Roosa nauha

Kipukaupan työntekijä on Roosa nauha Vaistoa-paljasjalkakenkien taustalla

“Mahtavaa, saadaan eri värivaihtoehtoja asiakkaille ja samalla pääsemme tekemään hyväntekeväisyyttä erittäin tärkeän asian vuoksi.”

⁣Kipukauppa on mukana Roosa nauha -keräyksessä jo kolmatta kertaa. Tarina heidän Roosa nauha -paljasjalkakengistään on ainutlaatuinen. Kipukaupan työntekijä, Marjatta sai idean vaaleanpunaisista paljasjalkakengistä, kun hän itse sairastui rintasyöpään. Marjatta on osa Kipukaupan asiakaspalvelutiimiä ja hän tiesi, että asiakkaat ovat toivoneet lisää värivaihtoehtoja.

“Siinä ajellessani sain idean että hei, miksei voisi tehdä pinkkejä kenkiä ja lahjoittaa osan myynnistä rintasyöpätutkimukseen, esimerkiksi juurikin Roosa nauhalle!” Marjatta kertoo.

Marjatta otti yhteyttä ensin Kipukaupan omistajiin, Henryyn ja Mikoon, jotka eivät tarvinneet paljonkaan vakuuttelua innostuakseen hänen ideasta.

“Mahtavaa, saadaan eri värivaihtoehtoja asiakkaille ja samalla pääsemme tekemään hyväntekeväisyyttä erittäin tärkeän asian vuoksi” Marjatta iloitsee.

Ihanan mukavista ja hempeän vaaleanpunaisista Vaistoa Iloa Roosa nauha -paljasjalkatennariparista Kipukauppa lahjoittaa 5 euroa suomalaiseen syöpätutkimukseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Kipukauppa x Roosa nauha -yhteistyötuote:

Vaistoa Iloa -paljasjalkatennarit

Poikkeuksellista mukavuutta joka askeleella! Vaistoa Iloa -paljasjalkakengän päällinen on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja niissä on leveä varvastila, ohut, tasainen ja joustava pohja. Niiden kaveriksi sopivat, shortsit, trikoot, farkut, hameet, haalarit, mekot, suorat housut… Kokeile itse ja anna Ilon viedä. DISCLAIMER! Vaistoa Iloa -paljasjalkakengät ovat niin huomaamattomat, että ne saattavat unohtua jalkaan.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.