Yleinen

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa MTV3:lla sunnuntaina 1.11.

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa kerää taas katsojat ruudun ääreen. Vuoden tärkeintä tv-iltaa tähdittävät Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Laura Närhi, Konsta Hietanen ja TTK:n tähtiparit.

TTK:n tähtitanssijat ja Suomen upeimmat artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. Kaksituntinen hyväntekeväisyysjakso nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 1.11. klo 19.30 alkaen.

Lämminhenkisessä ja tunteikkaassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä kuullaan syöpään sairastuneiden kokemuksia ja päästään seuraamaan syöpätutkijoiden työtä. Haastateltavina suorassa lähetyksessä ovat suuren menetyksen tänä vuonna kokeneet Marco Bjurström ja Kurre Westerlund sekä Varpu ja Sami Hintsanen. Mukana ovat myös syövästä selvinneet iloiset leidit Raili Hulkkonen ja Pirkko Mannola sekä tämän vuoden nauhan suunnittelija Juha Tapio. Tutkimuksen merkityksestä lähetyksessä kertovat syöpätutkijat Johanna Ivaska, Sirpa Leppä, Laura Renkonen-Sinisalo ja Jukka Westermarck.

Luvassa on vuoden koskettavin tv-ilta, jonka aikana Syöpäsäätiö kerää lahjoituksia suomalaisen syöpätutkimuksen turvaamiseksi. Illan aikana katsojilla on mahdollisuus tukea syöpätutkimusta ja liittyä Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajiksi. Lahjoittajia tarvitaan, jotta syöpätutkijat voivat jatkaa elintärkeää tutkimustyötään sairastuneiden hyväksi.

Tanssii Tähtien Kanssa -tähtiparit valmistelevat kilpailuesityksensä samoin kuin joka viikko, ja Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen myös tuomaroivat tanssit normaalisti. Kukaan ei kuitenkaan joudu jättämään kisaa tässä lähetyksessä.

Tanssien lisäksi lähetyksessä nähdään artistivieraat Suvi Teräsniska, Laura Närhi ja Konsta Hietanen.

Lisätiedot: Yhteyspäällikkö Kaija Laitinen puh. 044 218 4331

Näytä, että välität