Roosa nauha

S-ryhmä kannustaa pukeutumaan Roosa nauhaan

Yhtenä keräyksemme tärkeänä tukipilarina toimii tänäkin vuonna pääyhteistyökumppanimme SOK, jonka myymälöistä löydät vuoden 2023 roosa nauhan ja rannekkeen.

Pitkäaikainen Roosa nauhan pääyhteistyökumppanimme S-ryhmä osallistuu jälleen keräykseen myymällä Roosa nauhoja sekä rannekkeita kaikissa marketkaupan ketjujen myymälöissä sekä Sokoksissa, Emotioneissa ja ABC:illä. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykselle. Roosa nauhan myyntihinta on 5 euroa. Myynnissä on lisäksi rajoitettu erä Roosa nauha -rannekkeita, joiden myyntihinta on 9 euroa. Myyntiaika on marraskuun loppuun asti.

Tämän vuoden uutuutena S-ryhmä on lisännyt keräykseen Roosa nauha -ruusut ja kukkakimput. Jokaisesta Roosa nauha -kimpusta S-ryhmä lahjoittaa 0,20 euroa keräykseen. S-ryhmän kauppojen valikoimissa on lisäksi tuttuun tapaan useiden eri Roosa nauha -kumppaniemme Roosa nauha -tuotteita.

SOK x Roosa nauha tuotteita vuodelta 2023

SOK Roosa nauha -ruusu 7 kpl fair trade

Värilajitelma. Myyntierässä aina 3 eri värisiä kimppuja, yhdessä kimpussa yhtä väriä.

Tuotteen myyntiaika on päättynyt.

SOK Roosa nauha -kimppu

Krysanteemikimppu, 5 oksaa.

Tuotteen myyntiaika on päättynyt.

Roosa nauha 2023

Tonin ja Sipen suunnittelema farkkunauha edustaa rintamaa rakkaudesta elämään. Tämä Roosa nauha voi olla viimeinen niitti, jolla syöpä nujerretaan.

Roosa nauha -nauhat ovat myynnissä marraskuun loppuun saakka.

Roosa nauha ranneke 2023

Tonin ja Sipen suunnittelema Roosa nauha -ranneke edustaa rintamaa rakkaudesta elämään. Rannekkeita on vain rajoitettu määrä.

Roosa nauha -rannekkeet ovat myynnissä marraskuun loppuun saakka.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.