Yritysyhteistyö

Yritysten kokemukset Roosa nauha -kumppanuudesta ovat olleet hyvin positiivisia ja kumppanuudet jatkuvat usein monia vuosia. Vuosittain keräyksessä on mukana parikymmentä yhteistyöyritystä.

Roosa nauha on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 35 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

(*Taloustutkimus: Suomi tänään, Hyväntekeväisyys, 2018.

Taloustutkimuksen 2017 tekemän haastattelututkimuksen mukaan peräti puolet suomalaisista on osallistunut Roosa nauha –keräykseen. Heistä valtaosa on ostanut Roosa nauhan tai yhteistyökumppanin Roosa nauha –tuotteen.

Roosa nauha -kumppanuus edellyttää pääsääntöisesti 50 000 euron lahjoitusta, johon voi liittyä tuotemyyntiä siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Yhteistyöstä tehdään aina sopimus, joka kattaa yleensä yhden kampanjatuotteen tai -tuoteryhmän. Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Roosa nauha -tunnusta kampanjatuotteen myynnissä ja markkinoinnissa.

Syöpäsäätiö tekee lokakuun ajan aktiivista markkinointia ja Roosa nauha on hyvin esillä printtimediassa, TV:ssä ja sosiaalisessa mediassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin saat lisätietoa Roosa nauha -kumppanuudesta:

Tuuli Lahti
puh. 040 55 80 977
tuuli.lahti(at)cancer.fi

Yritys voi osallistua myös lahjoittamalla

Mikäli yhteistyökumppanuus ei ole mahdollinen, yritys voi osallistua keräykseen tekemällä lahjoituksen. 850 – 50 000 euron lahjoitukset syöpätutkimukseen ovat vähennettävissä verotuksessa.

Yrityksesi lahjoituksen voit tehdä verkkopankissa. Voit myös tilata lahjoituksesta laskun. Siirry lahjoittamaan tai tilaamaan laskua >>>

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille.

Vähintään 500 euron lahjoituksesta yritys saa käyttöönsä sähköisen Roosa nauha -tukijamerkin. Lähetämme merkin yrityksesi käyttöön lahjoituksen saatuamme.

Lahjoittamiseen ja laskutukseen liittyvät kyselyt:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu, puh. 09 1353 3286 tai lahjoitukset(at)cancer.fi.

Yritysyhteistyön periaatteet

– Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista.  Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Yritysyhteistyön tulee olla linjassa edellä mainittujen tavoitteiden kanssa.

– Syöpäsäätiö on riippumaton toimija. Syöpäsäätiö ei tue mitään yritystä tai tuotemerkkiä.  Yhteistyökumppanuus ei anna yritykselle oikeutta vaikuttaa Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään millään tavalla.

– Syöpäsäätiö ei tee yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voi julkistaa.

– Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista aina kirjalliset sopimukset, joissa osapuolten keskinäiset oikeudet, vastuut ja velvollisuudet on määritelty.

– Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.

– Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti vain vakiintuneiden yritysten kanssa.

– Huom. Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi- , tupakka- ja aseteollisuuden, kehoon kajoavien toimenpiteiden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.