Roosa nauha

Roosa nauha on Tree of Pets -tiimille poikkeuksellinen kampanja

Pitkäaikainen kumppanimme Tree of Pets kokee Roosa nauha -keräyksen heidän normaalista kampanjakalenterista poikkeavaksi ja erityiseksi kampanjaksi, jossa yritys on mukana keräämässä varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Lemmikit ovat usein omistajilleen tärkeitä ystäviä ja perheenjäseniä, jotka ehkäisevät yksinäisyyttä ja tuovat iloa sairastuneen arkeen. Siksi myös lemmikit huomioidaan Roosa nauha -keräyksessä, kiitos pitkäaikaisen kumppanimme Tree of Petsin.

Roosa nauha -keräys poikkeea Tree of Petsin normaalista kampanjakalenterista. Se on koko tiimille erityinen kampanja, jossa Tree of Pets on mukana keräämässä varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle. Syöpä on koskettanut Tree of Petsin työyhteisöä monella tapaa, esimerkiksi työntekijöiden läheisten sairastumisten kautta. Pienessä työyhteisössä yhden suru on kaikkien suru. Tiimi toivookin, että tulevaisuudessa syöpätutkimus auttaisi vähentämään vastaavia kokemuksia, eikä kukaan enää joutuisi menettämään läheistään syövälle.

Samalla kun Tree of Pets kerää itse varoja syöpätutkimukselle sekä sairastuneille, he myös välittävät Roosa nauhan tärkeää sanomaa eteenpäin asiakkailleen. Yritys auttaa kumppaneitaan tuomaan tärkeää keräystä esille liikkeissään Roosa nauha -kampanjan mainosmateriaalien avulla.

Kuvassa Tree of Pets Oy:n Roosa nauha -tiimi: Sanna Törnroos, Breeder- & Event Manager, Maria Kekki, POS-markkinointi sekä Saara Liski, digitaalinen markkinointi.

Tree of Pets auttaa myös kumppaneitaan tuomaan tärkeää keräystä esille liikkeissään.

Tree of Pets tuo Roosa nauha -kampanjaan kaksi uutuustuotettaan

Tutkimuksen* mukaan kuluttajat odottavat Roosa nauha -tuotteilta vastuullisuutta. Kannustamme kumppaniemme kanssa kestävään kuluttamiseen, ja siksi Roosa nauha –keräyksessä mukana olevat tuotteet ovat pääsääntöisesti arjen tuotteita, joita kuluttaja ostaisi joka tapauksessa. Tähän kategoriaan sopivat myös lemmikkien hoitotuotteet.

Tree of Pets tuo tänä vuonna keräykseen mukaan kaksi lemmikkien uutuustuotetta. Kampanjatuote, josta tiimi on erityisen innoissaan, on Ever Clean tuotesarjan uusi lanseeraus Naturally kissanhiekka. Sen riittoisa koostumus yhdistää luonnonmukaiset materiaalit ja sitoo erinomaisesti hajuja. Toinen Roosa nauha -tuote, jonka tiimi on ottanut jo käyttöön omilla lemmikeillään on Eukanuba Grain Free Duck -koiranruoka. Uutuus on osoittautunut toimivaksi vaihtoehdoksi erilaisten aikuisten koirien tarpeisiin, sillä se on helposti sulava ja hyvin imeytyvä viljaton täysravinto lemmikeille.

Syksyn Roosa nauha -kampanjalta tiimi odottaa ennätyspottia. Lemmikkivanhemmuus on välittämistä ja siksi tiimi uskoo, että moni asiakas sekä jälleenmyyjä liittyy mielellään mukaan rakkauden rintamaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

*Aula Research Roosa nauha -kuluttajatutkimus

Tree of Pets x Roosa nauha -yhteistyötuotteet vuodelta 2023

Eukanuba koiran täysravinto

Eukanuba tuotesarjasta löytyy tutkittu ja turvallinen täysravinto kaikkiin koiran elämänvaiheisiin.

Tuotteen kampanja-aika on päättynyt.

Ever Clean -kissanhiekat

Ever Clean on tehokkaasti hajuja sitova ja voimakkaasti paakkuuntuva kissanhiekka.

Tuotteen kampanja-aika on päättynyt.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi Roosa nauha -kampanjaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Myssy x Fiskars Tissit -mallisto on uniikki Roosa nauha yhteistyö

Uuden kumppanimme Myssyfarmin ainutlaatuinen Myssy x Fiskars Tissit -yhteistyömallisto sisältää erän neuletuotteita sekä Fiskarsin Pink Ribbon -sakset.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam Electric Oy Ab on jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.