Roosa nauha

Suomen Korttipiste auttaa välittämään tunteita Roosa nauha -keräyksessä

“Käsin kirjoitettu tervehdys kertoo, että joku on miettinyt sinua ja halunnut valita juuri sinulle sopivan kortin ja tärkeät sanat”, tiimi pohtii Roosa nauha -korteista.

Suomen Korttipiste on ollut mukana Roosa nauha -keräyksessä muistamassa ja ilahduttamassa suomalaisia jo usean vuoden ajan – niin myös tänä syksynä. Korttipisteen koko henkilökunnalle, työskenteli sitten tuotteiden kanssa, myynnissä, logistiikassa, järjestelmissä tai hallinnossa, on kunnia olla vuosittain mukana Roosa-nauha -kampanjassa:

“Korttipisteen 150 vuoden historia ihmisten iloissa ja suruissa, arjessa ja juhlassa, velvoittaa olemaan mukana Roosa nauha -kampanjassa. Ketjumme toimii ja kapula vaihtuu työntekijältä toiselle, jotta voimme tukea omalta osaltamme keräyksen myötä niin sairauden kohdanneita kuin heidän läheisiäänkin ja ilostuttaa Karton ja Paletin tuotteilla,” tiimi kertoo.

”Työssäkin voimme kannatella toisiamme ja kulkea yhdessä eteenpäin.”

Suomen Korttipisteen Roosa nauha -tuotteet ilahduttavat lähimmäistä arjen iloissa ja suruissa

Tiimin suosikkituotteita ovat omasta valikoimasta ovat etenkin Roosa-nauha kortit. Ajatella, miten pieni kartongin palanen on niin täynnä elämää ja tunnetta. Käsinkirjoitettu tervehdys kortissa ilahduttaa ystävän, perheenjäsenen tai vaikkapa työkaverin päivää. Kortti välittää tunteita ja tekee hyvää.

“Ajattele sitä tunnetta, kun saat tervehdyksen tai onnittelut postikortilla. Joku on miettinyt sinua ja nähnyt vaivaa valitessaan kortin juuri sinulle ja kirjoittanut sinulle tärkeitä sanoja. Kortti on viestinviejä ja tunteen välittäjä ihan konkreettisesti,” tiimi pohtii. Tämän vuoden Roosa nauha -keräykseltä Korttipiste odottaa elämänmakuista ja kokemuksiltaan rikasta kampanjaa.

Suomen Korttipiste x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Paletti 2-os neliökortti Roosa nauha Apulannan teksteillä

Ilahduta ystävää ihanilla Paletti-korteilla.

Karto muistikirja A5/100 kierre Roosa nauha

Paletti 1-os neliökortti Roosa nauha onni, ilo, toivo, entä jos

Ilahduta ystävää ihanilla Paletti-korteilla.

Karto lahjakassi M/E Roosa nauha

Laminoitu paperikassi Roosa nauha sloganilla.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi mukaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Lantmännen Unibake on ollut Roosa nauhan kumppani jo vuodesta 2015 lähtien

Roosa nauha ja pulla yhdistävät Lantmännen Unibaken työntekijät ja asiakkaat yhteisen hyvän äärelle.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.