Roosa nauha

K‑ryhmä on Roosa nauha -keräyksen kivijalka

Roosa nauhan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani K-ryhmä on ollut mukana tukemassa suomalaista syöpätutkimusta jo 16 vuoden ajan.

K-ryhmä  on ollut mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä ja suomalaista syöpätutkimusta jo 16 vuoden ajan ja se on yksi kampanjan pääyhteistyökumppaneista jo kymmenettä kertaa.

”Olemme jälleen ilolla mukana keräämässä varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen yhdessä kaikkien K-ruokakauppojen ja Kespron kanssa, joka on ensimmäistä vuotta mukana kampanjassa. Roosa nauhojen ja -rannekkeiden lisäksi Roosa nauha -valikoimastamme löytyy arjen perustuotteita, jotka ovat muutenkin asiakkaidemme suosiossa – esimerkiksi kampanjan ikisuosikit Pirkka miniluumutomaatit löytyvät jälleen kerran valikoimasta. Tämän vuoden visuaalisessa ilmeessä näkyvät kukat ja Roosa nauha -kukkia on valikoimissamme useita erilaisia, mainittakoon uutuus Pirkka Roosa nauha terttuneilikka’’, kertoo K-ryhmän päivittäistavarakaupan vastuullisuusjohtaja Timo Jäske.

Roosa nauhoja, -rannekkeita ja Roosa nauha -kampanjatuotteita on saatavilla kaikista K-ruokakaupoista. Lisäksi Kesprolla on Roosa nauha -tuotteita valikoimassaan ensimmäistä kertaa. Osa kampanjatuotteiden myyntihinnasta menee keräyksen kautta suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi.

K-ryhmän Roosa nauha -tuotteita

Pirkka Reilun kaupan Roosa nauha terttuneilikka

Terttuneilikka on kestävä ja kaunis leikkokukka. Värivalikoima vaihtelee sesongin ja myymäläsaatavuuden mukaan.

Pirkka marjaduo 250g 1lk

Pirkka marjaduo sisältää tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia. Pensasmustikat ovat tavallisia mustikoita makeampia ja suuremp

Pirkka crunchy muromysli 750 g jogurtti-mansikka

Pirkka crunchy jogurtti-mansikka muromysli sisältää makoisia mansikoita, jogurttipäällysteisiä maissihiutale sattumia sekä ihanan rapeaa crunchy-muromysliä.

Pirkka miniluumutomaatti 250g ES/MA

Pirkka miniluumutomaatit sopivat salaatteihin, ruoanlaittoon, kuten esimerkiksi pizzoihin, piirakoihin ja pastoihin tai naposteltavaksi ihan sellaisenaan.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2025 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.