Roosa nauha

Lindroos lahjoittaa jälleen pisaran hyvää Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen kumppanimme Lindroos osallistuu tänäkin vuonna Roosa nauha -keräykseen omalla tuotannollaan. Kaunis Pisara Minussa -korusarja täydentyy nyt upealla halo-sormuksella.

Suomalainen kello- ja kultasepänliike Lindroos jatkaa jo kolmatta vuotta Roosa nauha -keräyksen uskollisena tukijana. Vuonna 2020 Lindroosille syntyi vahva halu lähteä mukaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Perheyritys halusi kantaa oman kortensa Roosa nauha -keräykseen ja päätös ryhtyä Roosa nauha -kumppaniksi oli kerralla selvä.

Keräystä varten Lindroos päätti suunnitella oman, ainutlaatuisen Roosa nauha -korunsa. Tuloksena syntyi Lindroos Roosa nauha Pisara Minussa -kaulakoru, joka myöhemmin on täydentynyt myös korvakoruilla ja rannekorulla. Korujen pisarat kuvastavat elämän monimuotoisuutta ja sen mukanaan tuomia iloja ja suruja. Ennen kaikkea ne symboloivat kuitenkin perinnöllisyyden pisaraa, joka virtaa jokaisen meidän suonissamme.

Keräystä varten Lindroos päätti suunnitella oman, ainutlaatuisen Roosa nauha -korunsa.

Tänä vuonna Pisara Minussa -korusarja laajenee upealla halo-sormuksella, jonka keskellä kimaltelee hurmaava liilan- ja vaaleanpunainen safiiri, ympärillään 21 timanttia. Pisarat, kyyneleet, kuvastavat elämän iloja 
ja suruja sekä timantit muistuttavat meitä ympäröivän perheen tärkeydestä ja sen tuen merkityksestä. ”Aina yhdessä – ei koskaan yksin.”

Kaikki Pisara Minussa -korut ovat Suomessa käsin valmistettuja 18 karaatin valkokullasta. Lindroos lahjoittaa korujen myynnistä 10 prosenttia Roosa nauha -keräykseen.

Pisara Minussa – Roosa nauha -korut

Lindroos Pisara minussa halo-sormus

Pisara minussa -korusarjan riipus, korvakorut ja rannekoru saavat seuraksi upean halo-sormuksen.

Lindroos Pisara minussa -kaulakoru

Ihana Pisara minussa -kaulakoru on jo kolmatta vuotta mukana Roosa nauha -keräyksessä.

Lindroos Pisara minussa -korvakorut

Pisara minussa -korusarjan väreissä säihkyy kirkas elämänilo ja kauniina punertava veri, timantti ja pinkin sävyinen jalokivi.

Lindroos Pisara minussa -rannekoru

Pisa Minussa -korusarjan kaunis rannekoru, jonka jalokivenä kimaltelee kauniin roosaan vivahtava turmaliini.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.