Roosa nauha

Finnair on mukana Roosa nauhan rakkauden rintamassa

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Finnair tukee jälleen Roosa nauha -kampanjaa koko henkilökunnan voimin. Myös Finnairin asiakkaat voivat osallistua hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla Finnair Plus -pisteitään keräykseen.

Finnair tukee jälleen tänä syksynä Roosa nauha -kampanjaa. Lokakuun ajan Roosaa nauhaa kantavat rintapielissään Finnairin työntekijät niin maassa kuin ilmassa. Lisäksi Finnairin asiakkaat voivat osallistua suomalaisen syöpätutkimuksen tukemiseen lahjoittamalla Finnair Plus -pisteitään Roosa nauha -keräykseen.

Kesällä Roosa nauha yllätti yhdessä Finnairin kanssa perheen pienimmät hangaarivisiitillä. Retkellä halusimme muistaa perheitä, joita syöpä on koskettanut. Vierailulla lapset ja heidän vanhempansa pääsivät tutustumaan lentokonehalliin, tapaamaan Finnairin matkustamohenkilökuntaa, lentäjiä ja tekniikan ammattilaisia, sekä tutustumaan ilmailun historiaan Ilmailumuseossa. Katso videolta tunnelmapaloja ikimuistoisesta tutkimusmatkasta.

Finnair x Roosa nauha -yhteistyötuotteet:

Tiesitkö, että voit lahjoittaa Finnair Plus -pisteitäsi Roosa nauha -keräykseen?

Finnairin kanta-asiakkaat voivat lahjoittaa Finnair Plus -pisteitään Roosa nauha -keräykseen ympäri vuoden. Minimilahjoitus on vähintään 1 000 pistettä.

Tutustu lisää Roosa nauha -kumppaneihimme:

Martinex liittyi mukaan tukemaan syövän tutkimusta

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana näin tärkeässä asiassa, joka on koskettanut meidän työperhettämme ja koskettaa päivittäin lukuisia ihmisiä ja heidän läheisiään.”

Lantmännen Unibake on ollut Roosa nauhan kumppani jo vuodesta 2015 lähtien

Roosa nauha ja pulla yhdistävät Lantmännen Unibaken työntekijät ja asiakkaat yhteisen hyvän äärelle.

Airam on mukana tuomassa valoa Roosa nauha -keräykseen

Pitkäaikainen Roosa nauha -kumppanimme Airam jälleen tänä vuonna mukana keräyksessä. Mukana olo on tärkeää koko tiimille, sillä syöpäsairaus koskettaa monia eri tavoilla.

Kiinnostaako Roosa nauha -kumppanuus?

Yritykset hyötyvät tutkitusti lukuisin eri tavoin Suomen suurimmasta ja suosituimmasta keräyksestä syövän voittamiseksi. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kasvattaa tulostaan ja sitouttaa asiakkaansa. Vuoden 2024 kumppanuuksista neuvotellaan juuri nyt. Tutustu kumppanuuteen täällä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.