Lindex

Lindex on yksi Roosa nauha -keräyksen pääyhteistyökumppaneista. Yritys on ollut Roosa nauha -keräyksen tukijana alusta asti − tänä vuonna Lindex osallistuu keräykseen jo 15. kerran. Myös roosat kannatusnauhat ovat olleet Lindexin myymälöissä myynnissä alusta alkaen.

Vuonna 2016 Lindex keräsi yhdessä asiakkaidensa kanssa 75 000 euroa rintasyöpätutkimukseen ja neuvontaan. Suuret kiitokset kaikille Lindexin asiakkaille ja työntekijöille upeasta tuloksesta ja merkittävästä lahjoituksesta suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvontatyön hyväksi!

Tänä vuonna 2017 Lindex tukee rintasyöpätaistelua ylellisellä oloasu- ja alusvaatemallistolla, joka on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista ja jonka myynnistä lahjoitetaan 10 % Roosa nauha -keräykseen.

Pink Collection on kapselimallisto, joka koostuu 18 vaatteesta, jotka ovat parhaista materiaaleista valmistettuja oloasuja ja alusvaatteita; raikas valkoinen silkkipaita, vaaleanharmaa kashmirsetti ja vaaleanpunainen samettiaamutakki. Malliston alusvaatteet ovat tyylikkäitä ja pitsisiä, ja niiden värimaailmasta löytyy vaaleanpunaisen ja mustan eri sävyjä. Mallistoon kuuluu lisäksi pehmeät proteesirintaliivit.

Tänä vuonna mallistosta löytyy jälleen myös Pink Bracelet, jonka koko tuotto lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen.

Lindex Pink Collection -mallisto lanseerataan kaikissa myymälöissä ja osoitteessa lindex.com viikolla 40.

www.lindex.com