Roosa nauha

K‑ryhmä on Roosa nauha -keräyksen kivijalka

Roosa nauhan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani K-ryhmä on jälleen Roosa nauha -keräyksen kivijalka. Yritys on ollut mukana tukemassa suomalaista syöpätutkimusta jo 15 vuoden ajan.

K-ryhmä on yksi Roosa nauhan pääyhteistyökumppaneista. Yritys on ollut mukana tukemassa Roosa nauha -keräystä ja suomalaista syöpätutkimusta jo 15 vuoden ajan ja se on yksi kampanjan pääyhteistyökumppaneista jo yhdeksättä kertaa.

”Olemme ilolla mukana keräyksessä myös tänä vuonna. Nauhojen ja rannekkeiden lisäksi Roosa nauha -valikoimastamme löytyy arjen perustuotteita, jotka ovat muutenkin asiakkaidemme suosiossa. Tämän vuoden Roosa nauhan suunnittelijat Toni ja Sipe ovat suunnitelleet myös Pirkka Parhaat Roosa nauha kukkakimpun, jolla voi ilahduttaa läheistä. Ikisuosikki, Pirkka miniluumutomaatit, löytyy myös jälleen kerran valikoimasta,” kertoo Keskon päivittäistavarakaupan vastuullisuusjohtaja Timo Jäske.

Roosa nauhoja, rannekkeita ja Roosa nauha -kampanjatuotteita on saatavilla K-ruokakaupoista ja Neste K –liikenneasemilta. Osa kampanjatuotteiden myyntihinnasta menee keräyksen kautta suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi.

K-ryhmä x Roosa nauha -tuotteita vuodelta 2023

Pirkka Parhaat Roosa nauha kimppu Hollanti

Apulannan suunnitteleman kimpun sisältö vaihtelee viikoittain sesongeittain. Tuotteen myyntiaika on päättynyt.

Pirkka marjaduo 250g 1lk

Pirkka marjaduo sisältää tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia. Tuotteen myyntiaika on päättynyt.

Pirkka crunchy muromysli 750 g jogurtti-mansikka

Pirkka crunchy jogurtti-mansikka muromysli on ihanan rapea crunchy-muromysli. Tuotteen myyntiaika on päättynyt.

Neste K Kiiltopesu

Voit osallistua keräykseen ostamalla Kiiltopesun autollesi K Autopesu 24h -asemilla. Kampanja-aika on päättynyt.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.