Yritysyhteistyö

Roosa nauha on suomalaisten suosituin lahjoituskohde. Yritysten kokemukset Roosa nauha -kumppanuudesta ovat olleet pääosin positiivisia ja kumppanuudet jatkuvat usein monia vuosia.

Roosa nauha on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 35 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

(*Taloustutkimus: Suomi tänään, Hyväntekeväisyys, 2018.

 

* Pienyrityksille (max. 10 m€ liikevaihto) mahdollisuus tuoteyhteistyöhön

Pääkumppanuustaso 100 000 €

Pääkumppanuustaso oikeuttaa nauhojen myynnin ja näkyvyyden kampanjamainonnassa.

Kumppanuustaso 50 000 €

Kumppanuuteen voidaan liittää tuotemyyntiä ja palveluita niin, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Yhteistyöstä tehdään aina sopimus, joka kattaa yleensä yhden kampanjatuotteen tai -tuoteryhmän. Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Roosa nauha -logoa kampanjatuotteen myynnissä ja markkinoinnissa.

Kumppanuustaso 15 000 €

Kumppanuustaso mahdollistaa Roosa nauha -logon käyttöoikeuden viestinnässä ja tapahtumissa, sekä nauhojen ennakko-ostamisen henkilökunnalle. Lisäksi taso oikeuttaa pienyrityksille (liikevaihto enintään 10 milj.  €) tuotteisiin liittyvän markkinointiyhteistyön.

Syöpäsäätiö tekee lokakuun ajan aktiivista markkinointia ja Roosa nauha on hyvin esillä printtimediassa, TV:ssä ja sosiaalisessa mediassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin saat lisätietoa Roosa nauha -kumppanuudesta:

Tuuli Lahti
puh. 040 55 80 977
tuuli.lahti(at)cancer.fi

Yritys voi osallistua myös lahjoittamalla

Mikäli yhteistyökumppanuus ei ole mahdollinen, yritys voi osallistua keräykseen tekemällä lahjoituksen. 850 – 50 000 euron lahjoitukset syöpätutkimukseen ovat vähennettävissä verotuksessa.

Yrityksesi lahjoituksen voit tehdä verkkopankissa. Voit myös tilata lahjoituksesta laskun. Siirry lahjoittamaan tai tilaamaan laskua >>>

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille.

Yrityksesi voi myös perustaa myös oman keräyspotin >>

Lahjoittamiseen ja laskutukseen liittyvät kyselyt:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu, puh. 09 1353 3286 tai lahjoitukset(at)cancer.fi.

Yritysyhteistyön periaatteet

– Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista.  Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Yritysyhteistyön tulee olla linjassa edellä mainittujen tavoitteiden kanssa.

– Syöpäsäätiö on riippumaton toimija. Syöpäsäätiö ei tue mitään yritystä tai tuotemerkkiä.  Yhteistyökumppanuus ei anna yritykselle oikeutta vaikuttaa Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään millään tavalla.

– Syöpäsäätiö ei tee yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voi julkistaa.

– Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista aina kirjalliset sopimukset, joissa osapuolten keskinäiset oikeudet, vastuut ja velvollisuudet on määritelty.

– Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.

– Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti vain vakiintuneiden yritysten kanssa.

– Huom. Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi- , tupakka- tai aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.