Roosa nauha

Arabia kutsuu kaikki mukaan Roosa nauha -keräykseen tekemään hyvää

Arabia on jo seitsemättä kertaa mukana Roosa nauha -keräyksessä. Osallistumalla keräykseen Arabia haluaa viestiä välittämistä ja läheisten kanssa jaettujen hetkien tärkeyttä.

Arabia osallistuu Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen vuonna 2024 jo seitsemättä kertaa. Osallistumalla keräykseen Arabia haluaa viestiä välittämistä ja läheisten kanssa jaettujen hetkien tärkeyttä.

Tänä vuonna Arabian Roosa nauha -erikoistuotteisiin kuuluu valikoima herkän vaaleanpunaisia keraamisia suosikkituotteita, kuten mukit, maljakot ja kukkaruukut. Maljakot ja ruukut symboloivat hoitamista ja huolenpitoa, kun taas mukit ovat täydellisiä hetkiin, joissa jaetaan niin ilot kuin surut läheisten kanssa.

“Usein tärkeimmät keskustelut – niin ilot kuin surut – jaetaan läheisten kesken kahvikupillisen äärellä. Maljakot ja ruukut puolestaan symboloivat hoitamista ja huolenpitoa”, kertoo Arabian Merchandising manager, Kaisa Eklöf.

Tänä vuonna uutuutena kampanjatuotteiden joukossa on kukkaruukku, joka on hieno lahjaidea. Arabia Mainio Sarastus hempeän pinkki muki taas on yksinkertaisuudessaan kaunis ja sopii vaikka etätyöpäivien piristykseksi. Jokaisesta Roosa nauha -kampanjatuotteesta Arabia lahjoittaa 1 euron keräykseen.

Arabian esineet ovat vuosittain odotettu osa kampanjatuotteiden valikoimaa, ja niiden avulla voi tukea tärkeää asiaa samalla kun ilahduttaa itseään tai läheisiään.

Arabia Roosa nauha 2024 -tuotteet

Arabia Ilona plant pot 100x120mm Pink Ribbon

Ilona-suojaruukku sopii monenlaisille kukille ja viherkasveille. Kaunis pinkki väri, moderni muotokieli ja ruukun alareunan hienostunut kohokuvio tekevät ruukusta kauniin lisän kodin sisustukseen.

Krokus muki 0,3L Roosa nauha

onikäyttöinen Mainio Sarastus on nyt saatavilla ihanassa roosan värissä 0,3 L mukina. Sarastus-kuvion inspiraatio on Raija Uosikkisen vuonna 1965 suunnittelemasta Ivalo-koristeesta.

Arabia Ilona spoon 15cm Pink Ribbon 4pc

Ilona-keraamiset lusikat tuovat leikkisyyttä kattaukseen. Hillosta sokeriin ja vaikka glögilasillista koristamaan, keraaminen lusikka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Arabia Ilona vase 13cm Pink Ribbon

Ilona-maljakko on kaunis yksityiskohta missä tahansa sisustuksessa tai kattauksessa. Hurmaava erikoisväri korostaa maljakon modernia muotokieltä.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2025 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.