta 10 %  syöpätutkimuksen tueksi, mikä on meille tärkeää.”

Herkän ihon asiantuntija Dermosilin tuotteet on koristeltu upealla Roosa nauha -kuosilla

Dermosil osallistuu vuoden 2024 Roosa nauha -keräykseen sen virallisena kumppanina. Valikoimasta löytyy kampanjan ajan kymmenen upeaa, Roosa nauha -kuosein koristeltua tuotetta, joita ostamalla tukee samalla Roosa nauha -keräystä. “Dermosil lahjoittaa 10 % myyntihinnasta syöpätutkimuksen tueksi, mikä on meille tärkeää”, Dermosilin toimitusjohtaja Katja Teikari kertoo. Henkilökunnan oma suosikki kampanjatuotteista on Allergiatunnuksen saanut Deromosil Sensitive Käsisaippua Roosa nauha, joka tekee hyvää herkälle iholle. Kauniiseen pulloon pakattu hellävarainen käsisaippua on koristeltu kauniilla, pienillä helmillä, jotka liukenevat käsiä pestessä.

Toinen suosikkituote on iDeal Puuteri Roosa nauha, joka antaa kasvoille kestävän mattapinnan samalla, kun se ravitsee, hoitaa ja suojaa ihoa. Puuteri sisältää muun muassa ihoa hoitavaa arganöljyä, jojoban siemenöljyä, acai-marjaöljyä ja vitamiineja. Myös raikastava meikinpohjustusgeeli on yksi henkilökunnan suosikeista. Tuote auttaa tekemään meikkipohjasta kestävämmän ja pitämään meikin pidempään kauniina. Lisäksi geeli antaa kasvoille raikkaan tunteen ja kosteuttaa kevyesti. Kaikki Dermosilin Roosa nauha tuotteet on kiva pakata kauniiseen vaaleanpunaisesta teddykankaasta valmistettuun Toilettilaukkuun. Tilavaan ja näppärään laukkuun mahtuvat kaikki tärkeimmät ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä meikit niin kotona kuin reissussakin.

Dermosil Roosa nauha -tuotteet

Sensitive Käsisaippua Roosa nauha

Kauniiseen pulloon pakattu, hellävarainen ja hajustamaton Sensitive Käsisaippua on koristeltu kauniilla, pienillä helmillä. Herkälle iholle sopiva saippua puhdistaa kädet hellästi ja kosteuttaa ihoa glyseriinin avulla.

iDeal Puuteri Roosa nauha

iDeal Puuteri Roosa nauha antaa kasvoille kestävän mattapinnan samalla, kun se ravitsee, hoitaa ja suojaa ihoa.

Raikastava meikinpohjustusgeeli Roosa nauha

Raikastava meikinpohjustusgeeli auttaa tekemään meikkipohjasta kestävämmän ja pitämään meikin pidempään kauniina.

Toilettilaukku Roosa nauha

Kaunis, vaaleanpunaisesta teddykankaasta valmistettu Toilettilaukku kuljettaa kosmetiikkatuotteesi matkoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.