Kom med

Så här kan du delta

Delta i Rosa bandet-insamlingen – små donationer har också betydelse, för många bäckar små gör en stor å. Det finns många olika sätt att stödja kampanjen, du hittar säkert något som passar dig.

Gör en donation

Gör enkelt och snabbt en donation till Rosa bandet-insamlingen i nätbanken eller på kreditkort. Du kan också göra en donation med bankgiro.

Ett bidrag via telefon

Vill du ge ett bidrag via telefon? Det går enkelt via SMS, MobilePay eller donationstelefonen.

Grunda en egen Rosa bandet-insamlingspott

Du kan grunda en egen insamlingspott på nätet och utmana dina vänner att komma med och donera en viss summa. Vi skickar automatiskt ett stödmärke till alla som har grundat en egen insamling.

Donera direkt till någon insamlingspott

Du kan också donera direkt till någon insamlingspott.

Facebook insamling

Skapa Rosa bandet -insamlingen i Facebook. Det är lätt och snabt. Du kan grunda en egen insamlingspott på nätet och utmana dina vänner att komma med och donera en viss summa.

Ordna ett eget Rosa bandet-jippo!

Under kampanjen kan du ordna ett eget Rosa bandet-jippo. Det kan vara en kaffestund med rosa bakverk på jobbet eller en rosa fest med vännern. Bara fantasin sätter gränser!  Intäkterna av jippot kan doneras till Rosa bandet-insamlingen t.ex. genom en egen insamlingspott på nätet eller en direkt donation.

Köp Rosa bandet

Symbolen för Rosa bandet är ett rosafärgat sidenband. Hela försäljningspriset för bandet doneras till Cancerstiftelsen till förmån för finländsk cancerforskning och rådgivning.

Köp Rosa bandet-produkter

Du hittar våra samarbetspartners produkter med Rosa bandet-logon i de flesta dagligvaruaffärer och varuhus i september-oktober. Med intäkterna av försäljningen av Rosa bandet-produkter kan Cancerstiftelsen på ett betydande sätt stödja den finländska bröstcancerforskningen. Överraska alltså din partner med en bukett vackra rosor, bjud din vän på läckra kanelbullar eller sov själv gott i mjukt sänglinne.

För företag

Om du är intresserad av samarbetsalternativen, läs mer under rubriken