Roosa nauha

Kalevala Korun Kesäyön ruusu on uusi vuoden 2024 Roosa nauha -koru

Kalevalan Roosa nauha -koru on tänä vuonna Anni Ruuthin suunnittelema rakastettu Kesäyön ruusu. Kesäyön ruusu muistuttaa, kuinka merkityksellistä on löytää iloa ja kauneutta myös tästä ajasta.

Kalevala Koru on ollut suomalaisen korumuotoilun rohkea edelläkävijä vuodesta 1937. Yritys yhdistää perinteistä käsityötaitoa ja innovatiivista teknologiaa, valmistamalla kaikki korunsa Helsingissä. Kiertotalous ja vastuullisuus ovat vahvasti mukana toiminnassa – kierrätysmateriaalien käyttö, korujen huolto ja korjaus sekä suosittu Kalevala Pidetty -secondhand-konsepti ovat esimerkkejä tästä.

Vastuullisuus ja hyvän tekeminen ovat olleet osa Kalevala Korun toimintaa sen perustamisesta lähtien. Roosa nauha -keräykseen yritys on osallistunut vuodesta 2015, ja yhdeksän vuoden aikana Kalevala Koru on kerännyt asiakkaidensa kanssa yli 330 000 € syöpätutkimuksen hyväksi. Tämä on mahdollista jokaisen Roosa nauha -korun kantajan ansiosta.

Kalevalan Roosa nauha -koru on tänä vuonna Anni Ruuthin suunnittelema rakastettu Kesäyön ruusu. Kesäyön ruusu muistuttaa, kuinka merkityksellistä on löytää iloa ja kauneutta myös tästä ajasta. Kalevala Koru on jo kymmenettä kertaa mukana Roosa nauha -keräyksessä.

Kesäyön ruusu muistuttaa, kuinka merkityksellistä on löytää iloa ja kauneutta myös vaikeana aikana.

Vuoden 2024 Roosa nauha -koru on saanut innoituksensa Saima Harmajan runosta Läheisyys:

”Huoneessani tässä on vielä kevät. Sade hyrskyää ja ruusut puhkeavat pimeässä, ja satakieli laulaa. Minuun jää!”

Koruissa hehkuvat vaaleanpunaiset lasihelmet. Roosa nauha 2024 hopeinen Kesäyön ruusu -riipus ja – korvakorut ovat saatavissa rajoitetun ajan. Kalevala Koru lahjoittaa Roosa nauha -keräykseen 10 euroa jokaisesta myydystä Roosa nauha -korusta.

Löydät Kalevala Korun -sivuilta myös aiempien vuosien Roosa nauha -korut. Mikä niistä on oma suosikkisi?

Kalevala korun Roosa nauha -korut

Kalevala Roosa nauha 2024 Kesäyön ruusu -riipus hopea vp lasihelmi

Suuren elämänmuutoksen kohdatessa on tärkeää tietää, ettei ole yksin. Lähipiirin ja yhteisön tuki antaa voimaa katsoa rohkeasti eteenpäin. Design Anni Ruuth.

Kalevala Roosa nauha 2023 Osmansolmu korvakorut

Suuren elämänmuutoksen kohdatessa on tärkeää tietää, ettei ole yksin. Lähipiirin ja yhteisön tuki antaa voimaa katsoa rohkeasti eteenpäin. Design Anni Ruuth.

Kalevala Roosa nauha 2023 Osmansolmu riipus

Kalevalan vuoden 2023 Roosa nauha -koru on hopeinen Osmansolmu-amuletti, jossa sädehtii pieni vaaleanpunainen kuutiollinen zirkonia.

Kalevala Roosa nauha 2023 Osmansolmu korvakorut

Kalvela vuoden 2023 Roosa nauha -korvakoruissa pienet jalokivikoristeiset Osmansolmu-helat on ripustettu pelkistetyn puhdaslinjaisiin korvarenkaisiin.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.